Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ama şu bir gerçek, rorsch çok overpower ya. dün tüm gece rorsch spawn ından alıp alıp helikopter avladım silahla lkjsdlkasj
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Classic mode en iyisi değil mi? Benim bildiğim hem marking yok hem de damage ayarlarıyla oynanmamış. Yani standart ile hardcore arası tam.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 hardcore a bekleriz. daha 23 müyüm neyim gerçi ama olsun sajdlsaj
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 haa anlaşıldı sniper için hc diyooooor ^^
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Dworgian said: yoo, hardcore da yok öyle bişey. sniper sotaya yatıyor gayet. üst üste 5 kere de ölebiliosun fln. ama sniper var sniper var şimdi. saftirik gibi susturucu vs takmadığında damalı eşşek gibi oluyor zaten. seni vursa takım arkadaşın görüyor adamı. problem yok yani.normal modu diyorum ben.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ahmetalttan said: sniperlarin sotaya yatıp oyun zevkinin içine sıçılmaması için o. ben de "sniperın soteye yatması oyunun keyfine etmio" demek istedim aslında =)
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 bence zaten bi halta yaramıyor sniper
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 soteye yatıp tek vuruşta öldürmesi diyeceğidim.
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Görev bazlı modelarda sniperlar son derece gereksiz hatta takıma köstek oluyorlar. TDMde ne istiyorlarsa yapsınlar. Tabi bahsettiklerim bolt actionı alıp bi köşeye pusanlar. Yoksa gadgetları takımın yararı için kullananlara lafım yok.
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 tek yaptıkları beacon atıp en tepeye yatmaları başka bişey değil
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 abi sniper için bazı haritalarda olay zaten belli noktadan adam geçirmemek. bazılarında gerek tank yanına pusup gerek araba c4 leyerek tank patlatmak. bazılarında aerial üstünlük kurarsa karşı takım, lazer marker hedesinden koyup engineerlara yardım etmek kimisinde push desteği vermek için beacon kurmak fln. hani bunları yapmıyor ve haritaya göre, duruma göre gear değiştirmiyorsa öyle sniperın ben... dün mesela squad leader ım sniper, push yapmak lazım, herif en geride tüm oyun durdu. taaaa A base de. ne beacon u var, ne hareket ediyor yerinden. e sadece leader a spawn olabiliyoruz, diğer squad memberlara spawn olma yok. delirtti resmen.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ben çok seviyorum base e "aslanım kaplanım" diye gelen t90 lara c4 koymayı mesela. araba c4 lemek ve tutturmak zor biraz. zira tank uzaktan illa görüo arabayı motoru fln.
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Nasıl zevk alıyorsan öyle oyna zaten önemli olan o, bu arada c4 sadece reconda değil support ta da var.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 lord_gorthaur said: en güzel ucav ben onun açma görevlerini yapamam gibi :(
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Edriel said: Nasıl zevk alıyorsan öyle oyna zaten önemli olan o, bu arada c4 sadece reconda değil support ta da var. ha evet geçen fark ettim. tabii daha low lvl ım, şaşırıyorum arada sırada "aaa burada da varmış bu" fln diye. =)
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 BalisticGel said: Görev bazlı modelarda sniperlar son derece gereksiz hatta takıma köstek oluyorlar. TDMde ne istiyorlarsa yapsınlar. Tabi bahsettiklerim bolt actionı alıp bi köşeye pusanlar. Yoksa gadgetları takımın yararı için kullananlara lafım yok. bf'de sniper oynamasını bi sevemedim ben de ya. sadece recon en iyi shotgunla gidiyor. beacon'u koy binaya. bam bam.
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 DMRlar da iyi, ayriyetten Carbinelar universal silahlar onlarla da iyi gidiyor. FLIR + slincer/surpresser classic modeda squadın iyiyse direk tanrısın. Recon stealth oynamayı sevenler için bire bir.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Dworgian said: lord_gorthaur said: en güzel ucav ben onun açma görevlerini yapamam gibi :( air superiority'de kasacan, ben 15-20 round da falan açmıştım.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 abi çok kütüm ben ya sadşasl birileri demişti 20 25 oyunda alışırsın diye ama çok sıkıcı gelio bana :( neyse bir ara kasıcas artık
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 FLIR falan sevmiyorum Classic'te, AR+4x master race :) Tank Gunner'da guzel oluyor ama thermal+prox'la pew pew.
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Oyunu alalı 3 hafta oldu, tek açmadığım gadget 3lü bomba atan nade launcher. İsteyince açılıyor hepsi.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Yeni DLC'ye "confirm" cektiler bugun. Bir de survey koydular eski oyunlardan hangi maplerin remake'ini istiyorsunuz diye. CTE'de de yeni heli/ucak physics testleri devam ediyor sanirim. Bir de bu MAA/Heli/Ucak/Stinger/IGLA dengelerine bir pass daha cekecekler muhtemelen.
Öne çıkan mesajlar