Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SEÇ: PS4 - XBOX ONE

JestersTear

Öne çıkan mesajlar

turkiyede yasayipta xboxi seven insanlari anlamak zor cidden.
Cokta yok zaten oyun satis rakamlarina bakarsak. Xbox tamamen kirilmis oyun oynamak icin kullaniyordu tanidiklarim.
Bide turkiyeye bunca zaman sonra getirmeleri dusununce insan neden sever anlamiyorum. Adamlar siklemiyordu bizi resmen. Gene oyle olacak Xbox amerikada yasamiyorsan neden aliyorsun dusuncesi cok aklimi celiyor ki. Millet amerikada da NFL izlemeyeceksen neden alacaksin diyor.
Ama hakkini vermek gerekirse cikis oyunlarindan Forza guzel duruyor. Ama launch titlelar cokda onemli degil sonucta
Sosyal ağlarda paylaş

Gears of War serisi, Forza serisi, HALO'lar bunlar gayet güzel oyunlar, öte yandan Kinect ile çok eğlenmişliğim var, sonuçta PS 3'de böyle bir cihaz yok, çıkarmaya çalıştıkları motion sensor falan rezalet herkes biliyo. E yeni çıkan oyunlarıda rahat xbox kolumda oynayabiliyorum. PS 3'e göre daha keyif alıp zevkle oyun oynadığım bir cihaz xbox 360. Evet türkiye'ye şubesi çok geç geldi doğru ama sonuçta geldi. Bundan sonra daha farklı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ps4ps kollarında analog başları bir süre sonra yerinden kurtulup dönmeye başlıyor -> fifa falan oynamak imkansız hale geliyor ayrıca her gittiğimiz kafede kolu böyle nasıl diyeyim hafifçe sıkınca falan bazı tuşlar kendiliğinden basıyor, tabi o gelen müşterilerin kolun ırzına geçmelerinden de oluyor ama arkadaşın evinde gül gibi baktığı kollara da olmuştu.

xbox fan boy falan değilim ki konunun başında belirttim konsollar konusunda bilgim -1231231 falan. ama yıllardır ps oynuyorum şu evde oynadıdğım xbox kolunun 312312312320931da 1i kadar keyif vermiyor ps kolları. umarım 4 te daha oturaklı bişiler yapmışlardır capslerden öyle anlaşılıuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni açılmış ps3 kutusundan çıkan kolla oynamışlığım da olduğundan net biçimde xboxın kolunun çok daha harika olduğunu söyleyebilirim. ps koluyla da oynanıyor oyunlar tabiki ama xbox koluna alışınca her türlü çok daha güzel geliyor.

aman neyse seve seve oynucaz işte ps4 koluyla daha iyi gibi duruyor zaten ps3 kolundan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...