Biyik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 merhaba paticiğin güzel insanları, temmuz sonundan beri bu ailenin bir parçasıyım. çoğu kişiye göre sevimsiz bir üye olsam da burada iyi vakit geçirdim. lafı uzatıp sizi de yormayayım. malumunuz, çoğu kişinin de tanık olduğu bir başlığın altında ağır hakaretler işittim. toplumumuzda da malesef ki çokça gerçekleşen "linç kültürü"nün bir tezahürü gibiydi. yönetimle de bu durumu tartıştım ve konuştum. forumda yer aldıkça en çok aktif olacağım yer gündem başlığı olacaktı ve bu başlıkta bulundukça da sanırım bu tarz hakaretlere maruz kalmam gerekecekti. ama ciddi anlamda kişinin şahsına yönelik hakaretlerde sınırın aşıldığını ve insanların bir şeyleri tartışırken ne kadar çirkinleşebileceklerini gördüm. her zaman iyimser ve umutlu bir insan olduğum için ve bu sebeple de insanların karşı tarafı yaralayacı ve aşağılayıcı niyette kullandıkları acımasız sözlerini işitmeye uzun süre dayanamayacağımı düşündüğüm için forumda yazmayı bırakmaya karar verdim. fikirlerimi desteklese de desteklemese de benimle hep haysiyetli ve hakkaniyetli bir şekilde iletişim halinde olan, tartışan, fikir alışverişinde bulunan herkese teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 tldr http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/613/759/952.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 hoşçakal demek isterdim ama cidden çok itici bir insansın. patiden sonraki hayatında başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://i.imgur.com/dMDdQOI.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Nabak? Arkandan ağıt mı yakak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Aiko said: http://i.imgur.com/dMDdQOI.gifAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 gündem kısımı ap ayrı yer ya, oraya girmeyerek huzur buluyor insan.güle güle git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 senin yazılarını okuduğumda aklıma hep geçenlerde seven nişanyan'ın bir yazısının altındaki şu yorum geliyor. sen ve senin gibileri çok güzel özetlemiş. http://i.imgur.com/o7cg8Hp.png yine de çeşitlilik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Abi internet ya. İnternettesin arkadaslarinla oturmus raki sofrasinda muhabbet etmiyosun, internette yasadiklarinizi cok agir seyler gibi dramatize etmeyin lan artik. "Sahsima agir hakaretlerde bulunuldu" , eeee ne yapalim basimizi one egip "evet tabi cocuk hakli hakaret olmamali hmmm" mi diyelim, İNTERNET LAN BURA. İnternette yedigin kufre atarlanmak diye bisey kalmadi bos bos tripleniyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bu sefer ciddi yazıcam, http://www.youtube.com/watch?v=-Ev6UTwulp0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Pati traş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Allah'a diye yazmamana şaşırdım. Sequo gibi yapma sakın, gittiğinle kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 allahı küçük a la yazmış -sevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://i.imgur.com/Zjwo4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Allah mı? lol. El İlah'a emanet ol veee get the fcuk out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Biyik kardes burasi mmo forumu. Buradaki arkadaslar da cogunlukla beyaz turkler. Yas ortalamasi da 20-30 agirlikli yas ortalamasi. Bir zamanlar ben de din ile ilgili yazilanlardan cok rahatsiz olup tepki gosteriyordum sonra dedim ki manyak misin olm. Sana ne kim ne diyorsa desin. Findik kadar din ve tarih bilginle nasil basedeksin bu kadar kisiyle sen eglenmene iyi vakit gecirmeye bak dedim. Rahatsiz edici seyleri gorunce de uzerinde durmadim. Durmaya da gerek yok zaten. Gel gelelim rage mevzusuna. Dedigim gibi ortalama yas 20 30 arasi olunca haliyle hormonlar give me heeel give me yeaaaah stand up right now modunda oldugundan ve buradaki insanlarin cogu da din ile fazla alakadar olmadigindan din temali siyaset yapan ve onlarin ozgurluklerine surekli olarak karisan bir lidere ve onun politikalarina haliyle kontrol edemedikleri bir ofke ve yogun tepki ile yaklasabiliyorlar. Bir de su yanilgidan kurtulmak lazim her konu her yerde sag duyu ve metanetle tartisilamaz ve ulkemizdeki insanlar ne kadar medeni ne kadar olgun gorunmeye calissalar da ancak barbarliklarinin uzerini ortmeyi yeni yeni basarabilmis durumdalar. Ozetle sevgili kardesim. Beyhude bir cabaydi seninkisi. Vazgecmekle bence iyi yapmissin. Varabilecegin bir yer yoktu cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ninja olm bıyık. gidiyorum diye mesajda attı. ninja işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 adam aeo damage atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Eger oyleyse cidden cok saglam akil hastasi abi bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ninja nın olayı ne tam olarak, tarih kısımında ninca başlıkları vardı.kolpa mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Tedavisi icin bagis toplansa para veririm lan. Gercekten uzuluyorum. Nasil bir yalnizlik nasil bir zavalliliktir bu ki boyle seyler yapiyor. Cok garip gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar