Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
campaingni bitirdim ben de dun. acmayanlar m249'u acsin cidden diger support silahlarina gore baya iyi :D p90'i da actim ama kullanamadim henuz.
acikcasi fena degildi, baya kisaydi, bizim squad gerizekaliydi ama eglendirdi yine.

c4'u irish'e verince boyle bi rahatlama geldi icime, die mofo die diye bagirasim geldi arkasindan.

Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

campaingni bitirdim ben de dun. acmayanlar m249'u acsin cidden diger support silahlarina gore baya iyi :D p90'i da actim ama kullanamadim henuz.
acikcasi fena degildi, baya kisaydi, bizim squad gerizekaliydi ama eglendirdi yine.

c4'u irish'e verince boyle bi rahatlama geldi icime, die mofo die diye bagirasim geldi arkasindan.

bf4 sonu spo

panpa seni kınıyorum. feminaziyi kurban etmeliydin çok sinir bozucu karıydı

p90 da çok kötü silah bu arada, illa compensator gerektiren bir mahlukat ve iron sightı leş
Mesaj tarihi:
Osirix said:

BioHazarD said:

bf4 sonu spo

p90 da çok kötü silah bu arada, illa compensator gerektiren bir mahlukat ve iron sightı leş

yakın mesafede efsane bi silah kınadım bu cümleyi :)
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

Osirix said:

BioHazarD said:

bf4 sonu spo

yakın mesafede efsane bi silah kınadım bu cümleyi :)

evet ama orta-uzak mesafede de çıplak gibi oluyorsun. burst fire desen tepme çok fazla. single fire desen hasar çok düşük.

pp-2000, ump 45 çok daha iyi pdwlar. ya da carbine kullanırım daha iyi, acw-r oyunun en güçlü top 3 silahlarından biri bence
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

150 vermeye değer mi şimdi söyleyin, kutulu almam şart asdfasd

değer abi bence, atmosfer güzel bf3'den biraz daha hızlı sanki oyun recon çok keyifli alınır. ama 150'e tek paket alıcagınıa 180 ver digital premiumlu al
Mesaj tarihi:
reampage said:

DarKRideR said:

150 vermeye değer mi şimdi söyleyin, kutulu almam şart asdfasd

değer abi bence, atmosfer güzel bf3'den biraz daha hızlı sanki oyun recon çok keyifli alınır. ama 150'e tek paket alıcagınıa 180 ver digital premiumlu al

abi teknosa'da deluxe edition mı ne var onu alacağım. aynı şey değil mi ?

birde babam çok laf söylemeye başaldı kota doluyor vs. diey, evde 3 pc + tablet var sürekli kullanılan ama ihale hep bana patlıyor diye digital alımları durdurdum asdfasd
Mesaj tarihi:
Battlefield 4 is the base game - the campaign and the multiplayer aspect. You need this to play online.

Battlefield 4 Premium does the same sort of thing as Battlefield 3 Premium - exclusive dogtags, knife, etc, with battlepacks that gives things like XP boots of 100%, 50% and 25% and access to the DLC early.

Battlfield 4 Deluxe edition is the game, the first DLC, and a couple of battlepacks.
Mesaj tarihi:
bok gibiymiş oyun bu arada.

beta driver yükliyim nolacak bakalım, mediumda bi fps alıyorum ama gösterilen fps ile ekrandaki aynı değil kesinlikle, tık tık atlıyor.

girdiğin bütün serverlarda spawn camping vardı, saçma sapan şeylerle kmlerce uzaktan spawn rape yapıyorlar, first impression bu, spawn rape allowed.

bir de herşey konsol arayüzü gibi olmuş, bebelere hikayeli resimli kitap gibi koca koca fontlar, en tilt olduğum şey.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...