quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Pff 438k dps le one tickle man olunur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 gült'e alsanıza beni de:)-D nick aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Ben release kadar girmem giren varsa alsın herkes officer yoksa lig başladıgıdna alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 taru said: gült'e alsanıza beni de:)-D nick aynı Sen guildde değil misin hocam zaten tarudiesagainmkxxxviii falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Yenisinde yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 oyundaydan girip alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Acelesi yok abi ben de lig baslarken gircem oyuna zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Yolladım inviteı çıktım giricne alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Suan bildigim guvenilir bir sey oynamakla (arc trap, lightning spire trap saboteur) ile bilmedigim ama olursa hic ekrana bakmadan rahatlıkla boss kesecek bir karakter kasmak arasında kalıyorum (max block gladiator, bannerlı, shattering/lancing steel + bladeflurry gibi) PoB'nin developerını ise almıs olmaları hic iyi olmadı PoB den build de yapamıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Ben icat yapmıcam BV başlıcam para kasınca 2. charım coc olur muhtemelen. CoC kendim başlardım ama bence hype oldugundan cospri falan absurt paralar olacak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 ben yine level 85 gibi ulan niye bunla başladım diyeceğim bir karakter yapacağım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mathilin ice spear totem fikri de güzel gibi göründü bana ama totem sevmiyorum yapmam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 ice spear extra projların nasıl çalışacağına bağlı o biraz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 build verin ilk defa oynayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 en temizi thicc. yapıştırın geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 nasıl bişi o ver bakiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Arc totem oyna ilk defa oynıcaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 nerden bakıyoruz ki buildlere işte bilmiyorum olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 https://www.pathofexile.com/forum/view-forum/41 al burada tempların buildleri var mesela bi üste çıkıp herhangi classa bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=L6_wFiPokps Al bu da guide ama yapan adam Hardcore oynuyor ondan gereksiz tanky olabilir incelemedim. Update: adam çok güzel video ve pob linki yapmış bunu inceleyebilirsin, baya detaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 samaella said: build verin ilk defa oynayacam Şunu tavsiye ederim yeni başlayacaklara. Hem build baya beginner friendly hem de guide takip etmesi kolay ve detaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Narius said: Flassh said: toxic rain gg mi şimdi ? Oynanır yine de starter olarak sıkıntı çok akıcı değil diyorlar. GC mine falan düşünüyorum bir şey bulamazsam. burda toxic rain + quill bow hesabı yapmışlar resmen ÖLMÜŞ https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/a3y3ei/so_how_bad_is_the_quill_rain_nerf_really/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 level 3 bowla 1.5 milyon shaper dps yapamayacak olmak uzucu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Rip. +3 raredan daha iyi sonuç bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 update 9.2 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar