scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Facebook'ta yeni yeni görmeye başladığım bişey var, böyle yaşlı başlı amcalar, teyzeler halaların oltaya düştüğü bi -muhtemelen- app var. ve bunu yüklediklerinde otomatikman onların yerine listelerinde kim var kim yok ise taglıyor mesajlarda. o taglerle diğer insanlara falan mı ulaşılıyor spam için bilmiyorum yada sadece tagden biri gelip video diye açıp tuzağa düşerler mantığı mı var. nerden çıkıyor bu başına gelen var mı? milleti uyandırmanın bir yolu böyle 3 günde bir birilerine oluyor listemde milleti silmekten hal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Halali teyzeli facebook listelerinin sonu geldi abi 2 yil once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 nesi yeni bunun abi otuz yıldır falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sgsdgdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Oldu dün bana 10 kere ileti geldi telefona, sonra girip baktığımda bir şey yoktu. Ayrıca lanet olsun bu çılgınlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 PrudenT said: nesi yeni bunun abi otuz yıldır falan var yeni görmeye başladığım daha önce benzerleri oluyordu da bu bambaşka kafalarda oluyor böyle 30 kere falan tagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Benim başıma da geldi. Bir statu altına bütün flist'i spamlayarak taglıyor deli gibi. Leş bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bu insanlar captcha'ya denk gelince nasıl geçiyor çok merak ediyorum. Geçen bana da 2 ayrı kişi tarafından gönderildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar