neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://redditanime.wikia.com/wiki/The_massive_%22I_just_got_in_to_anime%22_recommendation_list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bazıları animeye yeni başlayanları pek açmayabilir onun dışında güzel liste olmuş, tabi herkese göre orasında burasında bir kaç eksik olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Çoğunu değiştirirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 animeye yeni başlayanlara harem önerilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Haibane Renmei ve Toradora önerilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ... ne yazacağımı biliyorsunuz zaten BİLEN BİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 efsane öneriler de var, arada facia öneriler de var. iyi veya çok iyi olanlar çoğunlukla bazı türlerde. bu listeye de gözü kapalı girmemek lazım, mazallah piyango tutar en kötü 1-2 yapıma denk gelinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 >reddit Top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Puella Magi Madoka Magica'yı magical girls kategorisine sokan liste liste değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Kaede said: >reddit Top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bible black yazılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 listeye baktım da.. tekrar izlemek istedikleirm var.. işsiz olsam k eşke ya.. workingi fln tekrardan izlesem.. ne bilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 coboybobop lan izleyesim geldi bak epic müziklerini özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar