umuur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 bunun mac client'i hala yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Josidiah rampaj oynuyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Böyle bir karakter yok diyor. Yanlış yazdın sanırım nickini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 shantrie o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 gmp lazım var mı kimsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hani nerde millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Seni ekleyemedik ki ya böyle bi karakter yok diyo ya da online gözükmüyon asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 SHANTIRIE abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Şantiye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Piyanist Şantör diyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ahahdasjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 olm yok mu oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Var da kimse seninle oynamıyor. Kabul et şimdi sevimsiz bi adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ya diablo 3 ten sonra girince bu oyuna deli zevkli geliyor. sanırım diabloya bot açıp alttan poe oynayacağım. gelse ya herkes poe oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 POE Diablo 3 e göre çok daha iyi bir oyun ama işte şu Dsync olayını bir türlü çözemediler. Şuraya yaklaşık 100 tane build yazarsın POE de. D3 de her class için 1-2 build var. Hatta bazıları için sadece 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 lan ben oynarken niye kimse oynamıyor act 4 gelcek bu arada zorluk olayını da değiştircekler gibi duruyo, ya 2 zorluk olcak yada tek playthrough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ya desync olayına alışıyosun bi süreden sonra. Ben de başta çok ağlıyodum da şu an olmuyo gibi bişeyim yani o biraz oyuna alışmakla alakalı. Bi de oyunun sunduklarının yanında hakikaten görmezden gelinebilecek bişey haline geldi benim için desync. Yani craft sistemi link sistemi skill support gem sistemi. Talent ağacı build enabler uniquelar. Üzerine şimdi yeni gelen vaal hedeleri. Master craft olayı map modları, item statları falan hepsi bu tarz bi oyun için mükemmel ayarda. Üzerine bir de eksikliği hissedilen bi atziri boss fight koydular, inanılmaz yani diablo gibi gear check değil hiçbişey. 3k hp ile über kesebilen setup build var. Ama işte bilmiyorum bazı insanlara grafik tırt geliyo, matematiksel theorycraft ağır geliyo, trade chat ve forum kullanışsız geliyo vs vs. Ben diabloya girip chatte kendi kendime konuşuyo buluyorum kendimi. Poe de şu dps kaç, hangi linkleri kullanıyosun build ne item ne falan bayağı muhabbet dönüyo. Diablo da bot gibi oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Sparkcaster said: lan ben oynarken niye kimse oynamıyor act 4 gelcek bu arada zorluk olayını da değiştircekler gibi duruyo, ya 2 zorluk olcak yada tek playthrough link verir misin lutfen ? Ayrica poe ile diablo nun ayni cumle icindede kullanilmasina sasiriyorum . Kapatin artik diablo blizzard vb . Tok esnaftan kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Yeni açılıcak 3 aylık ladderda hardcore modda oynucak kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Diablodaki armory gibin profil birşey PoEde yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Bugün geliyor yeni lig ve content ,gece 3'te ,oynamayı düşünenlere haber olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Pvp patch sonrasi denemeye basladigim pvp maclari tahmin ettigimden eglenceli cikti 50.lige yukseldim simdilk. Pvp ile ilgilenen arkadaslarla tanismak istiyorum. ign:kuunkhaai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 tatil yaklaştı böyle bişey arıyordum, başlayayım mı ne dersiniz? PC yok laptop'da oynayacağım. Skill tree çok çekici geldi. Archer da varmış. Archer olan her oyunda archer oynamayı çok severim. Öneri var mı? Başla derseniz ilk adım/race seçimi önerisi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 farketmiyor. skilleri, itemleri vs çözene kadar ilk 2-3 karakter çöp oluyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 standart da kimler var su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar