Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Buluşması

Rasmon

Öne çıkan mesajlar

bliksem said:

JrStorMesT said:

Sırf burda post kasmak için hepsi, bi bulusma nerden baksan 5-10 arası post ediyo.

"Arkadaşlar bu akşam 7 de La Puerta'dayız, gelmek isteyenleri bekleriz."

"Ben ve 2 kişi daha geldik, kalanları bekliyoruz"

"Ortam süper arkadaşlar hadi sizde gelin"

"Insert group or couple photo here"

"Gelmeyenler çok pişman olucak, süper eğlendik biz"

"Haftaya gene buluşuyoruz dimi"

Ama aslında olan;

Mekanda buluşulmuş, 1-2 kişi garanti bi yarım saat takmış,

belki 1 kişi de gelememiş,

orda bulunanlar iş,oyun,patideki değişik konulardan biraz bahsedip, en çokta cep telefonlarıyla whatsapp/facebookdan notification kontrol edip başkalarıyla yazışıp, 2-3 round bişeyler içmiş,

foruma nispet yapmak içinse "bakın siz şimdi evde pc başında pinekliyosunuz ama biz ne güzel dışarda eğleniyoruz" görüntüsü vermek için telefondan resim atılmış,

sonra hesap ödeme, haftaya tekrarlama sözü, eve dönüş, ve pc başına gelerek "teşekkürler arkadaşlar, gelenlerle biz çok eğlendik, haftaya tekrarlıyoruz, hadi sizde gelin"

yazmak.

Yanlış mıyım?

bu ne büyük bir kıskançlık abidesi ya.

of bunu yeni gördüm. 30 yaşında bakir bi adamın yapmaya hakkı olmayan bir tespit sdfds. hakkı yok ya. yazarken çarpılması lazımdı eğer tanrı olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

laPuerta gittim gezdim gördüm!!! Fistan dostuma teşekkür ederim gayet güzel ve nezih bir yer olmuş.Şahsen "yeni Alsancak'ta bir çok yerin beş para etmez oldu dönemde gidilebilecek ender yerlerden biri olduğunu rahatlıkla söyleye bilirim. 2 lafın belini kırıp güzel keyifli muhabbetler etmek için hatta eski kafaların deyimiyle müdavimi olunacak yerlerden biri diyebilirim.Hem ekonomik fiyatlar hemde geniş çeşitli menüyle hoş bir mekan iç mimariyeti bar şekli de dahiliyetinde. Birde müziği güncel popülariteden uzak daha keyfi olsa fevkalade bir yer olacağına eminim.
laPuerta
Druken Duck
Kovan
Zer Düşt
Haricileri yerler sonradan görme ortam meraklısı genç kitlelerin abazan kişilerin aktığı gösteriş meraklısı özenti tiplerin yeri olarak görürüm şahsen. tabii bu olaylar zevk ve keyif meselesi herkesin bir olamaz tartışılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bliksem said:

JrStorMesT said:

Sırf burda post kasmak için hepsi, bi bulusma nerden baksan 5-10 arası post ediyo.

"Arkadaşlar bu akşam 7 de La Puerta'dayız, gelmek isteyenleri bekleriz."

"Ben ve 2 kişi daha geldik, kalanları bekliyoruz"

"Ortam süper arkadaşlar hadi sizde gelin"

"Insert group or couple photo here"

"Gelmeyenler çok pişman olucak, süper eğlendik biz"

"Haftaya gene buluşuyoruz dimi"

Ama aslında olan;

Mekanda buluşulmuş, 1-2 kişi garanti bi yarım saat takmış,

belki 1 kişi de gelememiş,

orda bulunanlar iş,oyun,patideki değişik konulardan biraz bahsedip, en çokta cep telefonlarıyla whatsapp/facebookdan notification kontrol edip başkalarıyla yazışıp, 2-3 round bişeyler içmiş,

foruma nispet yapmak içinse "bakın siz şimdi evde pc başında pinekliyosunuz ama biz ne güzel dışarda eğleniyoruz" görüntüsü vermek için telefondan resim atılmış,

sonra hesap ödeme, haftaya tekrarlama sözü, eve dönüş, ve pc başına gelerek "teşekkürler arkadaşlar, gelenlerle biz çok eğlendik, haftaya tekrarlıyoruz, hadi sizde gelin"

yazmak.

Yanlış mıyım?

bu ne büyük bir kıskançlık abidesi ya.

of bunu yeni gördüm. 30 yaşında bakir bi adamın yapmaya hakkı olmayan bir tespit sdfds. hakkı yok ya. yazarken çarpılması lazımdı eğer tanrı olsa.

lol
Sosyal ağlarda paylaş

ivy'ye yeni upgrade gelmiş en son gördüğümden bu yana nasıl denk geldiysek orada
lyv'de en son bir pacht bekliyordu üretici firmadan ama son durum nedir bilmiyorum
ne anlatmak istediğimi bende bilmiyorum saçmalayasım geldi gereksizce sanırım buna post kasma diyorlardı her ne *ikimse artık asdasd (!
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...