GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 benim türbanlı xbox koluma laf etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Liebenin dediği gibi resmen ayaklarının yere bastıgını hissediyuosun xbox kolu ile oyun oynayınca, öte yandan parmakların daha rahat ediyor analogların şekli yüzünden. Daha ergonomik oldugunu söyleyebiliriz yani. Rahat oyun oynamakta önemli bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ps kolunun analog yerlesimi rahatsiz gibi geliyo, ama yenisinde tutulan yerler biraz daha farkli, xbox gibi tombul, belki daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 turkiyede yasayipta xboxi seven insanlari anlamak zor cidden. Cokta yok zaten oyun satis rakamlarina bakarsak. Xbox tamamen kirilmis oyun oynamak icin kullaniyordu tanidiklarim. Bide turkiyeye bunca zaman sonra getirmeleri dusununce insan neden sever anlamiyorum. Adamlar siklemiyordu bizi resmen. Gene oyle olacak Xbox amerikada yasamiyorsan neden aliyorsun dusuncesi cok aklimi celiyor ki. Millet amerikada da NFL izlemeyeceksen neden alacaksin diyor. Ama hakkini vermek gerekirse cikis oyunlarindan Forza guzel duruyor. Ama launch titlelar cokda onemli degil sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yine loopa sardınız ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hdmi pass through hosuma gitti benim de, direk gecis rahat olur. bi de cableboxi kontrol edebilseler oh ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi benim bi tezim var , zamanında ps1 ps2 alamamış adamlar paralanıp pullanıp ps3 alcağı yerde xbox almışlar ps e kin güdüyolar falan aksofaksfo var böyle tanıdıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Gears of War serisi, Forza serisi, HALO'lar bunlar gayet güzel oyunlar, öte yandan Kinect ile çok eğlenmişliğim var, sonuçta PS 3'de böyle bir cihaz yok, çıkarmaya çalıştıkları motion sensor falan rezalet herkes biliyo. E yeni çıkan oyunlarıda rahat xbox kolumda oynayabiliyorum. PS 3'e göre daha keyif alıp zevkle oyun oynadığım bir cihaz xbox 360. Evet türkiye'ye şubesi çok geç geldi doğru ama sonuçta geldi. Bundan sonra daha farklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 valla ps4ps kollarında analog başları bir süre sonra yerinden kurtulup dönmeye başlıyor -> fifa falan oynamak imkansız hale geliyor ayrıca her gittiğimiz kafede kolu böyle nasıl diyeyim hafifçe sıkınca falan bazı tuşlar kendiliğinden basıyor, tabi o gelen müşterilerin kolun ırzına geçmelerinden de oluyor ama arkadaşın evinde gül gibi baktığı kollara da olmuştu. xbox fan boy falan değilim ki konunun başında belirttim konsollar konusunda bilgim -1231231 falan. ama yıllardır ps oynuyorum şu evde oynadıdğım xbox kolunun 312312312320931da 1i kadar keyif vermiyor ps kolları. umarım 4 te daha oturaklı bişiler yapmışlardır capslerden öyle anlaşılıuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bende zamaninda ps1 - ps2 alamamistim. Ama kardesime ps2 ps3 psvita ds falan hepsini dosedim aahahah. Bizim cektigimizi o cekmesin diye. ps4 de alcam bittabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 en son siyah atarim vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 karakutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi piyasada xbox kafe olmadıgı icin gidip ps kafelerdeki bozuk controller'ı xbox'ın controller'ı ile karsılastırmayın lutfen. ben xbox controller'ını kullanmadım hic ama muhtemelen dediginiz kadar fark vardır. yine de ps'de hic sıkıntı yasamadım. gayet rahat oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yeni açılmış ps3 kutusundan çıkan kolla oynamışlığım da olduğundan net biçimde xboxın kolunun çok daha harika olduğunu söyleyebilirim. ps koluyla da oynanıyor oyunlar tabiki ama xbox koluna alışınca her türlü çok daha güzel geliyor. aman neyse seve seve oynucaz işte ps4 koluyla daha iyi gibi duruyor zaten ps3 kolundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 toggie said: abi piyasada xbox kafe olmadıgı icin gidip ps kafelerdeki bozuk controller'ı xbox'ın controller'ı ile karsılastırmayın lutfen. guzel tespit asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 xbox ın pad baya baya daha iyi ps lere göre. şişko haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Aynen. Gerçekten PS4 alacak olsam tek sorunum kol olur, custom made bi xbox benzeri kol gerekir artık bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Her yerden şekillisi alınabilecek bir controller yüzünden gidipte x-box alamam yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Redeagle said: Her yerden şekillisi alınabilecek bir controller yüzünden gidipte x-box alamam yani sdf. +1453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 pad için xbox alın dyen yok ki zaten, xbox un pad ps i eziyor olay bu. keşke benzer bi şey ps için gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar