Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bayağı bi improvement geldi grafik/performans tabanlı ama makinayı değiştiğim için bilemicem eskiye oranla ne kadar fark ettirir.
Desync tam olarak bitmedi 2 farklı mod var network için minimuma düşüren ama hala var eskiye kıyaslarsak efsane durumu tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

atlas çok iyi olmuş ya. normalde oyundan sıkıldığım döneme girerdim, şimdi açıp bakıyorum atlasa daha yarısı bile bitmemiş, keyifle yeni mapleri keşfetmeye devam ediyorum :D

@bck, oyunun altyapıyı baştan değiştireceklerine yeni alternatif bi netcode yaptı adamlar lockstep diye, istersen eski modda istersen bunda oynayabiliyorsun. artık desync diye bi derdi kalmadı kimsenin, indirip bir göz at bence oyuna. performans geliştirmeleri de cabası
lockstep said:

When you perform an action, it is sent to the server for confirmation before it is shown to you. In this mode everything will stay completely in sync, including all monsters. There is a delay equal to your latency to the server. If you suffer from an internet lag spike, everything stops moving until you receive more data. This mode is amazing if you have low latency to the server.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Şu starforge bi düşsün/currency biriksin flicker / laca ya da ST denicem onla hayvan damage var slayer akar :D

asassin , berserker denedim su an

asasta CI skyforth lazım ama yoksa cok zor oynamak , cok güclü ama oynaması zor

berserkte crit max 48 görebildim , ortalama 80k dps felan oluyor lacarette tabi shock da var , RT temiz ama 65-70k görüyorsun

ama silahın asıl olayı dot , zerkteki 200k dps asasta 30-35 e esdeger , 6l starforge yanında 5L bi regaliada warchiefvar 2x dot+ bleed , crite 100% more dot ekliyor asasda herseye tek atar gecersin ama oynaması cok zor
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan currency çıktı çıkacak alabilirim aslında TOH düşürdüm yeni 5ex min ama emin değilim ne oynarım aceba diye dönüp dolaşıp warchief toteme dönmem.Slayer lacerator ya da Iron gripli ST olabilir çılgın aps kasıp.
Alınca çılgın teorilere 2 gün ayırırım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Bvden ben de acayip baydim ya. Uzun bi sureden sonra hardcore karakter acmaya basladim. Ilki daressoda yatti(cold res yoktu) ikincisi kaomda(arkada biseyler acikti, fps 2 3 sn dusuverdi fightta). Ucuncude artik aklim basimdaydi baya ilerledim 76 levela kadar geldim, bu sefer de mapte shocked groundda kek gibi minionlarimi izlerken yatirdilar :( 4.yu kasiyorum hedef 90i gormek :D
Spectre summoner kastim ilk ucunu,uyarmis olayim summoner oynayacaksaniz summoner olarak levellamayayin :D 4.yu bladefall totemle kasiyorum animate weapon deneyecegim bu sefer bakalim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...