roket adam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://www.theverge.com/2013/11/7/5078560/over-150-million-breached-records-from-adobe-hack-surface-online şuraya meyilinizi yazın, bakın sizinki de patlamış mı. https://lastpass.com/adobe/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 hacklenmişim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yemişler beni, canları sağolsun Your Adobe account was one of the ones that was compromised. Your email address and encrypted Adobe password were found in the list of stolen Adobe accounts. Did you know that 3 other people used the same password as you did for their Adobe account? Hackers have their password hints and can use them to guess your password too! -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 napcaklar da çalmışlar lan benim adobe accyi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 şifreyi değiştirdik login olcaz siteyide mi göçürmüşler ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 adobe accum varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 eski bu ya haftalar geçti. benimkini de çalmıştı şerefsiz PKlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 benim mail de gitmiş, gelen spam sayısı katlanır bundan sonra. şifreler umarım gitmemiştir ama md5hash falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ben hic adobe a uye olmamisim demek ki ki benimkilerin hicbiri gitmemis. Siz niye uye oldunuz ki buraya onu da anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 vay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 şifreler bişiy degil beleş mail servisi hepsi zaten de asıl photoşokun source codeları gitmiş görürüz rakip fotoşoklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Abi niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 LastPass uyardi zaten. degistirdim hemen. Sifremi de beden baska kullanan yokmus. Bir sey olmaz, her sifre farkli zaten LastPass sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 chrome said: Ben hic adobe a uye olmamisim demek ki ki benimkilerin hicbiri gitmemis. Siz niye uye oldunuz ki buraya onu da anlamadim.typekit müşterisiyim kredi kartım gitti. ama son geçerlilik tarihine 1 hafta falan kalmıştı. öbür adobe ürünlerine para vermeyi düşünmüyorum. senelerdir korsanlıyorum. bu fiyat politikasına devam ederlerse yakalanana kadar korsanlarım ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Cok gecmis olsun kardes. Yanlis olmasin plaka 35. Buyuklere hurmetler kucuklere sevgiler, iyi forumlar dilerim. Izmirden selametle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Digital Editions için üyeyim ben, ayrıca artık üye olmadan Adobe ürünleri kullanılmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Typekit'de niye TR fiyatı yok? Creative Cloud için yapmışlar, hesapladım 14% ucuza geliyor Amerika'ya kıyasla. Mail attım sordum bakalım. Cevab veremedi.jpg'nin US karşılığı var mı göreceğiz sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 said: Typekit standalone plans use different pricing than Creative Cloud and are priced only in USD. lanet olsun adobe. naaptınız dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ben de sıkıntı yok ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar