Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ragefreakyo said:

China rising silahları gayet iyi, hepsini açtım sevdim, sniper hariç.

L85 açık ara en iyi rifle. Çok net ace 23'den bile daha iyi.

Defib kill için saglam camp yapıp bi kutu arkasında falan charge edip beklemek gerekiyor, adam kafayı çıkarttıgı gibi zbam. TDM de yenilen takımda 30 saniye sürdü yapmam, metrobüs kuyrugu gibi adam geçiyor kapıdan bi tanesine oturttum. (4 saniye basılı tutup charge ettikten sonra bırakınca 100 vurup tek atıyor)

az önce açtım L85A2 yi. lvl 25

maçın sonunda bitiş müziği çalmaya başladı. sadece defib kill kalmıştı, o da en zoru. conguest oynuyoz bi de. son bir umut girdim binaya elimde şok. maç bitti bitecek, bi köşe daha, soteye yatmış sniperi görünce nasıl saldırdım, son anda farkedip döndü, cazırtt diye bastım şoku, son saniyede aldım. silah açıldı bölüm bitti. orgazm oldum resmen aq
Mesaj tarihi:
dün arkadaşla şangayda oynuyoruz. C yıkıldıktan sonra yıkıntılar arasında sprint atıyordum. sonra nasıl oldu bilmiyorum dibimde aniden duvar/beton blok belirdi ve ezilip öldüm; KIA oldum. arkadaşımın tarafında da aniden ölmüşüm gibi gözükmüş. keşke fraps falan açık olsaydı da dice'a gönderseydim
Mesaj tarihi:
lel http://www.youtube.com/watch?v=niYC6sfWYQ0#t=56

o zaman reconların uçağı inf. ye karşı supportlarıkinden daha iyi

bu da UCAV

http://www.youtube.com/watch?v=2PjGcGHqGfI
Mesaj tarihi:
888mb patch yapıyor bide bugün offical sitesinde patch notları bulamadım da blog ta şöyle yazıyor

-Fixed one of the most frequently occurring client crashes
-Fixed broken collision on containers with open doors. The bug previously made grenades bounce back even though the doors were open.
-Fixed a bug in Defuse mode where defenders could win the round by killing all the attackers without disarming the bomb, if the bomb was disarmed in the previous round.
-Miscellaneous stability fixes further reducing the number of client crashes
-Fixed side gunner jitter when aiming in attack boats & transport helicopters
-Fixed some instances of frame rate drops when shooting at large Levolution objects after they have been destroyed (like the radar dish on Rogue Transmission)
-Fixed broken aiming for passengers on the China Rising dirt bike
-Fixed a bug where the sound when capturing a flag was not playing correctly
-Removed a bug that would double save during MP round transition and SP level transition. This fix will reduce the occurrence of corrupted save files.
Mesaj tarihi:
ağğğbi SUAV efsaneviymiş ya ahaha. ama beter olsun sağına soluna bakmayan camperlar sfsd, yatacak, pronelayacak yerleri olmasın.

coyote niye bu kadar geç açılıyor? kanser oldum.

PLD'yi oyunun en underrated ekipmanı seçiyorum.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

rifle gibi med range vurabiliyor mu?

ben hiç oynamadım, açtım öyle kaldı.

hep no skill geliyor bana. hep shotgun/rpg tiplerine küfür ediyorum sesli sesli.

oynaniyor suan mobile link atamiyorum pc ye gidince atarim slug takarsan 75 max dmg 38 end dmg tek kursun long range oynaniyor yani medium rangete 38m ye kadar 2 vurusta chestten bile vursan indiriyor 200 rpm le pistol gibi semi auto sikabiliyorsun dart takarsan da gene spread 9 - 14 arasi sacma atiyor ama cok dagilmiyor yani hem close hem medium range cok etkili birde barrel olarak full chocke takicaksin. Asiri zevkli shotgun bende 2 gundur kasiyorum son shotgun acilmak uzere en guclusu de o
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...