Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Bilmiyorum ben enhanced leri aldım ama oynamadım henüz. BG1 in eski versiyonunu 2-3 kere bitirmişimdir =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Anthology de indirime girmiş, bunun yerine onu alın bugsız mugsız oynarsınız. http://www.gamersgate.com/DDB-DBAMC/dungeons-and-dragons-anthology-the-master-collection Tüm baldur ve icewindlerin üzerine bi de ToEE var. Ve tabii ki torment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Necro icin ozur. Irenicus'un seslendiricisi David Warner gectigimiz ay sessiz sedasiz vefat etmis. Gec de olsa anisina saygi adina bilgiyi yaymak istedim. Cok iyi bir performansti, zannimda yeri ayridir. https://en.wikipedia.org/wiki/David_Warner_(actor)#Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 "I cannot be caged. I cannot be controlled. Understand this as you die, ever pathetic, ever fools!" diyelim o zaman anısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 karaktere can katmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 RIP hakkaten karaktere can katan bir sesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Cidden all time favorite villainlar dan. RIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar