EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 valla portları kapatıyolar ister istemez bırakıyosun heh
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 çok uo oynarsan uo'ya yorarsın olanları. simsity oyna yine aynısını yapabilirsin. koyver gitsin aferin ben 12 yaşımdan sonra hiç para biriktiremedim.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 beni bu karga alıştırdı...[signature][hline]tuana...
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Pyramos, 18 Aralık 2004 09:01 tarihinde demiş ki: said: rockncoke, 18 Aralık 2004 00:42 tarihinde demiş ki: şöle bi dialog duydum ama ben hiç yaşamadım 4 yıl uo oynamama rağmen (bıraktım ya ne o öle uyuşturucu gibi zor bıraktım valla :) edit: uyuşturucu gibi derken kullanmadım yani örnek :P) dialog-- uo oynayan çocuk-*actiondadır* annesi-oğlum ben yatıyorum uo oynayan çocuk-nerde yatıyon? ilk görünce kopmuştum sonradan salakça geldi :P ahaha buna yarıldım. ben dolmuş'a all stop demiş adamım. adam da gayri ihtiyar durmuştu :) çevremde telefonunu bank diye açanlar mı istersin neler neler vardı?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 recall olmaya çalısmak az aklımdan geçmedi...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 lise 3(2001)istiklal marşı okunurken chain lightning atmak hangi psikopatların aklından geçti :) cevap: benim.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ben bazen kazayla sınıftakilere app diorum tuaf tuaf bakıolar :) Bide ablamla bi cafede muhabbet ediyoruz.Konu uodan açıldı ben diorum şunu kestim falan anlatmaya başladım içinden +9 çıktı falan fln dedim yan masadaki kadın çok tuaf bakmaya başladı bize e bizde kalktık :p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: fordcus, 18 Aralık 2004 12:04 tarihinde demiş ki: lise 3(2001)istiklal marşı okunurken chain lightning atmak hangi psikopatların aklından geçti :) cevap: benim. Valla Ben Bu Cuma Yapcaktim da Mana Yetmedi :D Bide Tam Protokolun Onunde OLuyoruz biz istiklal Marsında tepeme binerler yada mudur Uus Jux atar valla :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam [Bu mesaj Eray_GNR tarafından 18 Aralık 2004 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 2001'de benden başkası bilmezdi koca şehirde oyunu. Sıram Kal Vas Flam , In Vas Por laflarıyla dolmuştu. Arkadaşlarıma anlattım çoğu bize de öğret dedi ama kıyamadım. En büyük fantezimdi: Chain Lightning atmak İstiklal Marşı sırasında. Brit köprüde 15-20 kişinin üstüne düştüğünde çok alangirli oluyordu. Ah NBL-NORTH zamanı ahh.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
geffen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bırakalı 1 yıl oldu. Nasıl mı bıraktım? Sattım charlarımı aklıma bile gelmiyor.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bende şuan bıraktım ama bilemiyorum rp yi çok sevdiğim için full rp serverinde başlayabilirim belki
Head Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben de haziranda bırakmıştım össden çıkınca böyle hayatı keşfettim tekrar. şimdi rıza çiçek diye bi charı var olympus'ta , craft kasıyorum öylesine. holding kurcam.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Head Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 nebula paralı olmuş , ordaki valandili oynayamam artık heralde. olympus'ta da yarattım bi tane valandil , archery kasıyorum ehe.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 nezaman bişi kaybetsem odada ararken neydi ya bunun uidi yada goname tirnak makasi goname kalem hayda doru ya bunlar gerçek hayatta yok of olsa ne kullanıslı olurdu diyorum ama bir deil 2 deil belki 10 kere oldu :) istem dışı tabi..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG *
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya dynamick banada çok oluyordu o. Bazen bide mesela bi yere yazıp dınk diye önüme çıkası geliyordu. Sonra gerçek hayatta oldugumu hatırlıyordum =)[signature][hline]tuana...
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben bıraktım, size de en kısa sürede bırakmanızı tavsiye ederim bağımlılık yapıo sora[signature][hline]Ç.B.A.L.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bakkala vendor buy demiyorsan sorun yoktur...
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: mADmaXimus, 18 Aralık 2004 13:43 tarihinde demiş ki: bakkala vendor buy demiyorsan sorun yoktur... Yapmadığım bişey değil[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 saçma gelebilecek, hatta bu kadar uo fanatiği varken tepki bile alabilirim ama olsun. yahu hayat veya pc oyunları sadece uo değildir. bir sürü güzel oyun var yazık etmeyin pc'leri. bunun starcraftı var falloutu var sanitariumu var (en basitinden aklıma gelenler)... "aha kedi gördüm tame edeyim mi... ahaha ne komik di mi" "samuraylar katana mı kullanıyor diyorsun, valorite bile olsa almam" "ya geçen karnım acıktı evde, create food büyüsü yaptım, mage skillim bir arttı" gibi sadece uo kapalı muhabbetlerden gına geldi. theme park'taki doktorlardan bahsedecek veya prince'te oyunun başında kılıcı alıp ilk rakibi öldürüşünü anlatacak muhabbetlerin özlemi içindeyim, neyse en azından starcraft bölümümüz var, bir nebze uoyla kapalı muhabbetlerden kurtuluyorum :-P [hline] öhem neyse asıl konuya gelirsek, çok bilgisayar oyunu oynayınca bana da oluyor böyle. Mesela bir hafta oturup fallout 2 oynamıştım yakın bir zamanda. Oyunun sonuna gelince, artık buzbolabını açarken bile "item'ı kullanmak için tuşa bas, hmm evet evet... hı ne? ne diyorum ben ya" olmuştum ehe hatta bu yaz bir ara starcraft+broodwar campaign'ini bitirmek için uğraşmıştım, artık rüyamda marinelerin zerglere saldırışını felan görür olmuştum. Yani sonuç olarak demek istiyorum ki, bir oyunu uzuuun bir süre oynarsanız, ara sıra gerçek hayatta aklınızdan abuk fikirler geçmesi anormal değil. Çünkü o oyunu oynarken belli bir döngüye alışıyorsunuz, örneğin bir kola içmeden önce bile save-load etmeyi düşünebiliyorsunuz.... Öyle işte... -Di mi Cevat abi? -Evet potasyum potasyum.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Granis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 rüyamda az world of warcraft oynamadim hehe :) kalkınca niye uyandım off diye kufur ederdim :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Uo'da degılde TF'de yaklasık bi 4-5 yıl once delıler gıbı oynadıgım sabahladıgım geceler ertesi gun dışarı cıkınca Köşe başındakı sısman cocukları HWGUY, yada bi koseden benı her an vurabılecek bır Snıper goruyordum,dusluyordum sankı sureklı. Aklımı yıyıp bıtırıyordu. Bır kapıdan gırerken Sentry Gun varmı yokmu ıcerde yada Arkamdan yuruyen kısının karsı takımın spyı olup olmadıgı... Hatta ve hatta Bi yerden cıktıgım zaman Base'e(eve) sankı elımde flag varmısda capture etmek ıcın hızlı hızlı yurudugumu hatırlıyorum. Ama hepsi gecti...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben uo oynamayalı bayağı oluyor oynadığım zamanlardan bahsettim[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
zagorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Milletin de bana olduğu gibi rüyasına giriyomuş demek. Ulimada daha yeniyken ilk charım sw ydi sw de 65 civarı bişey. Bi gece yatmışım rüyamda aşırı gerçekçi bir şekilde ultima oynadığımı görüyorum. Yalnız her şeyiyle tam gidiyor bi tek diğer playerlar yok ortada sanki gece saat 3 te 4 te oynarmış gibi kasıp kasıp swyi 90lıyorum her neyse ben kalkıyorum. Okul falan git gel. Ulitmaya giriyorum sanki sw 90 mış gibi inandırmışım kendimi. Skilller gelince önüme çok feci küfretmiştim.Annem gelmişti baya korkmuş oda ben bağırınca. Bi ara ingilizce dersine stajyer genç bi hoca (erkek) giriyodu neyse ders işlendi serbest bıraktı bizde 3 arkadaş toplandık ultima muhabbeti yapıyoruz. Arkadaş akşamki actionu anlatıyor. Dobra dobra anlatırken " attı in noxu bu salak aramızda nerdeyse bi ekran fark var gücüde 50 civarı bişey adamın, dimdik koştum koştum bi geçirdim ss i adamı feci kestim" diyodu hocada sınıfta dolanırken bizi dinliyomuş birden bi ses geldi arkadan " YAVAşş Kess " dedi . Biz koptuk. Adam meğerse nebulda feci mage miş oturup oda muhhabete girmişti hiç aklımdan çıkmaz o ders.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki: başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten... karpuz gitarını anlatırkene =)
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ehehehe bende bikere markete gidiyordum (tabi süper market yakın değildi)aklıma bir anda geldi "Ben neden marketi marklamadım!!" :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Öne çıkan mesajlar