Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 oyuncak tabancayla kandırmış abi sizi o sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 1'in 3u dedi mi masaya koyarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Çok sazan gördüm ama senin gibisini görmedim. Hangi gölün sazanısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mermi ağzında mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Exodous said: o resimdeki sensen ve arabada seninse, şimdiye kadar kalbini kırdıysam özür dilerim. asdjhsjkdha kourtney kardashian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Sequonun çeşmenin kaynağı ne ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Exodous said: Çok sazan gördüm ama senin gibisini görmedim. Hangi gölün sazanısın sen? allah gölü var bizim göyde be abey bilyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Aha sazan atladı yine. Ulan ortaya yazıyorum isim vermeden, sazan kendini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 diaboliq said: ben 7 sayfa 3 ban diyorum. noldu banımız varmı 7lemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu konu aptallıkta level atlamış. bir aptallıktan diğerine yelken açmış. hakikaten gerizekalı çoğunuz ya. ama seviyorum işte burayı. yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 etiler fridaysde gerceklesti olay, 10-12 sene olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 downwhereiam said: Sequonun çeşmenin kaynağı ne ben de merak ettim. http://www.youtube.com/watch?v=5_cqI2xsDeY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Dahiliğin bird tık ötesi delilik değil midir zaten. Burası bir zamanlar dahi doluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Exodous said: Aha sazan atladı yine. Ulan ortaya yazıyorum isim vermeden, sazan kendini biliyor. carpilcan giz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 TF clan lideri ile tanışmaya gidiyosun adam direk desert eagle'ı çıkarıp masaya koyuyor ondan sonra noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Hişşt çaktırmadan yazıyorsan benim o taraklarda bezim yok. İpne var burada ona yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Aahahah süperdi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 barbu said: bu konu aptallıkta level atlamış. bir aptallıktan diğerine yelken açmış. hakikaten gerizekalı çoğunuz ya. ama seviyorum işte burayı. yapcak bişi yok. kendine yakin oldugundandir, aitlik hissi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fistan said: TF clan lideri ile tanışmaya gidiyosun adam direk desert eagle'ı çıkarıp masaya koyuyor ondan sonra noldu ? tanismaya gitmiyorum o ilk defa gelmis, kalabalik bir snn tayfasiyiz holsteri yoktu, belindeki silahi belinden cikarip masaya koydu. iki geyik dondu muhabbete devam edildi shiny desert eagledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 paticiğe gelmeden önce 300iq vardı zaten. şimdi indi baya bir 295e filan indim. ondan olabilir. haklısın akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bunu gören ergenler histeri krizine girdiler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Exodous said: Aahahah süperdi bu. muhammed gibi sende mi cift kisiliklisin acaba? kendin yazdin kendin yorumladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aquila said: barbu said: bu konu aptallıkta level atlamış. bir aptallıktan diğerine yelken açmış. hakikaten gerizekalı çoğunuz ya. ama seviyorum işte burayı. yapcak bişi yok. kendine yakin oldugundandir, aitlik hissi. üstteki mesajımı ignorela. daha güzel mesaj geldi aklıma. kardeş neyin BUTTHURT u bu? belli kuyruguna basmışım bir ara. kalmış acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 barbu adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar