moriarty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 tiLi said: sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Remus said: Esnaf said: bu adamın görüşü neydi ki HDP'ye oy vericem diyordu, aşırı özgürlükçü rpsi yapıyordu, ama AKP söylemleri ile konuşuyordu. Ben o kadar çıkartabildim. Yine bekleriz bıyık sayende post kasyıyordum. adamın dediklerinin akp söylemleriymiş gibi anlaşılması pati'nin milli ideolojiye bağımlı dar kapasitesinden kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Allahın a'sını küçük harfle yazan birinin burada işi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yav said: Remus said: Esnaf said: bu adamın görüşü neydi ki HDP'ye oy vericem diyordu, aşırı özgürlükçü rpsi yapıyordu, ama AKP söylemleri ile konuşuyordu. Ben o kadar çıkartabildim. Yine bekleriz bıyık sayende post kasyıyordum. adamın dediklerinin akp söylemleriymiş gibi anlaşılması pati'nin milli ideolojiye bağımlı dar kapasitesinden kaynaklı. AKP söylemleri belli Bıyık'ın tutumları belli, adamla tartışanlar belli. Az biraz kanal 24'deki, Habertürk'teki zamandaki AKboyları izle sonra karşılaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Biyik said: merhaba paticiğin güzel insanları, temmuz sonundan beri bu ailenin bir parçasıyım. çoğu kişiye göre sevimsiz bir üye olsam da burada iyi vakit geçirdim. lafı uzatıp sizi de yormayayım. malumunuz, çoğu kişinin de tanık olduğu bir başlığın altında ağır hakaretler işittim. toplumumuzda da malesef ki çokça gerçekleşen "linç kültürü"nün bir tezahürü gibiydi. yönetimle de bu durumu tartıştım ve konuştum. forumda yer aldıkça en çok aktif olacağım yer gündem başlığı olacaktı ve bu başlıkta bulundukça da sanırım bu tarz hakaretlere maruz kalmam gerekecekti. ama ciddi anlamda kişinin şahsına yönelik hakaretlerde sınırın aşıldığını ve insanların bir şeyleri tartışırken ne kadar çirkinleşebileceklerini gördüm. her zaman iyimser ve umutlu bir insan olduğum için ve bu sebeple de insanların karşı tarafı yaralayacı ve aşağılayıcı niyette kullandıkları acımasız sözlerini işitmeye uzun süre dayanamayacağımı düşündüğüm için forumda yazmayı bırakmaya karar verdim. fikirlerimi desteklese de desteklemese de benimle hep haysiyetli ve hakkaniyetli bir şekilde iletişim halinde olan, tartışan, fikir alışverişinde bulunan herkese teşekkür ederim. Dinden çıkarsan seni ekürim yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yeter ki dinden çık seni himayem altına alırım. herkesi tanklarım. sana laf edenleri özür diletirim. beyin gücümle domine eder özgür idareleri ile onları kankaların yaparım. yeter ki dinden çık. özgür kıl kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 iyi günler dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Remus said: yav said: Remus said: Esnaf said: bu adamın görüşü neydi ki HDP'ye oy vericem diyordu, aşırı özgürlükçü rpsi yapıyordu, ama AKP söylemleri ile konuşuyordu. Ben o kadar çıkartabildim. Yine bekleriz bıyık sayende post kasyıyordum. adamın dediklerinin akp söylemleriymiş gibi anlaşılması pati'nin milli ideolojiye bağımlı dar kapasitesinden kaynaklı. AKP söylemleri belli Bıyık'ın tutumları belli, adamla tartışanlar belli. Az biraz kanal 24'deki, Habertürk'teki zamandaki AKboyları izle sonra karşılaştır. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ya bilerek yaptığı ortadaydı. farklı bir accla aynı triple gelir yine 10 sene üzerinde burda olanlar zaten sezgileriyle artık hareket ederek muhattap bile olmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 moriarty said: tiLi said: sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz. ya az ilerleyin sizde.. Ayrı görüş belirtme tarzı diye birşey vardir. Kurban bayramınız kutlu olsun konusunun anti din konusuna dönüştürüldüğü hiç oldu mu bu forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 valla benim gördüğüm hakaretin adama edildiğiydi. ayrı görüşme tarzı diye bi şey varsa, ona bi siz bakın. benim de görüşüm aynı değil adamla, ama karşıt fikirli insanlara karşı bağnazlığınız badembıyıklardan büyük onu söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 moriarty said: valla benim gördüğüm hakaretin adama edildiğiydi. ayrı görüşme tarzı diye bi şey varsa, ona bi siz bakın. benim de görüşüm aynı değil adamla, ama karşıt fikirli insanlara karşı bağnazlığınız badembıyıklardan büyük onu söyliyim. Karşıt fikirliliğinde bir yeri var. Git biraz konudışındaki 10 Kasım topiğini oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/46205/agzima-sictin-mahmut-hababam-sinifi-dokuz-doguruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 4 ayda madalya almışın ya peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 lan ben ermeni asıllı mı diye merak ediyordum ya keşke gitmeden sorsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Saeros said: tiLi said: sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz. (tu) bi de katıksız bir ateiste dinci akpci damgası yapıştırdınız gerçekten bravo sdf ahah aynen buna gülüyorum ben de. bıyık tanıdığım bir adam değil, ilk kez foruma geldiğinde gördüm, görüşleriyle ilgili en ufak bir fikrim yoktu haliyle. iki topic tartışmasını okudum, sonra özel mesaj attım "bu kadar düzeysiz adamlarla tartışmaya çalışma, kime cevap vereceğini seç yoksa dayanamazsın, kastırma kendini, bunalacaksın eninde sonunda. zaten 5-10 tane adam var kahve muhabbetinden hallice yorum yazabilen, kaçtıklarında üzülüyorum ben" diye görüşlerine katılmadığım zamanlar çok oldu, katıldığım da oldu. ama temelde adamın dinci veya akpci olmadığını anlamak için üstüste 5 mesajını okumak yetecekken, "benimle aynı fikirde değilse akplidir" yaklaşımı hala aşılamıyor çoğu küçük beyinde tayyipten veya şurekasından farkınız yok çoğunuzun, sadece ayırdına varamıyorsunuz. "siz"den olmayan düşman, düşmana karşı herşey mübah takılın hakikaten kendi kendinize, farklı görüş olmadan gündem tartışmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayın =] bıyık sabrına ve eline sağlık. haklı çıkmış olmama sevinmiyorum haliyle, daha önce de defalarca adım adım gördüm bunun olduğunu bu forumda, her seferinde de üzüldüm. gelgelelim, forumun çoğunluğu -ülke geneli gibi- kendisiyle aynı fikirde olmayan adamın tartışma ortamından çekilmesine, sesini çıkaramayacak, karşıt fikir sunamayacak olmasına sevinen cemaatçi kafasına sahipken, tepeden yapabileceğimiz çok birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 b*yık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 şu da ayrı bi kafa, farklı görüş olsun ne olduğuna bakmadan her türlü savunurum c00L'um http://cdn.yenisafak.net/site/615x326/pesmerge9666314d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Somon'a katılıyorum. Farklı görüş olsun gerekirse lağımdan olsun kanalizasyondan olsun ama olsun demek baya umutsuzca ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 pek değil. seninkinden apayrı olan ve aslında aralarındaki farkı anlamadığın kafa "farklı görüşü savunma hakkını ne olursa olsun savunurum" söz konusu farklı görüşün temel insan haklarına aykırı olmaması gerektiğini de ekleme olarak yazmak zorunda kalmam ayrıca içimi acıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 farklı olsun diye camide de soyunulmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Farklı diye sıradışı diye, karşıt görüş diye bir insanın sokak ortasına sıçmasına, hayvanlarla ilişkiye girmesine falan da eyvallah çok yerinde olmuş işte tam bir karşıt görüş diyecek hale gelmişsiniz. adam damacanayla seks yapsa işte modern cinsellik anlayışı diyip marjinal boyutlarda yelken açıcaksınız. komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yukarıda like'ladığın Saeros bir kaç hafta önce Biyik'i alıntılayıp işte tam bir troll yazan adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 saerosu likelamadım, saerosun alıntıladığım mesajını likeladım. gelgelelim kime anlatıyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 adaminki oyle bi farkli gorus ki, o an karsisinda kim varsa ona gore karsi gorus. EN farkli gorus nasil olur dersi verdi. selanikli turk milliyetcisi japon ninjayi gorduk, "en karsi goruscu" biyigi gorduk, bakalim siradaki kahramanimiz ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar