Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Ben mathil'i seviyorum onun videolar da baya detaylı oluyor. Ona da bak. Yalnız yeni oyuncuyu bulunca nasıl saldırdık. Poe iyidir candır umarım seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 zizarian > all sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 starforge anlık heves ya , 28 exe almıstım lig baslarında 6l i 16 a zar zor sattım , lacarete icin yavas kalıyor simdi +1 belly , 12 gs li bi ea yaptım ne var ne yoksa tek atıyor ignite la , tavsiyem bi sonraki ligde gs leri toplayın 1-1.5 ex ken fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 projectpt var bi de bu build işleri için baya detaylı video guide hazırlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Cheaz topici geriden takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Olm oyuna yeni başlayıp trial bilmeyen adama projectpt videoları bildiğin insanlık suçu lan sdfsdf Liftingnerdbro nun baba noob friendly buildları var. Özellikle marohi EQ jugger/slayer ve warchief totem heralde en noob adamı bile zamanla t13+ maplere taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 ad3m said: Olm oyuna yeni başlayıp trial bilmeyen adama projectpt videoları bildiğin insanlık suçu lan sdfsdf Liftingnerdbro nun baba noob friendly buildları var. Özellikle marohi EQ jugger/slayer ve warchief totem heralde en noob adamı bile zamanla t13+ maplere taşır. şu falab iyiydi baya ya projectptnin playlist şeklinde https://www.youtube.com/playlist?list=PLukM8wjNdMM1tPaZx_p2LOUOlmMfPLJqc ama haklısın ya ziggyd lifting yada mathil falan daha iyi sıfırdan oynayan adam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 mathilin buildleri sıfır adam işi değil ya. hem pahalı meta buildleri hemde beginner friendly değil lavuk. leveling tree vermez, item guide vermez. zaten kafasına göre takılıyo itemları giyene kadar. her charında refund point sıfır. yeni adamı boğar yani. en son occultist/low life essence drain yaptı, takır tukur kesiyo ama üstüne bi bakıyosun 6l shavronne falan var. ki o shavronne'u 6l yapmak için tam hatırlamıyorum ama 10-15ex arası falan harcadı adasdf. liftingnerd iyi beginner için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Cheaz said: starforge anlık heves ya , 28 exe almıstım lig baslarında 6l i 16 a zar zor sattım , lacarete icin yavas kalıyor simdi +1 belly , 12 gs li bi ea yaptım ne var ne yoksa tek atıyor ignite la , tavsiyem bi sonraki ligde gs leri toplayın 1-1.5 ex ken fiyatlar güzel build bu hakikaten. hegemony de aynısını oynuyo. gelecek sezon bende bundan kasıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 budget friendly degil su an yaptıgım ama , yeni ligde düz kaom 6l quill götürür 10 ex bisi zaten https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Cheaz/characters bak burdan tree, geara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 bayağı bi sömürdü contenti gs fb oynayanlar kesin %1-2 nerf gelcek bu jewela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 ins leg olur , 30 tane var kasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Budget friendly 10 ex diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 6 fuse 1 vaal ile 6l +1 socket coil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 piyango bileti al bence :D dün 4L starforge aldım, 4L den 5L yapana kadar 200 fuse harcadım bilgisayarı kırıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 oyunu bırakanların yarısı fusing basıp bir şey çıkmayınca sinirden bırakıyor bu arada forumlarda gördüğüm askldsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 6l olasılığı %1.5 mu ne yanlış bilmiyosam. normal yani yapamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 50 tane 6l yaptıysam 2. ya da 3. dür bu 15 fuse altı 6l :D ama +1 socket ilk kez olan birşey keşki shavronlarımda denk gelseydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Bu arada heavy block gladiator/eq oynuyorum nasıl bir rahatlık ya t15/16 yaparken telefonla konuşmak falan yeni patchde bunun blade flurry versionunu denicem hoşuma gitmezse eq devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Ben yeni sezonda CoC ya da Cospri Malice ignite oynıyacam nerflemezlerse ya da Cospri Discharge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Bir de rf/laser yapcam bi tane aslında 3 skillide denerim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 ad3m said: Bu arada heavy block gladiator/eq oynuyorum nasıl bir rahatlık ya t15/16 yaparken telefonla konuşmak falan yeni patchde bunun blade flurry versionunu denicem hoşuma gitmezse eq devam. soul taker kullanıyorsun di mi? geçenlerde düştü soul taker, kasmaya üşendiğim için sattım. ama denemediğim için pişmanım resmen. @luriel: kilit itemı çok olan pahalı bi build abi o ya, sezon başı kasılacak şey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Bişi olmaz 1-2 günde alırsın prophecy yaparak. Ben bu sezonda 3 günde falan skyforth üstü 6l shav aldım gene alırız eğer reach hala değerli olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Evet soul taker ama olmak zorunda da değil yani yeni melee channel skill axe kullanmıyor o yüzden takersız muhtemel daggerlı bişi yaparım ama çok rahat build tvalete git gel hala yaşıyor yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Aslında çok daha hızlı kasan karakterlerim var LL bv / reach ass falan ama bu rahatlık hiçbirinde yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar