imamizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 wastyrx said: imamizer said: cuma akşamına kadar bana mesaj atan ilk kişi cumartesi günü bir randevu kapar. Bi biranı içerim. tamamdır. cumartesi şöyle akşam 5-6 gibi. kızılay yada tunalıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bu arada: http://i.imgur.com/Iz3zA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ankara da toplaşma yapalım da buradan gelip "ama deniz yok" diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 imamizer said: wastyrx said: imamizer said: cuma akşamına kadar bana mesaj atan ilk kişi cumartesi günü bir randevu kapar. Bi biranı içerim. tamamdır. cumartesi şöyle akşam 5-6 gibi. kızılay yada tunalıda. Ohhh sen bana ' gelme bu hafta cikamam haftaya gel ' de imamla biralar falan Ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 benimle çıkacağı için sana çıkamam gelme demiş işte. hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Thank you captain obvious! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 copry said: Ohhh sen bana ' gelme bu hafta cikamam haftaya gel ' de imamla biralar falan Ohoooo Şimdi akşam üstü 1 saat çıkıp -hadi 2 saat olsun adam 1 saatte benden sıkılmayabilir. - haftasonumu bebişime ayırmak arasında biraz fark var be hatun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 imamizer said: http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/09/how-about-no.gif abi şu mesaj gün içinde aklıma geliyor ve mal gibi gülüyorum toplantıda falan biliyo musun ahahhahahhaahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 wastyrx said: copry said: Ohhh sen bana ' gelme bu hafta cikamam haftaya gel ' de imamla biralar falan Ohoooo Şimdi akşam üstü 1 saat çıkıp -hadi 2 saat olsun adam 1 saatte benden sıkılmayabilir. - haftasonumu bebişime ayırmak arasında biraz fark var be hatun? Ayyyyş ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 dreagloth said: Erzincan lı benim ailem axidice!!ben de erzincanliyim lan. KOYUNDEN hem de. akraba myiiz lan? insallah degilizdir cok uzulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kemaliye tarafları var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 fizban said: dreagloth said: Erzincan lı benim ailem axidice!!ben de erzincanliyim lan. KOYUNDEN hem de. akraba myiiz lan? insallah degilizdir cok uzulurum. assdsds seni şapşal, Çayılı bizim orijin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ankara'da Erzincan'lı buluşması yaparız o zaman :) Memleketten yeni geldim muhabbeti döner. Sıla hasretiyle ağlaşırız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 erzincan merkezine hiç gitmedim ama köylerini iyi bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar