reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Meteyle Emirhan Suark gidene kadar idare etmişlerdir, sonra buluşmuşlardır milletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ne bir foto var ne bir hikaye var arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Fotolari yayinlayamiyoruz maalesef icki sigara goruntuleri var haci hoca tayfasindan tepki geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Hah şöyle akıllı olun da almayayım ifadenizi. Varsa ayasofya, sultan ahmet ziyareti onları koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Exodous said: Hah şöyle akıllı olun da almayayım ifadenizi. Varsa ayasofya, sultan ahmet ziyareti onları koyun. vallaha zamanında görseydim,bende gelirdim. Tarihi mekanları gezmek bana daha eglenceli geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar