Theridone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Dun de gittim bugun de gittim. Niye erken kactiniz at arabalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 dün rıdvan inine götürdü beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 ben gelip 40 dk falan takıldım,iyi ki daha fazla kalmamışım,hesap ödemeye gidip geldim masadaki sigara çakmak hacılanmış hemen,zar zor aldım geri. bi dahaki event e elim boş gelirim. bu arada dünkü toplaşmadan haberim yoktu,ona da gelebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 lol fakir senko hacılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yok yahu ben geldiğimde senko gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Theridone said: Dun de gittim bugun de gittim. Niye erken kactiniz at arabalari dünkü buluşma gizli idi olum niye söyledin şimdi gidip senkoya dondurma yalattığını da anlatıcan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 hmmm dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 BANA DA SON DAKİKADA HABER VERİLDİ ZATEN dondurmayı yerken foto var mı hmmppps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 abi siz rıdvanla aşk mı yaşıyonuz çocuğu iki dk dışarda yanlız bırakmıyorsun hemen pat diye damlıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kedilerim köpeklerim diye diye gittin yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Var mi bu aksam alsancakta olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ben varım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Sen muhtelemen hep ordasin zaten, oyle degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bi tane kapalı spor salonu varya önünde beach volley sahaları var orada ev, mahalle mimar sinan mh ya da kahramanlar mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 fistan del mundo ya artık şu biten biraları getir yaw, ne sorsak yok diyorlar, baltikalar yok, feslgold yok, ale lerden soruyoruz yok diyolar, ayarla şunları gözünü seveyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 orası delmundo değil artık alakam yok o yüzden eksik biralarının olması normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 o ne demek :) el mi değiştirdi, varuna gezgin, cafe del mundo yazıyordu 2 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 delmundo yazmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bugun açıyoruz mekanımızı herkesi bekleriz alsancak gar'ın karşısındaki garantinin sokağından girin 50-60 metre sonra sarı bina kocaman La Puerta levhamız var vaktiniz varsa uğrayın saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 nedir Fistan? Kebap? Bar? Meyhane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bornova sokağı diyememiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Fistan mekan hakkında biraz detay verirsen uğrayabilirim belki bi kaç arkadaşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sostizm said: nedir Fistan? Kebap? Bar? Meyhane? bar&restaurant @Skyfire, bugun akşam ilk müşterilerimizi alıcaz mekan bar restaurant, yüksek gürültülü olmayan müzik kokteyllerimiz var, yüksek alkollüler ve 70 den fazla biramız var guinness draft dahil. dünya mutfaklarından güzel yemeklerimiz bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sipeyscakei alayım geleyim akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 cs oynuyoruz biz bırak onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar