Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Yalnız ttnet te düşerse tüm operaörlerde de aynı akk tarifesi olur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu ne biçim iş ya akk'nın artması lazım tam tersi. giderek hd full hd videolar yaygınlaşırken olacak iş mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 "totemic" bu akk'yı indirmeleri ne işlerine yarıyor? bence amaçları bir üst paketi satın almaya zorlamak başka açıklaması yokki, yok eğer bağlantı başına 5gb akk düşürmeyle ile rahatlıyosa alt yapıları vay halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 iyi 2 yıllık sözleşme vardı oçak ayında kapatırım, sözlemeyide bi tarafınıza sokun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/1-Ocak-2014-tarihinden-itibaren-gecerli-tarife-guncellemeleri.aspx NET4 TL32 NET6 TL35 NET12 TL47 NETLİMİTSİZ TL67 NETLİMİTSİZ Plus TL97 8LİMİTSİZ TL123 ULTRANET LİMİTSİZ TL72 TTNET FİBERNET4 TL37 TTNET FİBERNET6 TL40 TTNET FİBERNET12 TL48 TTNET FİBERNET LİMİTSİZ(20 Mbps'e kadar) TL73 TTNET FİBERNET LİMİTSİZ(35 Mbps'e kadar) TL83 TTNET FİBERNET LİMİTSİZ(50 Mbps'e kadar) TL103 TTNET FİBERNET LİMİTSİZ(100 Mbps'e kadar) TL123 Kota aşım ücreti TL0,012451 ,maksimum fatura 105TL olarak görünüyor .Zam kısmı 1-2 tl farkla doğru bir tek net4 te 3 tl yanılma olmuş. EK: Ttnetin yaklaşık 8 milyon abonesi var , ortalama fatura başı 3TL artıl olsa aylık 24 milyon -yıllıkta 288 milyon TL ekstra gelir ttnet için .Kota aşımını saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 AKK ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 AKK konusunda bir açıklama yok , bu vazgeçtkklerinden mi yoksa 1 ocakta açıklayalım diye taktik yaptıklarındanmıdır bilmiyorum ,bu zam haberini veren vatandaşa mesaj atıım DH de bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Şimdi TTNET mektup yollamış 53tl'lik 3ü birarada HiperNet tarifeni 73tl yapıyom haberin olsun demiş. ABV TTNET nediyim, ekmek 80 kuruştan 120ye çıkıyor 1 sene dolmadan. Peynir zeytin gibi temel gıdalar %30dan fazla arttı, Dgazdan tüpe soğandan yağa herşey %40-50 civarı artıyor 1 senede, ama sonra enflasyon senelik %7 diye tvye çıkıyor bizimki hergün lol hala mandallan mı ölçüyor lan bunlar enflasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 benım kapıma superonline geliyor allah sharkyden razı olsun GUUBBAY TETENET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Uydunet: http://cl.ly/image/0k1v0b2y3q3o/Screen%20Shot%202013-12-08%20at%2013.28.48.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 uydunet keşke olsa kullanılsa kaç sene oldu hiç yeni bölge açmadılar sisteme hep böylemi kalıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bir evde geçtik uydu nete. diğeri desteklese orada da geçeceğiz. telekom iyice saçmaladı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ihracat yapmadan cari açık azalmaz gençler. kendi içimizde birbirimize kitlediğimiz şeylerin bir önemi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Suark said: benım kapıma superonline geliyor allah sharkyden razı olsun GUUBBAY TETENET sen rahat ol superonline'da zamlayacak bunun arkasından göreceksin o zaman nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Ben uydunete geçtim ttnetten daha memnunum. Bir ara uydunet fiyatlarının çok pahalı olduğu hakkında şikayetler oluyordu. BTK engel oluyormuş rekabeti engellemek adına diye bir şey duymuştum ne kadar doğrudur tam emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kiralık/satılık ev ararken ilk kıstasım turkssat altyapısının olup olmaması cok sukur 8 senedir uydunetteyim bildirdikleri kesintiler disinda bir problem yasamadim henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 uydunet'te akn'nin devreye girmesi de dsmart ve ttnet'teki gibi uzun suruyor mu? ben mesela ilk 3-4 gunde 50gb akk dolduruyorum, bunun uzerine min 1 hafta daha aynı hızla dl devam ediyorum. ayda ~150gb dl yapan biri icin uydunet'te hangi tarife uygun? bir de telefon hattı gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 20gb hız, 200gb kotalı sana uygun. 10mbit sınırsız da düşünebilirsin. telefon hattı gerekmez. kablo televizyon hattı üzerinden bağlanıyor. adil kullanımda bağlantısı kısılan da var, kısılmayan da var. o konuda net birşey söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 su anda dsmart'a 55 TL oduyorum, telefon faturası da 15 TL. Yani ayda 70 TL internet masrafım var. dl'den biraz kıssam 100gb akk'li uydunet'e gecsem hem hızım 20mbit olcak, hem de odedigim miktar degismeycek. olur bence boyle :) yalnız uydunet'in sitesinden hizmet alanlarında izmir'i secince izmit'in ilceleri cıkıyo sinir oldum. ama bornova'da her turlu vardır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kablo tv ücreti de var ayda 8 tl sanırım. tabii onu bir süre bedava veriyorlardır belki yeni müşteriye, sorarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Yalın İnternet aldığında 15TL geçiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kablonet aktifkablodan çıkıp uydunete geçtikten sonra 1 metre yeni kablo döşemedi sanırım. o sebeple binanızda aşağıda kablolu yayın kutusu yoksa boşuna ümitlenmeyin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 GERGE said: Yalın İnternet aldığında 15TL geçiriyorlar. ttnet'te var bu ama uydunet'te de mi var? oyleyse dsmart'ı iptal etmek icin bosa vakit harcamiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Yok. Uydunet sadece 7-8TL kablo tv parasini geciriyor. Bir de TV'ye takarsin onu iste almisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 digi var tv icin. kabloyu kullanacagımı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar