Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 samlik yaptırtmayın bana olm ya, boldla yazıp silerim tüm konuyu
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 oyunun ortasında çortladı direkt meh.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bugun hiç oyun ortası patlamadı bu iyi. ama haritalar arası geçerken bi iki sunucu patladı. muhtemelen updateli degillerdi. şimdi bir sorunum yok.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bana özelden küfür edildi nereye şikayet edebilirim
Editor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Silphatos said: samlik yaptırtmayın bana olm ya, boldla yazıp silerim tüm konuyu Kardeş tsye gel de veriyim sana CA
aente Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Esh said: bugun hiç oyun ortası patlamadı bu iyi. ama haritalar arası geçerken bi iki sunucu patladı. muhtemelen updateli degillerdi. şimdi bir sorunum yok. birebir durum bu. daha iyi gibi multi kısmı. şu nvdia indirimi gelse, ekran kartını yapıştırsam da insanları görerek oynayıp aksam artık ya... marklamasam insan göremiyorum yeminle herşeyi kısmaktan.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 "Q" is your best friend. Marklayin abi ucani kacani, lutfen. Ben bazen lazerle 3-5 dakika sadece adam markliyorum
df Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 benim elim alışmış adam görmek için bile q basıyorum =)
Editor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 marklamayan takim zaten kaybediyor direkt abi açlık yapıyorlar marklayinca başkası vurcak diye kaybediyorlar... UYUZ OLUYORUM öyle takıma düşünce!
aente Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 q spamdayım sürekli ribbonları topluyorum marktan zaten fdsf. karambolde koşan adamları falan takip etmek için birebir yapmamak aptallık zaten direk.
Editor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 OHH YA Gelsinde rahatlayam Göçmeden bi oyun oynayam tabletimde hahaha Paso Commanderim artık ! 19 unda geliyormuş https://pbs.twimg.com/media/BZCuXOPIEAE4EGo.jpg
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Editor said: Silphatos said: samlik yaptırtmayın bana olm ya, boldla yazıp silerim tüm konuyu Kardeş tsye gel de veriyim sana CA ben sadece erkek oyunu csgo'nun erkek modu classic comp oynuyorum kardeş
Editor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ben zaten paticik kanalı için yetki vericem genel bf4 için çağırmadım :) csgocularda gelebilir has erkeklere açığız.
Dei Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Esh said: "Q" is your best friend. Marklayin abi ucani kacani, lutfen. Ben bazen lazerle 3-5 dakika sadece adam markliyorum valla tesekkürler. resmen göremedigim adamı da gördürüyor yani bana bi sekilde. takip de edebiliyorum. şu recon videosunda adam eliyle boyunu karşısındaki adamı gösteriyordu da, nabıyo la bu diye merak ediyordum ama o kadar da önemli degildir diye umursamamıstım da, hç de öyle degilmis. gözümden kaçan adamı direk yakalıyor mark.
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Spot (q) oyun kazandırır. Mav ve soflam da oyun kazandırır. Bir de soru, neden bu serverlar hep 100 200 ticketa düştü patchden sonra ? Sadece tdmlerde mi böyle conquest bakacak vakit olmadı
df Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 dün 1500 ticket conquest'e de girdim 600'lük tdm'ye de. ama çoğu server düşük tutuyor niyeyse. çökmesin diye heralde. sorunlar azalınca düzelir. ama 64 kişide 100 ticket açan gördüm kanserlik. 2-3 adam vuruyosun el bitiyo. map yüklenme 5 dk oyun 2 dk =)
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aqmjQjY_460sa.gif fuck this shit
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bunu o kadar cok yasiyoruz ki artik. Son patch yuzunden anlik elektrik soku yeme efekti geldi., tutturamiyosun boyle
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 "anlik elektrik soku yeme efekti" nedir ya !
df Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 dün yine ses gitti. acaba oynadığım server mi update edilmemişti yoksa sorunu çözdük fln demeleri yalan mı =) edit: bu arada sniper olayı rezil abi oyunda. mermi hedefe gidene kadar çay suyu koyuyorum. vursan da ölmüyor zaten 80-90 hp anca götürüyor. ilk sniper'den kurtulayım diye inat ettim 4-5 oyun kastım. k/d 0.2 fln anca oldu. açtım ikinciyi pek farkı yoktu onunda. cs'deki sniper'e alışmanın sancısı heralde bunlar. bf3 fln da oynamadığımdan çok yabancı geldi.
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 saygılar, bi sorunumu anlatmak istiyorum size. Battlefield'i ilk kurduğumda, Grafik ayarları kimisi High'ta kimisi Ultra'da, sabit 60 FPS ile oynayabiliyordum. Çok çok aksiyonlu sahnelerde en fazla 10 FPS düşüyordu. Noldu bilmiyorum, şu anda en ufak aksiyonda bile 30-20 arasına düşüyor ve beni kanser ediyor. Bütün ayarları low-off yaptığım halde yine aynı yine aynı. HD7870 var bende, 8GB Corsair'in soğutuculu belleği(1600 mhz), SSD disk, AMD FX6000 işlemci. Benc'te o kadar kötü değildi BF4 için donanımım. Dediğim gibi ilk kurduğumda hiçbir sorunum yoktu. Herhalde bu da AMD'nin ibişliğinden kaynaklı oldu bende. Şu beta driver kurayım dedim BF4 için çıkarttıkları. Catalyst Control panelini kurarken bi 20 dakika bekletti. Bende sorun var diye iptal ettim yüklemeyi. Ondan sonra oldu sanki böyle. Gerçi yakın bi zamanda format atmayı da düşünmüyor değilim ama bu AMD'nin son beta driverini kurabilen var mı? ya da bende niye kurulmuyor bu lanet şey? Yaklaşık 1 haftadır oyun zevkimin içine sıçıldı açıkcası. Ekran kartının driverini sildim tekrar yükledim stabil olanını, yine aynı. Format atmadan bi çözüm üretilebilir mi acaba?
Öne çıkan mesajlar