sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Namessar said: su hunter cookie cutter deck iyi ki her yere yayıldı. onune gelen hunter ve bu deck ile geliyor. sayelerinde beles beles win alıyorum :P valla gördüğüm her şeyi yeniyor pala druid falan filan da dahil. sen ne oynuyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Haaa şu leeroylu falan olan. Meh saçma salak bi deck o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 belki silah ağırlıklı warrior falan yenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 100 sayfa olmuş yenisi gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sabonis said: Namessar said: su hunter cookie cutter deck iyi ki her yere yayıldı. onune gelen hunter ve bu deck ile geliyor. sayelerinde beles beles win alıyorum :P valla gördüğüm her şeyi yeniyor pala druid falan filan da dahil. sen ne oynuyorsun ki. druid ile agizlarini burunlarini kiriyorum. daha yenemedigim cookie cutter hunter yok. not: deck te ancient watcher yok su anda, yaniltmamak icin editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar