Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir de creditleri okurken finans kısmında (benim de alanım olunca) kimler var diye baktım, elif çeşmeli diye bir türk varmış, aa kimmiş dedim fln, kız x factor e fln katılmış şlkjdşaslkd

yetmemiş isveçli firmada finans fln. te allam
Mesaj tarihi:
ben de askere gitmedim diye premium aldım sdf
şurada takılıyorum hardcore server http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/2d1b921a-6f01-4980-84a9-4e4d3d5dc0e1/Kreiswehrersatzamt-DE-HC-Auslandseinsatz-Votemap/
Mesaj tarihi:
Birde 3 ayrı silahı açabilmek için oyunu 3 farklı şekilde bitirmeye zorlamaları da baya saçma olmuş..

Ha birde CTEde SRAW'ı baya bir nerflemişler sanırım. Manevra kabiliyeti nerdeyse yarı yarıya azalmış.
Mesaj tarihi:
DICE LA'in full-time BF4'e calismasi guzel bir olay. DICE Battlefront uzerine calisiyor ama Los Angeles subesi BF4'e onumuzdeki sene heralde gene en az 2-3 DLC cikartacak. Bunlar haric hava araclarina balancing pass ve night-time mapler oyunun guncelligini korumasini saglayacaktir.
Mesaj tarihi:
Americas Army geldi direk aklıma. 2.0 ve 2.5ta gece haritaları çok keyifli oluyordu BF4tede öyle olur büyük ihtimal. Yalnız oyuna yeni gadget olarak NVG eklemeleri gerek. IR scoplar herkesde her silah için yok malesef. NVG birde laser sigt of of
http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Year+In+Focus+2007+News+4aH0EqX1ueDl.jpg
Mesaj tarihi:
lan bi gireyim dedim yine zevk verdi nası küfür ediyorum belli değil asflşkaflşs ama iyi yine ya başladım oynamaya yine

Nightmap lerde oynayalim paticik olarak bi boş server bulup ? akşam yapsakmı ?
Mesaj tarihi:
daha night map yok ki

edit: benim oynadığım 1 server var. 64/64 conquest hardcore 1500 ticket.

akşam 8 gibi premiumda bile 10 15 sıra oluo. güzel server. öyle sniper sınırı, yok roketle adam vurmayacaksın fln yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...