RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 tabiki canim oyle olmaz haha ben uzun surelerden bahsediyordum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 RaidenXelRu said: Goering said: RaidenXelRu said: btc-e deki kur sizin icin bir gosterge olmamali , payeer falan demissiniz bunlar hep 100 200 dolarlik odeme yontemleri , ciddi yatirim yapamazsiniz zaten bu yuzden boyle kur dusuk btc-e de. wire + swift ile minimum $500 garanti bankası ile internetten swift çekilebiliyor 1 günde ulaşıyor para. diğer bankalar için çok pahalı swift, internet şubesinden yapılamıyor. komisyonu da daha düşük bak gene tekrarliyorum hayvan gibi komisyon oduyorsun arti zaten ufak rakamlar o 1 gunde gecenler. ne support topicleri var millet agliyor, 10000 dolar yollayan var , para 5 gundur ortada yok diyor +10 defa yaptım dostum, garanti swift $500-$10000 / swift masrafı 30-40tl her türlü komisyondan düşük btcturk'e yolla demiyorum dikkat edersen parayı yabancı şirketlere garanti ile SWIFT en ucuz BTC alma yolu sonra yolla btcturk'e gerçekten para kazan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 evet yuksek miktarlarda sorun yasamiyorsan vezir gibi kar yaparsin, arbitraj king :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yapıkredi yurtışı harcamalarına (+250 tl sanırım) 3 taksit yapıyor mesela ama swift çekemiyorsun internet şubesinden. şubeye sordum bugün +90tl masraf çıkardı, bi ton da sıra vardı. SWIFT / Wire transfer kullanıcaksanız, garanti en temizi. referans kontrol etmeden para yollamayın tabi, bir de öğlen 12'den önce yollamaya bakın. o zaman ~24-32 saatten uzun sürmüyor gitmesi paranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Günde 2 veya 3 kez kâr edeceğinize, tek seferde swift geçecek mi diye bekleyin siz daha lol. KAzancınız da işlem başına 40 tl ahaha 1000 dolar bahsettiğim yöntemle 965 olarak geçiyor %3,5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 şimdi ilk tutodaki yöntemle alayım mı anlamadım herkes zararlı demiş 100 lira gibi bişey alsam ne kadarı gidicek mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 forex'e gir daha çok eğlenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 öyle alma black ben onu en kolay yöntem olarak yazdım o yöntemde direkt zarar var. burda genelde Payeer.com > OkPay.com > BTC-e diye bi döngü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 onun tutorialı yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bingildak said: forex'e gir daha çok eğlenirsin alayım az bişi dursun ya köşede nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 100 liran 200 lira olsa ne olacak abi asdasd forexle anlık heyecan alırsın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ne 200ü abi bitcoin yıllar önce kaç paraydı kimbilir ben onu alıp unutucaktım böyle yıllarca fantezi oydu fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Black-ice said: şimdi ilk tutodaki yöntemle alayım mı anlamadım herkes zararlı demiş 100 lira gibi bişey alsam ne kadarı gidicek mesela? btce ye gir deposit USD de payeer seç işte yatır 100 dolar sonra takıl roket bilimi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bonus garanti kredi kartım ile 24change üzerinden btc-e'ye para aktarabiliyor muyum ? denemeye değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar