Luriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-rBfdi1gqFE&feature=youtu.be Bu nedir ya 00:40 taki shapera vurduğu burst nasıl bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Şöyleki assassin zaten bleed atınca %20 extra chaos damage bonus alıyor. Off handde death hand var critleyince %30 bonus da o veriyor gemlerin 1 tanesi flat chaos damage. Flurry her stage için %20 more damage veriyor (x6) mathil ~400 crit multi ile oynuyor. Şimdi bunların hepsini birde über %100 more poison damage ile bütünleştir = 234234234234 dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Biliom yav op diye söylemiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ben mekaniği merak ettin sandım soz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ben aslında cospri ya da coc ignite oynamak istiyorum ama nerf yemezse bunu oynatacaklar mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Şu an elimde tam bu buildlik bir dagger var ama şimdi reroll falan kasamicam kalsın sonra denerim standartta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Bayadır bakamıyordum da, flurry ne olmuş öyle abi meleeden başka her şeye benziyo lel Yeni ligde de contenti opsiyonel sunma kafasına devam ediyor GGG. Essence, talisman, prophecy falan da uğraşmak istemezsen standart ligde oynarmış gibi takılabildiğin, click to engage giden liglerdi ve bence çok çabuk baydılar. Beyond, invasion, tempest gibi oynanış tarzına her saniye etki eden, oyuncuyu standarttan farklı şekilde oynamaya iten ligler gelsin artık. Bu ligi oynayacağız gerçi her türlü, challange ödüllerini de güzel vermişler bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Sadece wings için bile oynanır lig :D Bu arada nerften sonra sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Ohhhh pf ile bv ayarı almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Pathfinder yazmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Flask refill on crit mevzusuna nerf geldiği için pathfinder da dolaylı nerf yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 said: A character can now only receive one flask charge per Critical Strike every 200ms. This is shared across all flasks. The Harvest and Master Surgeon now follow this rule. Instead of giving a charge to each of your flasks, they will only grant it to one. The Master Surgeon Node now has 100% chance to trigger (up from 15%) to help compensate for this change. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Adamın biri grafik koymuş BV nin dmgı armış aslında biraz ama o kadar flask doldurmayacagı için imbalıgı azalır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bv nin über olduğu herşey bir şekil nerflendi. Power charge generation, flask refill vs. olayı damageden ziyade vinktharın insane leech ile hemen herşeyi facetanklamasıydı. Dps 2. plandaydı yani yine oynayan çıkar ama bu sezon blade flurry sezonu olacak gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 raider bladeflurry oh yeaa hmpfs hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 adamlar patch diye yeni oyun çıkarıyor maşallah https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1773975 öpücem heryerlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 double dip ve es'e ellememelerine şaşırdım ya 3.0a bırakmışlar anlaşılan. son bi flameblast tadını çıkarayım bari oynamayalı uzun zaman olmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 HAZIR MIYIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Lan bu sefer çok kararsızım ne oynasam bi sürü viable build var kafam karışık hımınısk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 geçen sezon totem oynadım bu sezon gene onun gibi ucuz bir şey arıyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Totem, herhangi bi BoR buildi, marohi eq falan ucuz hep raiderın buffla flicker falanda oynanabilir ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Hazır değilim, blade flurry için build seçemedim henüz. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 nesini seçecen abi hangi silahı kullancaksan onun nodelarını alıp devam edecen :P Bu arada breach çok saçma geldi bana içindeki moblar xp vermiyor galiba birde level kasarken mapi piç edecek xp alamayacaz bana mantıklı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Sadece Vaal breach gemiyle çıkan moblar exp vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 HA o zaman iyi ben bütün breachlerde geçerli sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar