sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Kadıköy'den Kartal'a giden minibüse binmem lazım da pazar sabahı 8.30 falan gibi. Pazar sabahı o saatte vızır vızır minibüsler geçiyor mu? Gidip durakta 1 saat bekler miyim dolup kalkmasını falan? yoksa çabuk bir şekilde gider miyim? normal bir gün ve saat olsa sıkıntı yok da, pazar sabah 8.30 olması düşündürtüyor.
photographer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 mavi minibüslerden bahsediyosun dimi? ben bir hatta bu kadar çok mavi minibüsün gittiği başka biyer görmedim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Sabah 5te başlıyorlar o hatta minibüsler, gece 2de bile biniyoz içmekten dönerkene, yani hep var gözlemlerime göre sdf
moncici Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sık kalkar, pazar sabahı nispeten hızlı da gider ama rezalettir kadıköy-kartal minibüsleri. hız yapan, dur kalk yapan hayvan oğlu hayvan şöförleri...
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Sahilden otobüsle gel minibüs yolu pazar gunu bile çekilecek dert değil hele kadıköy kartal kafadan 1.5 saat gider
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Aiko said: ortalama 10 sn.de geçiyor. bazen 9. 25-30 sn.de bir pendik kadıköy minibüsü geçtiğini sayarsak da ortalama daha da kısalıyor. abi caddenin adını al işte onu 9123u129837129837918 ile çarp. öyle düşün
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ya metroyla ya da sahilden, minibüsle uğraşma çok sürer o. çok yolcu alamayabileceğinden it gibi her yerde yatabilir, 1 buçuk saati bulur gitmen. masakari ve moncicicicinin dedikleri işte.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 eyvallah yanıtlar için. kartal minibüsüne binicem de, kartala kadar gitmicem, küçükyalıda inicem. gideceğim yer tam minibüs caddesi üzerinde, o yüzden minibüs kullanayım diyordum ama siz kesinlikle minibüs değil metro kullan mı diyorsunuz şimdi? küçükyalı metro istasyonu da, gideceğim yere 15 dakka falan yürüme mesafesindeymiş, o yüzden metro da kullanabilirim.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 gidersin her türlü çatır çatır boş olur bide sigara bile içebilirsin öne geçip sdgfsgsgsg
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sabonis said: eyvallah yanıtlar için. kartal minibüsüne binicem de, kartala kadar gitmicem, küçükyalıda inicem. gideceğim yer tam minibüs caddesi üzerinde, o yüzden minibüs kullanayım diyordum ama siz kesinlikle minibüs değil metro kullan mı diyorsunuz şimdi? küçükyalı metro istasyonu da, gideceğim yere 15 dakka falan yürüme mesafesindeymiş, o yüzden metro da kullanabilirim. kullanma metroyu boşuna o zaman direk minibüse bin.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 küçükyalıysa minibüs olabilir bence de. aşağı yukarı aynı olur metroyla, yürümemiş olursun.
Öne çıkan mesajlar