Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekomdan internete 2014 Ocağından geçerli zam

jagd

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/Hakkinda/duyurular/Sayfalar/1-Ocak-2014-tarihinden-itibaren-gecerli-tarife-guncellemeleri.aspx
NET4 TL32
NET6 TL35
NET12 TL47
NETLİMİTSİZ TL67
NETLİMİTSİZ Plus TL97
8LİMİTSİZ TL123

ULTRANET LİMİTSİZ TL72

TTNET FİBERNET4 TL37
TTNET FİBERNET6 TL40
TTNET FİBERNET12 TL48
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ(20 Mbps'e kadar) TL73
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ(35 Mbps'e kadar) TL83
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ(50 Mbps'e kadar) TL103
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ(100 Mbps'e kadar) TL123

Kota aşım ücreti TL0,012451 ,maksimum fatura 105TL olarak görünüyor .Zam kısmı 1-2 tl farkla doğru bir tek net4 te 3 tl yanılma olmuş.

EK: Ttnetin yaklaşık 8 milyon abonesi var , ortalama fatura başı 3TL artıl olsa aylık 24 milyon -yıllıkta 288 milyon TL ekstra gelir ttnet için .Kota aşımını saymıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi TTNET mektup yollamış 53tl'lik 3ü birarada HiperNet tarifeni 73tl yapıyom haberin olsun demiş.
ABV TTNET nediyim, ekmek 80 kuruştan 120ye çıkıyor 1 sene dolmadan.
Peynir zeytin gibi temel gıdalar %30dan fazla arttı, Dgazdan tüpe soğandan yağa herşey %40-50 civarı artıyor 1 senede, ama sonra enflasyon senelik %7 diye tvye çıkıyor bizimki hergün lol hala mandallan mı ölçüyor lan bunlar enflasyonu
Sosyal ağlarda paylaş

su anda dsmart'a 55 TL oduyorum, telefon faturası da 15 TL. Yani ayda 70 TL internet masrafım var.

dl'den biraz kıssam 100gb akk'li uydunet'e gecsem hem hızım 20mbit olcak, hem de odedigim miktar degismeycek.

olur bence boyle :)

yalnız uydunet'in sitesinden hizmet alanlarında izmir'i secince izmit'in ilceleri cıkıyo sinir oldum. ama bornova'da her turlu vardır diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...