reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi o gün arkadaşına teslim etmeyen adamlar nasıl apartman görevlisine teslim etmişler
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 campaingni bitirdim ben de dun. acmayanlar m249'u acsin cidden diger support silahlarina gore baya iyi :D p90'i da actim ama kullanamadim henuz. acikcasi fena degildi, baya kisaydi, bizim squad gerizekaliydi ama eglendirdi yine. c4'u irish'e verince boyle bi rahatlama geldi icime, die mofo die diye bagirasim geldi arkasindan.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 m249 close range de iyi. m240b çok daha iyi alışırsanız. hem daha fazla hasarı var hemde bpm yüksek
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 BioHazarD said: campaingni bitirdim ben de dun. acmayanlar m249'u acsin cidden diger support silahlarina gore baya iyi :D p90'i da actim ama kullanamadim henuz. acikcasi fena degildi, baya kisaydi, bizim squad gerizekaliydi ama eglendirdi yine. c4'u irish'e verince boyle bi rahatlama geldi icime, die mofo die diye bagirasim geldi arkasindan. bf4 sonu spo panpa seni kınıyorum. feminaziyi kurban etmeliydin çok sinir bozucu karıydı p90 da çok kötü silah bu arada, illa compensator gerektiren bir mahlukat ve iron sightı leş
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 onu da yaptim daha sonra ama ilk tercihim otekiydi :D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 P90 yakında süper alet, mermisi de bitmiyor.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Osirix said: BioHazarD said: campaingni bitirdim ben de dun. acmayanlar m249'u acsin cidden diger support silahlarina gore baya iyi :D p90'i da actim ama kullanamadim henuz. acikcasi fena degildi, baya kisaydi, bizim squad gerizekaliydi ama eglendirdi yine. c4'u irish'e verince boyle bi rahatlama geldi icime, die mofo die diye bagirasim geldi arkasindan. bf4 sonu spo panpa seni kınıyorum. feminaziyi kurban etmeliydin çok sinir bozucu karıydı p90 da çok kötü silah bu arada, illa compensator gerektiren bir mahlukat ve iron sightı leş yakın mesafede efsane bi silah kınadım bu cümleyi :)
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 150 vermeye değer mi şimdi söyleyin, kutulu almam şart asdfasd
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 kaede'yi çağırın madem konu p90'a geldi
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 D@rkwish said: Osirix said: BioHazarD said: campaingni bitirdim ben de dun. acmayanlar m249'u acsin cidden diger support silahlarina gore baya iyi :D p90'i da actim ama kullanamadim henuz. acikcasi fena degildi, baya kisaydi, bizim squad gerizekaliydi ama eglendirdi yine. c4'u irish'e verince boyle bi rahatlama geldi icime, die mofo die diye bagirasim geldi arkasindan. bf4 sonu spo panpa seni kınıyorum. feminaziyi kurban etmeliydin çok sinir bozucu karıydı p90 da çok kötü silah bu arada, illa compensator gerektiren bir mahlukat ve iron sightı leş yakın mesafede efsane bi silah kınadım bu cümleyi :) evet ama orta-uzak mesafede de çıplak gibi oluyorsun. burst fire desen tepme çok fazla. single fire desen hasar çok düşük. pp-2000, ump 45 çok daha iyi pdwlar. ya da carbine kullanırım daha iyi, acw-r oyunun en güçlü top 3 silahlarından biri bence
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 DarKRideR said: 150 vermeye değer mi şimdi söyleyin, kutulu almam şart asdfasd değer abi bence, atmosfer güzel bf3'den biraz daha hızlı sanki oyun recon çok keyifli alınır. ama 150'e tek paket alıcagınıa 180 ver digital premiumlu al
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bi tablet alayim da is yerinden de commanderlik yaparim ya olmicak boyle :D
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 reampage said: DarKRideR said: 150 vermeye değer mi şimdi söyleyin, kutulu almam şart asdfasd değer abi bence, atmosfer güzel bf3'den biraz daha hızlı sanki oyun recon çok keyifli alınır. ama 150'e tek paket alıcagınıa 180 ver digital premiumlu al abi teknosa'da deluxe edition mı ne var onu alacağım. aynı şey değil mi ? birde babam çok laf söylemeye başaldı kota doluyor vs. diey, evde 3 pc + tablet var sürekli kullanılan ama ihale hep bana patlıyor diye digital alımları durdurdum asdfasd
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 degilmiş abi deluxe edition farkları tam bilmilorum ama premium alınca herşeyi alıosun galiba
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 premium oyunu içermiyor, çıkacak 5 exp + bonus featleri var deluxe oyun + featler. (china rising var belki bir de bilemedim)
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Battlefield 4 is the base game - the campaign and the multiplayer aspect. You need this to play online. Battlefield 4 Premium does the same sort of thing as Battlefield 3 Premium - exclusive dogtags, knife, etc, with battlepacks that gives things like XP boots of 100%, 50% and 25% and access to the DLC early. Battlfield 4 Deluxe edition is the game, the first DLC, and a couple of battlepacks.
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Fu4oMLGyOaQ
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ASDFASDGF cod mw2 de bi tane balta kill vardı aklıma o geldi.
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ohahah :D harbi only in battlefield bu
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bok gibiymiş oyun bu arada. beta driver yükliyim nolacak bakalım, mediumda bi fps alıyorum ama gösterilen fps ile ekrandaki aynı değil kesinlikle, tık tık atlıyor. girdiğin bütün serverlarda spawn camping vardı, saçma sapan şeylerle kmlerce uzaktan spawn rape yapıyorlar, first impression bu, spawn rape allowed. bir de herşey konsol arayüzü gibi olmuş, bebelere hikayeli resimli kitap gibi koca koca fontlar, en tilt olduğum şey.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 battlefield 4 has stopped working.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bunlara daha önceden çemkirilmişti, yeni bişiler söyle
Öne çıkan mesajlar