Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
liberal said:

Chemical said:

RedallHoor said:

Chem çok güzel kusmuş aynen katılıyorum. Yani bunlar bir kenara ben bir de şunu anlamıyorum abi, şimdi BF kafasında bir oyun oynuyorsak Assault seçip heal mı spamlemek gerekiyor yüksek puanlar alabilmek için?

aggresive recon tribinde oynamak keyif veriyor, 30 adam vurduğum bir maçta HS bonusları, spawn beacon, sensor falan derken 4500-5500 puan falan geliyor bana. Recon oynuyorum, takıma da yararlı oynuyorum ama gel gör ilk beşe giremiyorum çoğu zaman maç sonları. Ego meselesi değil, insanın içini kemiriyor "neyi yanlış yapıyoruz emenike" diye.

Birinci olan adama bakıyorsun, adam 15-25 KD ile neredeyse 10k puan alıyor (genellikle domination oynuyorum) bunun olayı nedir, spawn sonrası squad ile birleşip belirli bir alanı mı tutmaktır makul olan?

ben ne gördüm, bi serverdayız, adamlar çatışmaya girmiyor abi, jetskilerle, helilerle sadece capladığımız yerleri geri caplıyorlar, bazıları hatta sadece prone edip bekliyor pointin birinde, bulamıyorsun adamı, caplandıktan sora point hop geri alıyor sen uzaklaşır uzaklaşmaz, adamlarda "ulan şurayı caplıyorlar, gidiyim kafalarına vurayım olay çıksın" yok, "uzaklaşsınlar da geri caplasam" var.
Dedim, malsınız, böyle oyun mu oynanır, "oyunun amacı point caplamak" dedi adam.

Hayır abi, oyunun amacı karşındakini öldürmek, FPS shooter, garip şeylerle gelmeyin bana.

Diğerleri benim yazdıklarımı yazdı ama ben de yazayım. Şu çok yamuk bi düşünce. Conquest'de amaç oyunu kazanmak, en fazla team kill'i yapmak değil ki. TDM dışında tüm oyun tarzı böyle, dur gittiğim yerde olay cıksın da aksiyon olsun değil. Bu gece attığımız son oyunda 8k 8d ile 8500 puan aldım mesela. Assault oynuyorum Flood Zone'dayız ve ancak 3 tane med pack atacak adam buldum ona rağmen 8500. Mesele adam vurmak değil Conquest'de, flag capture ve flag defend. 10-25 k-d ratio görüyorsanız ve o adam sizi 2'ye katlıyorsa bilin ki o adam objectivele birlikte med ya da support kasıyor.

Objective temelli oynuyorsanız zaten her türlü çatışmanın içindesiniz. Ha recon kasıyorsanız 5k'ya mahkum. Kaldı ki ne kadar recon'da agresif mode kassanız da flag oynamanız lazım. Flag oynamayıp adam vurmaya kasmanız sizin takımın oyun kaybetmesine neden oluyor. Rogue Transmission haritası bunun en bariz örneği. Bi takımda 5 kişi dağa cıkıp adam avlamaya çalışıyor, ki vuruyorlar da, ama flag alıp puanları topluyoruz.

benim sözettiğim şu, map bitiyor karşı tarafın en yüksek skorlu adamı 2-6 yapmış, bilmem kaç k skoru var, adam sadece saklanıyor çünkü, revive falan da değil hani skor sırf saklanıp cap atmaca, adamı görmüyorsun oyunda.

girdiğim bazı serverlarda player görmediğim oluyor neredeyse karşı tarafta biraz az kişi varsa serverda, sadece saklanıp cap kasanlar varsa.
Mesaj tarihi:
hit register, karakterin hangi yöne baktığı, crit multiplier ve mobile AA'yı çözebilirlerse 1 ay içerisinde iyi. yoksa oynamanın bir mantığı yok şu anki haliyle. bu kadar çok şansa çatışma olamaz bir fps oyununda.

yok adam bana tek attı, yok arkası dönüktü, yok adamla aynı anda birbirini öldürmek falan bunlar katlanılacak şeyler değil. sen ne kadar iyi oynarsan oyna oyunun müsade ettiği kadar var olabiliyorsun infantry oynarken.
Mesaj tarihi:
ben de görmedim pek. heal kasarak 40k puan aldığım oldu ama. heal kasıp medal fln da alırsan iyi puan geliyo.

edit:araya mesaj girmiş.
Mesaj tarihi:
conquest large - locker - assault med pack - defib ya da m320 lvg + med pack.

min 15k puan geliyor her oyun. bunun aynısını locker tdm ile de yapabiliyorsun. maalesef zamanında, roketten, bombadan kıpırdayamadığımız metro'dan daha beter kitleniyor bazen locker. C' önündeki koridorlardan ne içeri ne dışarı çıkılamadan 10 dakika milletin durmadan 320 spamlamasını izliyorsun. ama sonuçta hayvan gibi puan kasabiliyorsun belirttiğim metodla.

tabi hızlı seviye atlamak neye yarayacaksa artık.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Bad company 2 hala 3 ve 4 ten iyi bence :P

"en iyisi fifa 98 world cup abi. öyle fifa bir daha gelmedi." gibi bir yorum olmuş. oynama lan o zaman 4. bc2 oyna sdfsd.

locker o çift koridorlu harita herhalde. onu biraz değiştirseler cillop gibi olacak da, şu anki halinde acayip kilitlenebiliyor. özellike conquest dışındaki modlarda. sene 2013 singleplayer oyunlarda lineer level designı eleştiriyoruz adamlar 64 kişilik 2 koridorlu multiplayer map yapıyor ya şaka gibi.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Esh said:

Bad company 2 hala 3 ve 4 ten iyi bence :P

"en iyisi fifa 98 world cup abi. öyle fifa bir daha gelmedi." gibi bir yorum olmuş. oynama lan o zaman 4. bc2 oyna sdfsd.

locker o çift koridorlu harita herhalde. onu biraz değiştirseler cillop gibi olacak da, şu anki halinde acayip kilitlenebiliyor. özellike conquest dışındaki modlarda. sene 2013 singleplayer oyunlarda lineer level designı eleştiriyoruz adamlar 64 kişilik 2 koridorlu multiplayer map yapıyor ya şaka gibi.

o mapin tamamı 3 koridor, ama o da yetmiyor. Dışarısı var dağdaki patika, içeride ya sag sol, ya da alt üst diye ayrılıyor koridorlar.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bütün rifle, lmg, carbine'ları unlockladım.

mutluyum.

ace 23 saçma sapan iyi.

ace benim de favorim. açacağım diye 2-3 gün uğraştığımdan psikolojik olabilir tabi =) bir de recon için srr'yi açarsam tamamdır.
Mesaj tarihi:
ace 23 en iyi ya. ace 52 de iyi diye kafamı yiyorlar, açıp bakacam bugün, muhtemelen 23'e geri dönecem. çünkü en iyi. ondan başka bir şey kullanacaksam o da mid range ve üzerinde scar almak olur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...