Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allaha emanet olun

Biyik

Öne çıkan mesajlar

Remus said:

Esnaf said:

bu adamın görüşü neydi ki

HDP'ye oy vericem diyordu, aşırı özgürlükçü rpsi yapıyordu, ama AKP söylemleri ile konuşuyordu. Ben o kadar çıkartabildim.

Yine bekleriz bıyık sayende post kasyıyordum.

adamın dediklerinin akp söylemleriymiş gibi anlaşılması pati'nin milli ideolojiye bağımlı dar kapasitesinden kaynaklı.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Remus said:

Esnaf said:

HDP'ye oy vericem diyordu, aşırı özgürlükçü rpsi yapıyordu, ama AKP söylemleri ile konuşuyordu. Ben o kadar çıkartabildim.

adamın dediklerinin akp söylemleriymiş gibi anlaşılması pati'nin milli ideolojiye bağımlı dar kapasitesinden kaynaklı.

AKP söylemleri belli Bıyık'ın tutumları belli, adamla tartışanlar belli. Az biraz kanal 24'deki, Habertürk'teki zamandaki AKboyları izle sonra karşılaştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

merhaba paticiğin güzel insanları,

temmuz sonundan beri bu ailenin bir parçasıyım.
çoğu kişiye göre sevimsiz bir üye olsam da burada iyi vakit geçirdim.

lafı uzatıp sizi de yormayayım.
malumunuz, çoğu kişinin de tanık olduğu bir başlığın altında ağır hakaretler işittim.
toplumumuzda da malesef ki çokça gerçekleşen "linç kültürü"nün bir tezahürü gibiydi.
yönetimle de bu durumu tartıştım ve konuştum.
forumda yer aldıkça en çok aktif olacağım yer gündem başlığı olacaktı ve bu başlıkta bulundukça da sanırım bu tarz hakaretlere maruz kalmam gerekecekti.
ama ciddi anlamda kişinin şahsına yönelik hakaretlerde sınırın aşıldığını ve insanların bir şeyleri tartışırken ne kadar çirkinleşebileceklerini gördüm.

her zaman iyimser ve umutlu bir insan olduğum için ve bu sebeple de insanların karşı tarafı yaralayacı ve aşağılayıcı niyette kullandıkları acımasız sözlerini işitmeye uzun süre dayanamayacağımı düşündüğüm için forumda yazmayı bırakmaya karar verdim.

fikirlerimi desteklese de desteklemese de benimle hep haysiyetli ve hakkaniyetli bir şekilde iletişim halinde olan, tartışan, fikir alışverişinde bulunan herkese teşekkür ederim.

Dinden çıkarsan seni ekürim yapabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

yav said:

Remus said:

Esnaf said:

AKP söylemleri belli Bıyık'ın tutumları belli, adamla tartışanlar belli. Az biraz kanal 24'deki, Habertürk'teki zamandaki AKboyları izle sonra karşılaştır.

tamam
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

tiLi said:

sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz.

ya az ilerleyin sizde..

Ayrı görüş belirtme tarzı diye birşey vardir.

Kurban bayramınız kutlu olsun konusunun anti din konusuna dönüştürüldüğü hiç oldu mu bu forumda?
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

valla benim gördüğüm hakaretin adama edildiğiydi. ayrı görüşme tarzı diye bi şey varsa, ona bi siz bakın. benim de görüşüm aynı değil adamla, ama karşıt fikirli insanlara karşı bağnazlığınız badembıyıklardan büyük onu söyliyim.

Karşıt fikirliliğinde bir yeri var. Git biraz konudışındaki 10 Kasım topiğini oku.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

tiLi said:

sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz.

(tu)

bi de katıksız bir ateiste dinci akpci damgası yapıştırdınız gerçekten bravo sdf

ahah aynen buna gülüyorum ben de. bıyık tanıdığım bir adam değil, ilk kez foruma geldiğinde gördüm, görüşleriyle ilgili en ufak bir fikrim yoktu haliyle. iki topic tartışmasını okudum, sonra özel mesaj attım "bu kadar düzeysiz adamlarla tartışmaya çalışma, kime cevap vereceğini seç yoksa dayanamazsın, kastırma kendini, bunalacaksın eninde sonunda. zaten 5-10 tane adam var kahve muhabbetinden hallice yorum yazabilen, kaçtıklarında üzülüyorum ben" diye

görüşlerine katılmadığım zamanlar çok oldu, katıldığım da oldu. ama temelde adamın dinci veya akpci olmadığını anlamak için üstüste 5 mesajını okumak yetecekken, "benimle aynı fikirde değilse akplidir" yaklaşımı hala aşılamıyor çoğu küçük beyinde

tayyipten veya şurekasından farkınız yok çoğunuzun, sadece ayırdına varamıyorsunuz. "siz"den olmayan düşman, düşmana karşı herşey mübah

takılın hakikaten kendi kendinize, farklı görüş olmadan gündem tartışmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayın =]

bıyık sabrına ve eline sağlık. haklı çıkmış olmama sevinmiyorum haliyle, daha önce de defalarca adım adım gördüm bunun olduğunu bu forumda, her seferinde de üzüldüm. gelgelelim, forumun çoğunluğu -ülke geneli gibi- kendisiyle aynı fikirde olmayan adamın tartışma ortamından çekilmesine, sesini çıkaramayacak, karşıt fikir sunamayacak olmasına sevinen cemaatçi kafasına sahipken, tepeden yapabileceğimiz çok birşey yok
Sosyal ağlarda paylaş

pek değil. seninkinden apayrı olan ve aslında aralarındaki farkı anlamadığın kafa "farklı görüşü savunma hakkını ne olursa olsun savunurum"

söz konusu farklı görüşün temel insan haklarına aykırı olmaması gerektiğini de ekleme olarak yazmak zorunda kalmam ayrıca içimi acıtıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı diye sıradışı diye, karşıt görüş diye bir insanın sokak ortasına sıçmasına, hayvanlarla ilişkiye girmesine falan da eyvallah çok yerinde olmuş işte tam bir karşıt görüş diyecek hale gelmişsiniz.

adam damacanayla seks yapsa işte modern cinsellik anlayışı diyip marjinal boyutlarda yelken açıcaksınız. komik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...