elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 patlat direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Yahu Noyzura englightment topiği oluyor agresif birşekilde tepki veriyorsun, başka topik oluyor amacının ne olduğu belli değil tam bir ego boost. Yav arkadaş George Clooney, Brad Pitt gibi adamları geçtim Wilt Chamberlain bile bu kadar konuşmamıştır seks hayatı hakkında, paticik gibi bir forumda şunun mantığı ne... Ondan sonra aydınlandım diyorsun. Şimdi gelip bir WoT atacaksın bana. Lan böyle aydınlanma mı olur. Yarın öbür gün 3-5 kuruş para kazanınca ne yapacaksın, şimdi o konuda biraz eksiksin sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Flassh said: sacred sex ne ya http://sacredsemen.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 süt gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sotto said: Yahu Noyzura englightment topiği oluyor agresif birşekilde tepki veriyorsun, başka topik oluyor amacının ne olduğu belli değil tam bir ego boost. Yav arkadaş George Clooney, Brad Pitt gibi adamları geçtim Wilt Chamberlain bile bu kadar konuşmamıştır seks hayatı hakkında, paticik gibi bir forumda nasıl bir ego boost bu... Ondan sonra aydınlandım diyorsun. Şimdi gelip bir WoT atacaksın bana. Lan ne kolaymış bu aydınlanma be... Wot atmıcam.. kısaca söylemem gerekirse senin kıvrandığın gibi bir ego durumum yok. Cidden soruyorum çünkü buradan saçmada olsa gelen cevaplar her zaman kafamı rahatlatıyor.. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 foto yok yazı uzun gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sotto said: Yarın öbür gün 3-5 kuruş para kazanınca ne yapacaksın, şimdi o konuda biraz eksiksin sanırım.. dostum çok şükür kazanıyorum daha da sonsuz kazanacağım lütfen konuyu saptırma.. kafam yahudiler gibi paraya basıyor artık bu konuda sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Abi noyan tam bir uğur gürsoy ergen tiplemesi ya. "kız telefonla arıyormış, sacred sex diyomuş. Ben de sekse davet eder gibi konuşuyomuşum. Meğerse kız da beni istiyormuş, evine davet ediyormuş. Evine gidiyormuşum kapıyı gecelikle açıyormuş sütyeni de yokmuş hmmmsh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pascalnouman said: abi adamin derdi sunu mu yesem bunu mu yesem nerde yesem vsvs hayatta tüm temel ihtiyaçlarım yerinde.. sağlığım yerinde, güzel bir evim var , kariyerim güzel gidiyor.. evet tek derdim aşk dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Peki ben geri kalmışım o zaman dfsfs.. Doğru söylüyorsun aslında ego boost dediğin gene biraz karşındaki insan seni biliyorsa olabilir. Yoksa seni tanımayan insanlara ego boost olmaz, ancak çerez,meze konusu filan verir.. Bu arada seks hakkında değil benim ego boost lafım. Socrates'in güzel bir lafı vardı, tek bildiğim şey hiçbirşey bilmediğimdir. Sen herşeyi bildiğin için sorun yok heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sotto said: abi bosver http://2.bp.blogspot.com/-c1X9-H1LuJA/TdBEGvo9BpI/AAAAAAAABg4/jN2ng54dY9M/s1600/its-time-to-stop-posting-cat-cats-kitten-kitty-pic-picture-funny-lolcat-cute-fun-lovely-photo-images.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sotto said: Peki ben geri kalmışım o zaman dfsfs.. Doğru söylüyorsun aslında ego boost dediğin gene biraz karşındaki insan seni biliyorsa olabilir. Yoksa seni tanımayan insanlara ego boost olmaz, ancak çerez,meze konusu filan verir.. Bu arada seks hakkında değil benim ego boost lafım. Socrates'in güzel bir lafı vardı, tek bildiğim şey hiçbirşey bilmediğimdir. Sen herşeyi bildiğin için sorun yok heralde... boşver bu felsefeleri dostum ya. boşver beni eleştirmeyi.. en verimli eleştiriler insanın kendi kendine yaptığı eleştirilerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Asteroth said: bu gife bayılıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Noyzura said: pascalnouman said: abi adamin derdi sunu mu yesem bunu mu yesem nerde yesem vsvs hayatta tüm temel ihtiyaçlarım yerinde.. sağlığım yerinde, güzel bir evim var , kariyerim güzel gidiyor.. evet tek derdim aşk dostum. http://www.youtube.com/watch?v=nO7Lp02s55A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Peki Noyzura, devam eeeeet:) Valla aquila haklısın da canım sıkıldı birşeyler yazayım dedim, ben de tırışkadan yazıyorum valla bu topikte dfsfs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://i.imgur.com/7aI0HXp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/0/0a/Innervate.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/199/008/didnt-read-lol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 haklıymışım. şimdi çıkabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Somon said: süt gibi abi somon sen napıyosun böyle herifin içine bir şey kaçtı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Noyan fotoğraf koyarsan daha rahat karar verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 level atlayinca gecer noyan bongdaşım, icini ferah tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sotto said: Peki Noyzura, devam eeeeet:) Valla aquila haklısın da canım sıkıldı birşeyler yazayım dedim, ben de tırışkadan yazıyorum valla bu topikte dfsfs... istediğin zaman ciddi ciddide konuşabiliriz. Sonunda kendimde yakalamak istediğim o tatlı tatlı sohbet edebilen adam kıvamını içtenlikle yakalıyorum. Bana bunu hissettirme şansı verdiğin için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Asteroth said: Noyan fotoğraf koyarsan daha rahat karar verebiliriz. Haklısın gerçekten harika olurdu eğer hiç bir şekilde bu kızların yaptığım bu olaydan etkilenmeyeceği alternatif bir boyuttaki forumda olsaydım. ama forum ve kızlar aynı boyutda. üstelik paticikte eski sevgilimin yüzlerce fotoğrafı sizler tarafından paylaşılıp faplanıldığı için daha temiz ve yeni bir sayfa açmak istiyorum hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar