ivy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Biz La Puerta'da oluruz, yazarsınız geleceğiniz akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bi sn lyv le ivy yi ben aynı kişi sanıyodum dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Hep bundan kaybettin Ali efendi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bence aynı kişiler ya kandırıkçılar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 aynen bence caps atsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Tatli olan Ivy iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 wow much çakal very sly such opportunist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bliksem said: JrStorMesT said: Sırf burda post kasmak için hepsi, bi bulusma nerden baksan 5-10 arası post ediyo. "Arkadaşlar bu akşam 7 de La Puerta'dayız, gelmek isteyenleri bekleriz." "Ben ve 2 kişi daha geldik, kalanları bekliyoruz" "Ortam süper arkadaşlar hadi sizde gelin" "Insert group or couple photo here" "Gelmeyenler çok pişman olucak, süper eğlendik biz" "Haftaya gene buluşuyoruz dimi" Ama aslında olan; Mekanda buluşulmuş, 1-2 kişi garanti bi yarım saat takmış, belki 1 kişi de gelememiş, orda bulunanlar iş,oyun,patideki değişik konulardan biraz bahsedip, en çokta cep telefonlarıyla whatsapp/facebookdan notification kontrol edip başkalarıyla yazışıp, 2-3 round bişeyler içmiş, foruma nispet yapmak içinse "bakın siz şimdi evde pc başında pinekliyosunuz ama biz ne güzel dışarda eğleniyoruz" görüntüsü vermek için telefondan resim atılmış, sonra hesap ödeme, haftaya tekrarlama sözü, eve dönüş, ve pc başına gelerek "teşekkürler arkadaşlar, gelenlerle biz çok eğlendik, haftaya tekrarlıyoruz, hadi sizde gelin" yazmak. Yanlış mıyım? bu ne büyük bir kıskançlık abidesi ya. of bunu yeni gördüm. 30 yaşında bakir bi adamın yapmaya hakkı olmayan bir tespit sdfds. hakkı yok ya. yazarken çarpılması lazımdı eğer tanrı olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Hype ladiniz mekani donunce bende bir ziyaret edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 laPuerta gittim gezdim gördüm!!! Fistan dostuma teşekkür ederim gayet güzel ve nezih bir yer olmuş.Şahsen "yeni Alsancak'ta bir çok yerin beş para etmez oldu dönemde gidilebilecek ender yerlerden biri olduğunu rahatlıkla söyleye bilirim. 2 lafın belini kırıp güzel keyifli muhabbetler etmek için hatta eski kafaların deyimiyle müdavimi olunacak yerlerden biri diyebilirim.Hem ekonomik fiyatlar hemde geniş çeşitli menüyle hoş bir mekan iç mimariyeti bar şekli de dahiliyetinde. Birde müziği güncel popülariteden uzak daha keyfi olsa fevkalade bir yer olacağına eminim. laPuerta Druken Duck Kovan Zer Düşt Haricileri yerler sonradan görme ortam meraklısı genç kitlelerin abazan kişilerin aktığı gösteriş meraklısı özenti tiplerin yeri olarak görürüm şahsen. tabii bu olaylar zevk ve keyif meselesi herkesin bir olamaz tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Red said: bliksem said: JrStorMesT said: Sırf burda post kasmak için hepsi, bi bulusma nerden baksan 5-10 arası post ediyo. "Arkadaşlar bu akşam 7 de La Puerta'dayız, gelmek isteyenleri bekleriz." "Ben ve 2 kişi daha geldik, kalanları bekliyoruz" "Ortam süper arkadaşlar hadi sizde gelin" "Insert group or couple photo here" "Gelmeyenler çok pişman olucak, süper eğlendik biz" "Haftaya gene buluşuyoruz dimi" Ama aslında olan; Mekanda buluşulmuş, 1-2 kişi garanti bi yarım saat takmış, belki 1 kişi de gelememiş, orda bulunanlar iş,oyun,patideki değişik konulardan biraz bahsedip, en çokta cep telefonlarıyla whatsapp/facebookdan notification kontrol edip başkalarıyla yazışıp, 2-3 round bişeyler içmiş, foruma nispet yapmak içinse "bakın siz şimdi evde pc başında pinekliyosunuz ama biz ne güzel dışarda eğleniyoruz" görüntüsü vermek için telefondan resim atılmış, sonra hesap ödeme, haftaya tekrarlama sözü, eve dönüş, ve pc başına gelerek "teşekkürler arkadaşlar, gelenlerle biz çok eğlendik, haftaya tekrarlıyoruz, hadi sizde gelin" yazmak. Yanlış mıyım? bu ne büyük bir kıskançlık abidesi ya. of bunu yeni gördüm. 30 yaşında bakir bi adamın yapmaya hakkı olmayan bir tespit sdfds. hakkı yok ya. yazarken çarpılması lazımdı eğer tanrı olsa. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ivy'ye yeni upgrade gelmiş en son gördüğümden bu yana nasıl denk geldiysek orada lyv'de en son bir pacht bekliyordu üretici firmadan ama son durum nedir bilmiyorum ne anlatmak istediğimi bende bilmiyorum saçmalayasım geldi gereksizce sanırım buna post kasma diyorlardı her ne *ikimse artık asdasd (! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 dana22 said: halit rifat pasa cad.. yanlış biliyormuşsun bi daha sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 dogrusu neymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 simdi bir daha baktim sahibinden e betonyolda dedikleri evler h rifat pasa 3 yol sukru saracoglu cad arasinda biryerlerde kilicreis-pirireis mah diye geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ş. saracogluymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 La puerta'nın önünden geçtim sabah, güzel mekan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 şş izmirliler bir şey yapak mı nutellada buralarda idi en son gitmedi demi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 jfkjadflajda nafile cabalarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ha bu arada 2 kere barış sattı beni bilginize bu adamı silin hayatınızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 izmirde yazin eleman aramayacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Llama said: ha bu arada 2 kere barış sattı beni bilginize bu adamı silin hayatınızdan olm barışa güvenip iş mi yapılır hep öyle o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 istanbul bozmuş bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 barış çok değişti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 degisir tabi davutpashaya gidiyor adam ajhsdgald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar