Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DSLR önerisi


reampage

Öne çıkan mesajlar

Merhaba

3500 TL bütce var, çekim yapılıcak alanlar sahne ve genel olarak kapalı alanlar olucak, ve genel olarak ışığı az ortamlarda kullanılıcak makine. Hızlı bir makine olmalı, davetler seminerler, çeşitli sahne şovları vs. ortamlarda kullanılabilir çoğunlukla.


nikon d7100 ve 18-105 kit var o fiyata, ilerde geniş açı bir lens takviyesi yapılabilir.

odak hızı konusunda kararsızım nikon ve canon arasında kaldım gerçi d7100 karşıtı model bulamadım canon da 6d'ler bütçeyi aşıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3500TL cok ciddi butce DSLR icin o yuzden body onerme kismini daha buyuk ustadlarimiza birakiyorum. Benimki lens onerisi idi sadece. Soyledigim lensler Canon'a ait.

Nikon da D7100 - Canon da 70D o aralikta oluyor kanimca. Benim kisisel gorusum 70D den yana daha fazla teknoloji sunuyor. Nikon profesyonel seride cok basarili cekimler yapiyor ama orta seviyelerde ben cok fark goremiyorum ama tabi sonucta isin ustadi degilim :)

http://www.youtube.com/watch?v=bOM4r1gxsbs
http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-70D-vs-Nikon-D7100/specs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.fotografium.com/canon-60d-body-dslr-fotograf-makinesi

şu ve

http://www.fotografium.com/canon-efs-18-135mm-f35-56-stm-is-lens

şunları alabilirim bütçe dahilinde.

Canon 70d dahili wifi olayları direk android app. olması güzel özellikler aslında ama pahalı biraz alet gidip 18-55 ef-s osuruk objektifli kiti almak istemiorum.


http://www.fotografium.com/canon-70d-18-135-is-stm-lens-dslr-fotograf-makinesi

şu iyimiş aslında,

ama 500 aşıyor bütçeyi, kendime almıcam şirket için alıcaz makinayı o yüzden 50 lira bile geçemiyorum, tekrar konusmam gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

60D cok basarili model ama 70D ciddi anlamda fark atabiliyor islemcisi olsun / dokunmatik ekrani olsun touchscreen ayar yaparken acaip hizlandiriyor isini. Fotografium disinda yerlere bakmaya denedin mi hayyam pasaji vs gibi?

Edit: Sirkete aliyorsan onlara danismak gerek tabi ama son linklediginin fiyati oldukca iyi sadece lens 1k uzerinde zaten 70d yi 60d fiyatina almis oluyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya kurumsal oldugumuz için illa garantisi olsun vs faturası olsun istiyorlar, fiyat kdv hariç 3500 mu onu bir öğreniyim aslında hani eğer öyle yırtabilirsem d70 kite bakarım.

KDV hariç 3500 tl, ama bu tür site üzerinde kdv dahil verilen fiyatlar genelde indirimli ve kdvden indirimli oldugu için bir telefon açayım fotografiuma, başka sitelerde çok fark var fotogrfium epey iyi fiyat. olarak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

1 aydır 70d kullanıyorum ya fena değil. Dahili wi-fi biraz gimmick, yada benim pek işime yaramadı henüz tripod üzerinde kullanmıyorum aleti zaten.

18-105 is stm çok sessiz ve hızlı alet güzel istediğim gibi ağırda değil



buda 50mm ile çektiğim bir kare. schimmel piyano

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...