Runarch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Joygame’in iddialı MMORPG oyunu Battle of the Immortals oyuncularını hafta sonu bomba gibi bir kampanya bekliyor. Kampanyaya göre belirlenen eşyalar olan Hizmetkar Yeniden Doğuş Cevheri, Hizmetkar Seviye yükseltme Cevheri, Hizmetkar Seviye Yükseltme Cevheri, Çanta Genişletme Cevheri, Tears of Valkyrie, Artemis’in Gözyaşları’ndan dilediği kadarını satın alan oyunculara etkinlik bitiminde satın aldığı kadar eşya hediye edilecek. Kampanyaya katılım detaylarını bu adresten öğrenebilirsiniz: http://joy.ac/boiden-hediye Battle of the Immortals’ın Facebook hesabı yakın zamanda 150.000 kişiye ulaşacak. BOI Ekibi bunu oyuncularla birlikte kutlayacak. Kutlama kapsamında %100 TP etkinliği sayfa 150.000 kişiye ulaştığı andan itibaren aktif olacak ve sonraki pazartesiye kadar sürecek. Etkinlik hakkında detayları buradan öğrenebilirsiniz: http://joy.ac/boi-hedef Battle of the Immortals ile ilgili gelişmeleri resmi sitesinden www.joygame.com/battle-of-the-immortals ve oyunun resmi Facebook sayfasından www.facebook.com/JoygameBOI takip edebilirsiniz. Battle of the Immortals oynamak için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Olley!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 allah belasını versin battle of the immortals'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Düzgün konuş hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 YAŞADIK !!! bu fırsatı kaçırmamalıyız. arabamı satıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 YAREBBÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Asteroth said: Düzgün konuş hayvan herif. terbiyesizleşme kemerimi kafatasınla süslerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ölümsüzler madem ölmüyorlar ne için savaşıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Saeros said: Asteroth said: Düzgün konuş hayvan herif. terbiyesizleşme kemerimi kafatasınla süslerim vs'ye gel pich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Runarch said: Battle of the Immortals oynamak için tıklayın! Dostum tıklıyorum tıklıyorum oynanmıyor. Ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ŞAN ŞÖHRET bii düşün Hephaistos mu olmak istersin Zeus mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yaşasın lan, hep bunu bekliyodum! Teşekkür ederiz JoyGame! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ben de hep haistos olmak istemiştim. Bana bu şansı tanıyan joygameye teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilmek zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 iyi ki varsın joygame sayende neşeli ve eğlenceli dakikalar belkide saatler bizleri bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hayatımın anlamısın joy game!! oyun ve oyuncunun dostu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yazık yahu. Ne zamandır aynı hareketler. Ortaokul bebesi! kafasında yazılar, reklam çabaları. reklamın iyisi kötüsü olmaz eyvallahta SALAKLIĞI, aptallığı, rezilliği olur... Bunu anlamamış bir şirket olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi asdgfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 front end developera ihtiyacınız var mı, canvasla harikalar yaratıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bu adamlarin normal calisanlari var bu forumda, adam gibi adamlar. Bu tur gerzeikleri yapanlar yeni gelenler falan sanirim, hatta uyariliyorlar buraya konu acmamalari icin ama nafile. O zaman bu konu joy game karalama konusu olsun tag ler konussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Soru soralim cevap verilcek mi bakalim. Runarch'cim ben oyuna basladim Berzerker actim ama memnun degilim. Pvp de en iyisi hangisi? Herkesi kesebilecegim bir class istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar