Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Ve stun immune var en azından chayıla falan alınana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Keser LL olmaya bile gerek yok ben cwc / posion vortex oynadım witch 2 tane vaal disc ile kesiyordum ama zordu fight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 vortexin leech bir bok değil ama belirteyim gerçi ben curse ile oynuyordum sadece bir de enchant vardı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 işte bi bok değil derken %40 falan doldurmaz mı initial hit çok yüksek çünkü? birde cwc poison vortex bundan az vuruodur onda sonuçta amaç poison stacklemek değil mi? Bu vursun tek çeksin amacı güdüyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Kur bi path of building ordan average damajına bak coc un msini katarak hesapla işte saniyede kaç es döndürecek çünkü vortex sadece initial hit leechliyor. Tek başına yeterli olmayabilir ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 path of building varda karakteri importlamıyor iş yerinde ip banlı galiba. evden bakacam ona. ama igntieı 3milyondu initialıda vardır baya. es de 10k görünüyor ama orada çok görünüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Ayrıca EE kullanıyorsun felaket nerfler leechi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Pyre ile oynamican mı? Sürekli bossun +25 fire resisti olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 adas abi saçmalama lightening ile vuracaz herhalde o kadarda mal deiliz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Sıkıntı yok o halda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Dur üşenmeyip tek tek item giriom damage hesaplatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 http://i.hizliresim.com/njzvV0.jpg Ortalama itemlar ile böyle duruo ama bilemedim warlord yok bunda. Mob kesmediğim zaman 2625 leech edio %1.5 bilemedim. 7000 es de az mı ki ya deil aslında ama az damage kısıp es mi alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 7k es ile one shot yeme riskin yüksek.Ayrıca calculation kısmından boss fight tickliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 yok ticklememiştim onu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Hayaller ve gerçekler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 6 act birden eklediler ya lan. ALTI WTF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=YFAPw_F3jyg ıslattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 said: The Legacy Challenge League celebrates the history of Path of Exile, giving you access to the 17 previous challenge leagues and old items that have long been unavailable. You’ll collect League Stones in the regular game, and each stone will have a specific league tied to it. Using a special screen within the game, you can set up to 3 of these stones active. That means all of the leagues you’ve set as active will be experienced at the same time. Insanely difficult? Yes. Amazingly rewarding? Of course. The League Stones will also have unique stats tied to them. For instance, you could receive a Breach Challenge League Stone that will allow you to find extra breaches. As per usual, these League Stones can be traded with other players, and their value will be heavily determined by which league they’re tied to and how powerful the unique stats are. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Has hic bi spoya bakmadim yarina kalsin heyecanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Telefondan hype yapamam simdi fjsm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 abi şaka olmalı 6 act birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Vay amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 February 14: The Fall of Oriath Announcement. February 16: Legacy League/Content Update 2.6.0 full details. March 3: Legacy League Starts. Late April/Early May: The Fall of Oriath Beta begins. June-July 2017: The Fall of Oriath full release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Sonra gidip diablo topiclerinde yazınca fanboy oluyoruz amg. Al sana Necromancer gfddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar