Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Online Istanbul CTA`si


Sethlor

Öne çıkan mesajlar

- Yuzunu gormedigim adamdan arkadasmi olur?

Unlu Eve dusunurunun felsefesini benimseyen Ascom olarak 16 Kasim Cumartesi gunu Besiktasta toplanmaya karar verdik. Corpun yonetim kadrosunun Istanbul ayagi yemekte hazir bulanacak ve bitmek bilmeyen sorunlarinizi yuzyuze cozmeye calisacak.

Yuzyuze tanisinca verecegimiz "enee bune lan" tepkilerinden sonra yeme icme kismina gecip gelmeyenler hakkinda bol bol dedikodu yapacagiz. Alkol kullanmayanlar icin yan tarafta mescitimizde mevcuttur.

Istanbul disinda oturan arkadaslarda haftasonu gelip katilmak isterlerse onlarida dislamayiz. Huseyinin evinde 6 kisilik yerimiz mevcut oldugundan barinmayi dert etmeyin. Entellektuel seviyesi cok yuksek ve seviyeli bir corp oldugumuzdan esinizi veya kiz arkadasinizida getirebilirsiniz onlarda bu vesileyle kumalariyla tanismis olurlar.

Gelemeyenler icin toplantinin fotograflari ve videolari daha sonra paylasilacaktir.

Gelebilecek arkadaslarda bana musait olduklari saat araliklari ile birlikte mail atarlarsa ona gore saatte ileri geri oynama yapabilirz. Ama simdilik,

Tarih: 16 Kasim Cumartesi
Yer: Besiktas Carsi
Mekan: Forza Pub (Kartal heykelinin 50 metre ilerisi)
Saat: 16.00 (degisebilir)

-Jebe Noyon

PS: Cikabilecek herhangi bir rezaletten corpumuz sorumlu degildir ve reimburse yoktur.

Cumartesi gunu ascom olarak besiktasta toplaniyoruz. Yemege ascom disindanda, eski oyunculardanda katilanlar olacak. Katilmak isteyen butun Eve oyuncularini bekleriz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...