Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 simdilik yemek yerken izlenecek bir statude umarim su tutarsizliklari giderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Daha konu oturmadı bence (3. bölümü anca izledim aslında) ama biraz kısır kalacak bir konu işlenmiş gibime geliyor. Toplam kaç bölüm oldu şimdiye kadar bu nane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Üç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bsg ile kıyaslanamayacak seviyede kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Adama carpar naptiniz bsg vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Longshanks said: bsg ile kıyaslanamayacak seviyede kötü bence. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 çok çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 syfy diye izliyoruz işte zaten ahah mantık aramayın. mutlu olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ben bunu izliyom ama niye bilmiyorum ya sanırım konuyu nasıl bağlıcaklar diye merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Çünkü dizi tam anlamıyla kötü değil ama bir türlü iyi de olamıyor. Tam arada bir yerde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 moriQ said: çok çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 cidden çok kötü. vakit geçirmek için bile izlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ben izliyorum sci-fi yokluğunda gidiyor napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Baymaya başlıyacak acilen bişiler olmaz ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 abi virusu ateşe atınca yok mu oluyor ya? dünyanın en tehlikeli virusunu direkt ateşe attı adamlar bu mudur yani hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ateşten daha dezenfektan ne var ki dünyada? yeteri kadar yüksek ısıya beton da dayanmaz, çelik de hiç birşey de. gayet makul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 dizinin gidişatı iyi değilde hani bi umut tutarsa her sezon farklı bi konu (farklı bilinmeyen bi hastalık) işlenecek yoksa hep bu şekildemi işlenecek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Tek öldürme yolu ateşe atmak neden bu kadar garipsedin anlamadım açıkcası. Belli ısının üzerinde enzimleri çortluyor her türlü canlının ve ölüyor. Ateş yerine bela mı okusalardı viruse :P Flassh said: abi virusu ateşe atınca yok mu oluyor ya? dünyanın en tehlikeli virusunu direkt ateşe attı adamlar bu mudur yani hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 kutupların ortasında - bilmemkaç derece de en tehlikeli virusu ateşe attık tamamdır gidelim çok komik geldi bilmiyorum yani çesmeyi kaparken bile 2 kere kontrol ediyoruz bazen gerçi kadın kendine saklamış bölüm sonunda gösteriyor, atmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 2.sezon gene brainfuck ustu brainfuckla basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 4. bölüm çıktı lan noluo ? kafam karıştı benim iyice ahahah allak bullak oldum 4. bölüm ölen ölene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 anlatalım sor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 2.'sezon sux tu ama 3. Sezon iyi baslicak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 2. sezon sux demişsin de 1. sezonu büyük uğraşlar vermeme rağmen bitiremedim lan, bi de 2. sezonun trailer ına bakmıştım konu çok acaip değişmişti sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar