imamizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 wastyrx said: imamizer said: cuma akşamına kadar bana mesaj atan ilk kişi cumartesi günü bir randevu kapar. Bi biranı içerim. tamamdır. cumartesi şöyle akşam 5-6 gibi. kızılay yada tunalıda.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bu arada: http://i.imgur.com/Iz3zA.jpg
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ankara da toplaşma yapalım da buradan gelip "ama deniz yok" diyelim
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 imamizer said: wastyrx said: imamizer said: cuma akşamına kadar bana mesaj atan ilk kişi cumartesi günü bir randevu kapar. Bi biranı içerim. tamamdır. cumartesi şöyle akşam 5-6 gibi. kızılay yada tunalıda. Ohhh sen bana ' gelme bu hafta cikamam haftaya gel ' de imamla biralar falan Ohoooo
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 benimle çıkacağı için sana çıkamam gelme demiş işte. hihihi
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 copry said: Ohhh sen bana ' gelme bu hafta cikamam haftaya gel ' de imamla biralar falan Ohoooo Şimdi akşam üstü 1 saat çıkıp -hadi 2 saat olsun adam 1 saatte benden sıkılmayabilir. - haftasonumu bebişime ayırmak arasında biraz fark var be hatun?
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 imamizer said: http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/09/how-about-no.gif abi şu mesaj gün içinde aklıma geliyor ve mal gibi gülüyorum toplantıda falan biliyo musun ahahhahahhaahhah
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 wastyrx said: copry said: Ohhh sen bana ' gelme bu hafta cikamam haftaya gel ' de imamla biralar falan Ohoooo Şimdi akşam üstü 1 saat çıkıp -hadi 2 saat olsun adam 1 saatte benden sıkılmayabilir. - haftasonumu bebişime ayırmak arasında biraz fark var be hatun? Ayyyyş ^___^
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 dreagloth said: Erzincan lı benim ailem axidice!!ben de erzincanliyim lan. KOYUNDEN hem de. akraba myiiz lan? insallah degilizdir cok uzulurum.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 fizban said: dreagloth said: Erzincan lı benim ailem axidice!!ben de erzincanliyim lan. KOYUNDEN hem de. akraba myiiz lan? insallah degilizdir cok uzulurum. assdsds seni şapşal, Çayılı bizim orijin.
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ankara'da Erzincan'lı buluşması yaparız o zaman :) Memleketten yeni geldim muhabbeti döner. Sıla hasretiyle ağlaşırız...
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 erzincan merkezine hiç gitmedim ama köylerini iyi bilirim
Öne çıkan mesajlar