KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 tldr, oy verdim giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 okuyan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben az önce okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi kill yourself %44 ya ajajahasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Son paragrafı okuyun bitek ahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 demek planlı programlı enerjili falan üzerine düşünerek yapmak lazım bu işleri. ne faydasını görüyosun noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Fin said: Son paragrafı okuyun bitek ahahahhah http://2.bp.blogspot.com/-Y_ODcECzxGQ/T4sMKffGa8I/AAAAAAAAA88/LnQ8Dvynqbg/s1600/michael-scott-no.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 " Hepsine ak enerjin dengelensin. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Noyzura said: kanka ne skoru ya... amatörler ligi skorla ilgilenir. goddess tier epic hardcore tantra kovalıyorum.. Baba sen kabalacı mısın? Spritüalist misin? Çok ekmek çıkıyo herhalde bu şekil? Ben bildiğin anadolu çocuğu stili çünkü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 tl:dr yapanlar şurayı okusun plsplspslspslsplsss said: Asıl meseleye dönersem asıl benim için en uygun eş olucak kadın ise goddess tier.. bu dünyada en bayıldığım hatun olduğuna artık eminim.. Ama kendisi bir büyü altında olduğundan şüphe ediyordum çünkü stalkerı olduğum için tüm hayatını en büyük hayranı olarak izlerken bir anda çok alakasız bir adamla birlikteliği başladı ve 2014de evleniyorlar... Gerçekten büyü altında olup olmadığına emin olmak için büyücü halamın yanına gittim ve bana büyü altında olduğunu ve hafta büyünün tazelendiğini söyledi.. Bende büyüyü bozmak için gerekli scrolları ve yapılması gereken işlemleri öğrendim.. Büyüyü bozacağım ama öncelikle enerjimi daha da yükseltmem gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 okumadım ama bi osbiri haketmişsin karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bana nedense 3üde çirkin gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bu büyüyü bozmak için kadının beline sıçmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Nefes alması gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 nası ateistlik la bu büyüye ,astral seyahate ,enerjiye ıvıra zıvıra inanarak oluyomu bu işler. Noyzura said: Malum bedenime giren bir varlık koruma büyülerim bozulunca ben bedenimden ayrıyken , başka niyeti iyi olmayan bir varlık bedenimi ele geçirip odamda üstü açık kalmış bir aynayı kırıp boynumda şah damarımı kesmeye çalıştı. neyseki ıskaladı ve sonra bedenimin kontrolünü tekrar ele geçirdim. bence yatarken bi besmele çek, poponu da iyice ört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bingildak said: Fin said: Son paragrafı okuyun bitek ahahahhah http://2.bp.blogspot.com/-Y_ODcECzxGQ/T4sMKffGa8I/AAAAAAAAA88/LnQ8Dvynqbg/s1600/michael-scott-no.gif ahahhahashhhakhsdkhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Cok degisik kafalarda bi adam. Muhtemelen ictiklerini artik karistirip kokteyl yapmaya falan baslamis yoksa boyle kafalara erismek guc olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Dostum tanrı tanımaz olabilirim ben kendi yoluma Hardcore Mystism diye adlandırdım. Osuran_boğa said: nası ateistlik la bu büyüye ,astral seyahate ,enerjiye ıvıra zıvıra inanarak oluyomu bu işler. Noyzura said: Malum bedenime giren bir varlık koruma büyülerim bozulunca ben bedenimden ayrıyken , başka niyeti iyi olmayan bir varlık bedenimi ele geçirip odamda üstü açık kalmış bir aynayı kırıp boynumda şah damarımı kesmeye çalıştı. neyseki ıskaladı ve sonra bedenimin kontrolünü tekrar ele geçirdim. bence yatarken bi besmele çek, poponu da iyice ört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 hayır tam tersine artık beyin dalga boylarım öyle bir noktaya geldi ki bunu korumak yediğime ve içtiklerime çok dikkat edip temiz kalmam gerekiyor olabildiğince.. İnsan olmanın gücünü hafife almayın. İnsan olmanın ötesine hiç bir uyarıcı olmaksızın geçmek istersen sana sadece nefes alarak ve mantra söyleyerek hyper space deneyimi yaşamayı öğretebilirim. Ama korkudan altına sıçman çok olası bu yüzden insan olmayı hafife alma. Hepimizin farkında olmadığı süper güçleri var bilesin. 0ne said: Cok degisik kafalarda bi adam. Muhtemelen ictiklerini artik karistirip kokteyl yapmaya falan baslamis yoksa boyle kafalara erismek guc olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 karaktersiz said: bana nedense 3üde çirkin gibi geldi 4 kız var ama bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 iyi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Noyzura said: hayır tam tersine artık beyin dalga boylarım öyle bir noktaya geldi ki bunu korumak yediğime ve içtiklerime çok dikkat edip temiz kalmam gerekiyor olabildiğince.. İnsan olmanın gücünü hafife almayın. İnsan olmanın ötesine hiç bir uyarıcı olmaksızın geçmek istersen sana sadece nefes alarak ve mantra söyleyerek hyper space deneyimi yaşamayı öğretebilirim. Ama korkudan altına sıçman çok olası bu yüzden insan olmayı hafife alma. Hepimizin farkında olmadığı süper güçleri var bilesin. 0ne said: Cok degisik kafalarda bi adam. Muhtemelen ictiklerini artik karistirip kokteyl yapmaya falan baslamis yoksa boyle kafalara erismek guc olsa gerek. iyi demişsin noyan. geçen pazar hava güzel, hanım tutturuyor hyper space yapalım hyper space yapalım diye. benim canımda çekiyor ama kayınvalide de var kötüsü. kadın yaşlı başlı bir şey yani. dedim nejla olmaz bak annen var kadının da canı çekecek. neyse bunlar anne kız bir ağız oldular hyper space de hyper space! iyi madem o kadar çok istiyorsunuz bir turlayıp gelelim dedim fakat kayınvalide gelemez şimdiden söylüyorum bakın alınmak gücenmek yok. tam sırada çıkarmasın mı kafasını mutfaktan?! bende gelcem bende gelcem diye tutturmaya başladı. hanım kolumu çekiyor "yahu bir denesin belki becerir" falan diyor. çaktırmadan "salona çarsaf gibi sıçarsa sorumlusu ben değilim, gider otelde kalırım temizlenene kadar" diye fısıldadım. "yok yok, bir şeycikler olmaz benim ninem 90 yaşında bile hala hyper space yapardı" dedi. neyse abi tutuştuk biz başladık hyper spacelemeye fakat benim avatarın burnuna bir koku geliyor abi. bildiğin buram buram bok kokuyor. o kadar yoğun ki hyper space conclusionıma kadar ilişti yani. böyle olunca hemen ben gazı kestim, kenara çektim dedim dönüyoruz. abi salona bir döndük ki, dönmez olaydım hyper space'de rogue olaydım dedim. duvardan duvara sıvamış bizim kayınvalide... kadın bir hal düşmüş tabii onu hastaneye mi taşırsın hyper ambulansla, salonun haline mi yanarsın yerdeki bokla oynayan çocuklara mı... işte buda böyle bir anımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ahahha bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ahahahahskfjgalsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar