bck Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 desync var dimi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Bayağı düzeldi o en son ne zaman oynadın bilmiyorum ama eskiyle kıyaslarsak ayıp ederiz oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Desync kalkali 2 sene falan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 yapimcilar altyapinin degismesi gerekiyor kalkamasi imkansiz demislerdi. bu chestlerde bir anda appear olan moblar desync yapiyor mu en son bu durumda surekli oluyordum. sinirlenip birakmistim. hala oluyorsa az bisey bile buyuk sikinti yapiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Bayağı bi improvement geldi grafik/performans tabanlı ama makinayı değiştiğim için bilemicem eskiye oranla ne kadar fark ettirir. Desync tam olarak bitmedi 2 farklı mod var network için minimuma düşüren ama hala var eskiye kıyaslarsak efsane durumu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 atlas çok iyi olmuş ya. normalde oyundan sıkıldığım döneme girerdim, şimdi açıp bakıyorum atlasa daha yarısı bile bitmemiş, keyifle yeni mapleri keşfetmeye devam ediyorum :D @bck, oyunun altyapıyı baştan değiştireceklerine yeni alternatif bi netcode yaptı adamlar lockstep diye, istersen eski modda istersen bunda oynayabiliyorsun. artık desync diye bi derdi kalmadı kimsenin, indirip bir göz at bence oyuna. performans geliştirmeleri de cabası lockstep said: When you perform an action, it is sent to the server for confirmation before it is shown to you. In this mode everything will stay completely in sync, including all monsters. There is a delay equal to your latency to the server. If you suffer from an internet lag spike, everything stops moving until you receive more data. This mode is amazing if you have low latency to the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Cheaz ile LL BV yaptık akıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 şu ne imba build olmuş ya https://www.youtube.com/watch?v=3KJvftWO3M0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Şimdi buna başlasam mı başlamasam mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Başla ilk kez oynayacaksan ultima gibi aptal gibi olacaksın başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 ad3m said: Başla ilk kez oynayacaksan ultima gibi aptal gibi olacaksın başta. witch açtım akıyorum... yanlız skill tree kendi basına oyun olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Şöylede bişey yapayım diyorum https://www.youtube.com/watch?v=uiwCDfNLk_I&feature=youtu.be http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 bende duelist açtım bi tane. beginner earthquake oynamayı deniycem ama lvlingden acayip keyif aldım şimdiye kadar. ilk defa melee class deniyorum, resmen d2 barbar hissi yaşattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Crit başlama başta gear lazım normal life based caster oyna sonra denersin bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 earthquake championumu şuna çevirdim; https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1695369/page/1/#p13477740 taş gibi oldu karakter. tek sıkıntı slayer gitmediğim için life leach ve phsiycal reflect reduce'm yok ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Şu starforge bi düşsün/currency biriksin flicker / laca ya da ST denicem onla hayvan damage var slayer akar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Cheaz denedi ona sor şu anda öyle bişi oynuyo Starforgela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Ben oynamadan olmuyor ya kendim teoriler üretip 50 kere respec oluyorum anca paklıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 BV dünyanın en sıkıcı şeyi ya her şeyi satıp worm blaster oldum çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Generic QOTF/snakebite bowyer ya da warchief totem berserker fix content farm karakterim başta :D Sonra böyle amazing buildler yapiom işte parayı bulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ad3m said: Şu starforge bi düşsün/currency biriksin flicker / laca ya da ST denicem onla hayvan damage var slayer akar :D asassin , berserker denedim su an asasta CI skyforth lazım ama yoksa cok zor oynamak , cok güclü ama oynaması zor berserkte crit max 48 görebildim , ortalama 80k dps felan oluyor lacarette tabi shock da var , RT temiz ama 65-70k görüyorsun ama silahın asıl olayı dot , zerkteki 200k dps asasta 30-35 e esdeger , 6l starforge yanında 5L bi regaliada warchiefvar 2x dot+ bleed , crite 100% more dot ekliyor asasda herseye tek atar gecersin ama oynaması cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Şuan currency çıktı çıkacak alabilirim aslında TOH düşürdüm yeni 5ex min ama emin değilim ne oynarım aceba diye dönüp dolaşıp warchief toteme dönmem.Slayer lacerator ya da Iron gripli ST olabilir çılgın aps kasıp. Alınca çılgın teorilere 2 gün ayırırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Bvden ben de acayip baydim ya. Uzun bi sureden sonra hardcore karakter acmaya basladim. Ilki daressoda yatti(cold res yoktu) ikincisi kaomda(arkada biseyler acikti, fps 2 3 sn dusuverdi fightta). Ucuncude artik aklim basimdaydi baya ilerledim 76 levela kadar geldim, bu sefer de mapte shocked groundda kek gibi minionlarimi izlerken yatirdilar :( 4.yu kasiyorum hedef 90i gormek :D Spectre summoner kastim ilk ucunu,uyarmis olayim summoner oynayacaksaniz summoner olarak levellamayayin :D 4.yu bladefall totemle kasiyorum animate weapon deneyecegim bu sefer bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Yok ben evimdeki süper internetimle hc oynamam.Netim düzgün olsa hc oynarım ama hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 lacerate/cleave duelistim champion olduğu için baydı biraz. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1738625 şöyle bişey deneyeyim diyorum, ne diyosunuz, viable mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar