Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allaha emanet olun

Biyik

Öne çıkan mesajlar

merhaba paticiğin güzel insanları,

temmuz sonundan beri bu ailenin bir parçasıyım.
çoğu kişiye göre sevimsiz bir üye olsam da burada iyi vakit geçirdim.

lafı uzatıp sizi de yormayayım.
malumunuz, çoğu kişinin de tanık olduğu bir başlığın altında ağır hakaretler işittim.
toplumumuzda da malesef ki çokça gerçekleşen "linç kültürü"nün bir tezahürü gibiydi.
yönetimle de bu durumu tartıştım ve konuştum.
forumda yer aldıkça en çok aktif olacağım yer gündem başlığı olacaktı ve bu başlıkta bulundukça da sanırım bu tarz hakaretlere maruz kalmam gerekecekti.
ama ciddi anlamda kişinin şahsına yönelik hakaretlerde sınırın aşıldığını ve insanların bir şeyleri tartışırken ne kadar çirkinleşebileceklerini gördüm.

her zaman iyimser ve umutlu bir insan olduğum için ve bu sebeple de insanların karşı tarafı yaralayacı ve aşağılayıcı niyette kullandıkları acımasız sözlerini işitmeye uzun süre dayanamayacağımı düşündüğüm için forumda yazmayı bırakmaya karar verdim.

fikirlerimi desteklese de desteklemese de benimle hep haysiyetli ve hakkaniyetli bir şekilde iletişim halinde olan, tartışan, fikir alışverişinde bulunan herkese teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi internet ya. İnternettesin arkadaslarinla oturmus raki sofrasinda muhabbet etmiyosun, internette yasadiklarinizi cok agir seyler gibi dramatize etmeyin lan artik. "Sahsima agir hakaretlerde bulunuldu" , eeee ne yapalim basimizi one egip "evet tabi cocuk hakli hakaret olmamali hmmm" mi diyelim, İNTERNET LAN BURA. İnternette yedigin kufre atarlanmak diye bisey kalmadi bos bos tripleniyonuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik kardes burasi mmo forumu. Buradaki arkadaslar da cogunlukla beyaz turkler. Yas ortalamasi da 20-30 agirlikli yas ortalamasi. Bir zamanlar ben de din ile ilgili yazilanlardan cok rahatsiz olup tepki gosteriyordum sonra dedim ki manyak misin olm. Sana ne kim ne diyorsa desin. Findik kadar din ve tarih bilginle nasil basedeksin bu kadar kisiyle sen eglenmene iyi vakit gecirmeye bak dedim. Rahatsiz edici seyleri gorunce de uzerinde durmadim. Durmaya da gerek yok zaten.

Gel gelelim rage mevzusuna. Dedigim gibi ortalama yas 20 30 arasi olunca haliyle hormonlar give me heeel give me yeaaaah stand up right now modunda oldugundan ve buradaki insanlarin cogu da din ile fazla alakadar olmadigindan din temali siyaset yapan ve onlarin ozgurluklerine surekli olarak karisan bir lidere ve onun politikalarina haliyle kontrol edemedikleri bir ofke ve yogun tepki ile yaklasabiliyorlar. Bir de su yanilgidan kurtulmak lazim her konu her yerde sag duyu ve metanetle tartisilamaz ve ulkemizdeki insanlar ne kadar medeni ne kadar olgun gorunmeye calissalar da ancak barbarliklarinin uzerini ortmeyi yeni yeni basarabilmis durumdalar.

Ozetle sevgili kardesim. Beyhude bir cabaydi seninkisi. Vazgecmekle bence iyi yapmissin. Varabilecegin bir yer yoktu cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...