huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 goldbären said: attention span düşükse, ritalin kullanıyorsanız, memeye doyamıyorsanız, erken boşalıyorsanız, kemiksiz ağırlığınız 30KG geçmiyorsa, siz de bir "dizi yavaş akıyor" adamı olabilirsiniz ! sen şimdi niye yetersiz fikirlerle yola çıkan, anlatacak birşeysi olmayan yeto senaristlerin avukatlığını yapıyorsun ki burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Karsi troll denemesi mi geldi agir fail mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 huun said: sen şimdi niye yetersiz fikirlerle yola çıkan, anlatacak birşeysi olmayan yeto senaristlerin avukatlığını yapıyorsun ki burada? preacher için diyebilirsin ama better call saul için diyemezsin. hassasiyetlerimiz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 yavas diyenleri oldur saint. abi irish yetmiyor mu su anda :( Kanuni said: 2 de 2 gene begendim. The Saint of Killers (tu) https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/9b/The_Saint_of_Killers_SOK4_Cover.jpg/250px-The_Saint_of_Killers_SOK4_Cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ben de bunun comicini indireyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Bu bolumu yavascilar hic izlemesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bu dediğin 3 mü 4 mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 4 çok bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bugun cikan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ben seviyorum tatlı gidiyor.çok abartı işlere kalkışmıyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 yep nefis bence, hafif fargomsu tarzi da cok hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 size çok kanım ısındı. tendonlarınız kaynadıysa dilerseniz saray muhallebicisinde bir muhallebi ısmarlayayım size beyefendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 yeni bölüm çıktı di mi? takip edemedim oitnb yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 aklı fikri yemek adamın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 abi forumdan psikolog buldum adam "ben bu herifin bğaımlılığı kıramam" diyip cevap vermeyi bıraktı. öm falan atıyorum cevap vermiyor var mı böyle bişey adsads. dizi izlerken yemek yemek işte, paticikte takılan bekar adamın hedonizmi anca bu kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 lan ben de dizi izlerken yemek yemek için niyetleniyorum ama dizi bulana kadar yemek bitiyo çok üzülüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Bir gun olur da gelirsem mahallenize, zevkle yerim muhallebinizi mirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 baya hoşuma gitti, karakterler dolu dolu, eğlenceli geçiyor bölümler. 1x6 da preacher ın içindekinin ne olduğunu öğrenecez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ilk postta yazıyor zaten ne olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 yazmasa iyimiş, diziye spoiler oldu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ashsdfs pardon ya bakmazsın diye yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 yeni bölüm çıktı sandım. çıktı mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 5 çıktı ptesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 of takip edemiyordum ya, indiriyorum şu an. sağol. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 artık aksiyon başlıyor galiba ya. güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar