pronoit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Alpha Centauri'nin aynısını yapmışlar -yalnız terraforming malasef o kadar detayli değil- kickstarter çiktiğindan beri bekliyordum aslında böyle bir proje. Benim en sevdiğim tbs'dir pc'de hala kurulu. Bunda da blind research ve ünit tasarlama var. smac seven ama bundan bihaber olan vardır illaki ondan başliği açtım. hadin gl hf http://pandora.proxy-studios.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ne oyunu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 böyle bir tbs vardı. yanilmiyorsam hala en yüksek puanlı tbs ki o zaman dergiler şimdiki gibi awesomeeecı değildi. Bir gezene düşüyorsun. Diğer topluluklar uzaylılar ve gezegenin kendisine karşı mücadele ediyorsun işte. bildiğin 4x strateji oyunu. Şimdi başka adamlar o kafayla aynısını yapmışlar - ama okuduğum kadarıyla o kadar da iyi olmamış diplomasi a.i falan olarak.- ama gene de güzel olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bugun bir 50-60 turnden fazla oynadım oyun cok iyi olmuş 4x ilginizi çekiyorsa oynayın. gerçi belli geliştirilmesi gereken şeyler var yapilsa cidden dönemin alpha centauri'si olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 30$ cok ama, yeni bir indie firmanin kotu bir ilk oyundan sonra cikardigi ikinci oyunu icin fazla yani. Bir demo olsaydi, ve oynayip begenseydim alirdim ama bu haliyle girmem. Deponia 3'u almadim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 fiyati öyle ama oyunda teknik ve görsel olarak herhangi bir eksiklik yok.30 cok değil yani.marka olup da çikartilan oyunları düşünürsek az bile. ama genel olarak doğrudur. 30 dolar az para değil. lets playleri kontrol et. blindresarch var opsiyonel bu unit workshop var. tech tree random z zaten saydığım bu 3 şey her oyunu apayrı tecrübe yapiyor. alpha centauriden eksiği diplomasisi o kadar iyi değil - şimdilik birleşmiş milletler tarzi olan gezegen konseyi yok ama gelecek diyorlar- ve tabi ki iklime müdahale olayi yok. keşke olsa. bir de emin değilim ama denize şehir kurulmuyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 alpha centauri varken benzerini neden oynamaliyiz? ne katiyor ture? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 uzaylı civilization, ciuv ciuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 moruk sendeki mantikla satrançtan öteye tbs sc bw'den sonra da rts'ye gerek yok. ki sende mantik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Simdi, yanlis seyler soyluyorsun. Satrancdan ote tbs olmadigi dogru ama rts olayinda Age of 2 en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 age2 cong en iyisi bence , bu arada online oynıyabiliyoruz patiden 3-4-5 adam varsa istekli bi şekil yapalım programını buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 age of 2'yi kabul etsek dahi kastettiğim şeyi değiştirmezaksjdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 rise of rome aoe2'yi tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 yav he birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 cok fazla hypelamaya calısmıs topic sahibi oyun bariz averaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar