Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ya güzel oluyor gerçekten, benim 6. gidişim falan, Atatürk'ün eşyaları flm hoş yani :) Ankara'ya gelirsen söyle gidelim beraber ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 @Catze 10 Kasımda resmi bayramlarda gitme perişan oluyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://whalethen.com/item/1963 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Lectre said: ya güzel oluyor gerçekten, benim 6. gidişim falan, Atatürk'ün eşyaları flm hoş yani :) Ankara'ya gelirsen söyle gidelim beraber ^^ banlanmazsam mesaj atarım sdfsdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sikayet ettiginiz adama verdiginiz cevaplarin, ondan daha terbiyesiz ve seviyesiz olmasi goz yasartiyo, gercekten ornek insanlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Dartanian said: Biyik said: Lectre said: canım bak bilmediğin kelimeleri kullanma. birinde tahrik var, insanları rahatsız edecek düzeyde müzik açıyor o taksici, ki ortada bir anma töreni var. baban ölse cenazesine rapçi zenciler gibi kaset çalarla gelsem hoşuna gider mi? babam öldü. rapçi zenciler kaset açıp oynasalar vallahi gülerdim en fazla :) Annen de hayırlısıyla ölürse zencileri kapıp geliyorum. Dartanian aynen bunu yazıp silmiştir. Allah belanı versin şerefsiz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 adam deli trolledi kafadan 4 kişi yörüngeye gidici devam kemirin klavyeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 aquila said: sikayet ettiginiz adama verdiginiz cevaplarin, ondan daha terbiyesiz ve seviyesiz olmasi goz yasartiyo, gercekten ornek insanlarsiniz. patideki gereksiz çöp adamlara karşı yapılan bir tartışmada daha, bi naneye dert olmayan boş içerikli aquila mesajı da geldi konu kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 dp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bu başlığa ve bugüne yakışmadı bu mesajlar hatalı aramayın adam zor duruma soktu insanları başlığı kilitleyin daha fazla rezillik olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 önümüzde ki resmi bayram/anma konularında devam ederiz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 tartışmayı bilmiyorsunuz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 durun durun ya kitlemeyin, daha belki bana, aileme, sülaleme küfretmek isteyen adamlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 adam kendi seviyesine cekip orda bogmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 cekmesine gerek yok ki, hemen daha altina inmeye cok hevesli arkadaslar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Gizli said: tartışmayı bilmiyorsunuz arkadaşlar tartışacak bişi yok bu konuda, adama 50 kere söylendi yok devam etti trollemeye, şimdi de ağlıyor hakaret ettiler diye, dedim ya adam olsa açar bi başlık yazar oraya, atatürk diktatördü vs neyse ne diye, istemeyen girmez ama 10 kasım diye giriyoruz başlığa saçma sapan içerikli mesajlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bazı konular vardır tartışılır. Ben burda tartışılcak bişey görmediğim için küfredilir. Orda istiklal marşı sırasında müzik açan adam. Sadece anma da değil. Keşke dövselermiş 06 t 6481 Binmeyin böyle adamların taksisine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Lectre said: fotoğraf çekemiyoruz diye yapıyorsan ağlarım ama :< analog slrım vardı benim satmak zorunda kaldım :< bu arada fotoya baktımda önümden lise arkadaşım geçmiş görmemişim, ne günlere geldik ya iğrendim kendimden. bu ne lan puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 o zaman ne diyoruz ; paticik çok sağlıklı cünkü içinde beyin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Dartanian said: Bazı konular vardır tartışılır. Ben burda tartışılcak bişey görmediğim için küfredilir. Orda istiklal marşı sırasında müzik açan adam. Sadece anma da değil. Keşke dövselermiş 06 t 6481 Binmeyin böyle adamların taksisine ya. ben denk gelsem dalardım iyi dayanmış ordakiler, diklenio bi de insanlara adi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Flassh said: Biyik said: Lectre said: kötü bir çocukluk geçirdim de eyvallah de geç. inan anlarız. yoo, çok mutlu bir çocukluk geçirdim. amca kucağında? Catze said: birader senin de ecdadını silkeleyeyim, bi kendine gelir belki Dartanian said: Biyik said: Lectre said: canım bak bilmediğin kelimeleri kullanma. birinde tahrik var, insanları rahatsız edecek düzeyde müzik açıyor o taksici, ki ortada bir anma töreni var. baban ölse cenazesine rapçi zenciler gibi kaset çalarla gelsem hoşuna gider mi? babam öldü. rapçi zenciler kaset açıp oynasalar vallahi gülerdim en fazla :) Annen de hayırlısıyla ölürse zencileri kapıp geliyorum. ben bu seviyeye hiç bi zaman düşmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 çıktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 seviye dediğin abartılmış bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 en iyi seviye deniz seviyesi. plaj olsun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar