chalcitis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Haftalık stok oluşmaktadır. Güncel stok bilgisi ve fiyat için sorunuz... skype:cevherozbek skype:goldofgamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chalcitis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 balon güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 nerden katiliyorsun patiye hayat hikayen nedir bunlari soylemeden satis yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chalcitis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Eski satışlarım phistikuffs adı altında bolcana oyunhub portalında mevcut. Gw2 harici world of warcraft gold ihtiyaçlarında da iletişime geçebilir ihtiyacı olan arkadaşlar. skype güncellemesi yaptım bu arada iletişim skype adresim Skype:chalcitisforgold Telefon ile ulaşmak isteyen; 0536 037 13 17 Adım cevher, yaşım 38. İl Konya. Evet balon güzel duruyor. Son olarak Neverwinter, Path of Exile ve Final fantasy dair çalışmalar da yakında başlayabilir. Gold Farmına dair 1 yıllık geçmişim var.Sadece paticikde yeniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ekip mi var sizin yoksa sen kendin mi farm yapıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 2 gold ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chalcitis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Kendim yapıyorum. Bu işi yapan, zaman zaman işbirliği yaptığım iki de dostum var.Ekibiz diyebiliriz. dipnot: "Guild Wars2 gold" başlıktan 2 Gold kelimesini cımbızlamışsın ya helal olsun. roma rakamı ile yazardım bilseydim...Merak etme yeterince stok her hafta oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi adam aciklama yapmis oha tebrik eder basarilarin devamini dilerim suanda en legal illegalsin benim gozumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chalcitis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 eyvallah saolasın. işler kendi halinde,şükür iyi.Oyunlar olduğu sürece de kendi halinde iyi olmaya devam edecek. Şunu da unutma illegal olarak gördüğün gold farmerları hangi oyun olursa olsun var olmasalardı. AH yani pazar alanlarında edindiğin malzemelerin fiyatları x4 değerde olacaktı.Ucuza alamadığın için farm yapmak zorunda kalacaktın.Değerli zamanını farma harcarken oyunun esas keyfini ve tadını daha az bir zamanda yaşayacaktın. Ya da paran var zamanın yok. Ama gold satan adam yok.Bir günde ulaştığını bir ay bir kaç ay da elde edince firmaların illegal olarak gördüğü ve de hatta senin öğle gördüğün , ama bizim gözümüzle sosyal hizmet olan gold farmlayanları anlayabilirdin.Bizler MMO oynuyan oyuncular için bulunmaz nimetiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 abi çin bozdu sizin işleri diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Çin'de iş gücü fazla. Ayriyetten adamlar okuyamayınca aç kalmamak için MMO oyunlara yöneliyor, bütün Uzak Doğu ülkelerinde böyle. Oğlum buraya üç çay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chalcitis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 benim çay demli ve tek şeker olsun. Kaşık istemez. Zaten oyun kültürünün içindesiniz. Çin ve uzakdoğu ülkeleri sadece farm yaparak değil turnuvalarda da hep başarılı ülkeler. Oyunlardan para kazanmaya inanmışlar.Ama iyi de oynuyorlar.İzliyoruz kanallardan. Çinlilerin varlığını bilerek bu işe girenler zaten şuan ki ortamı kabul ederek yapıyorlar.Zaten onlar gibi asla olamayız.Biz onlar kadar inanmış değiliz. :) Adamlar o konuda uzmanlar. Bizim işler bozulur düzelir öldürmeden diriltmeden sürer gider yan gelir olarak. Sezon öldürüyorum ben. Mesleğim yat kaptanlığı.Yazın denizdeyim. Kışın oyun sektörlerinde. :) Bu çay güzelmiş. Bir taneye daha hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Herşey iyi güzel de kendimiz farm yapıyoruz demiyorlar mı haha en bombası o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ben cok samimi buldum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chalcitis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 seperata sen sanıyorsun ki biz botları açıyoruz sonra çekip gidiyoruz. onlar farmlıyor. biz sadece satış yapıyoruz. istiyorsan dene bir hafta bir ay. o zaman anlayacaksın ki davulun sesi dışarıdan hoş geliyor.Buradan saymakla bitmez.Sohbeti ve samimiyetinize dayanarak dan bende samimi mesajlar yazıyorum.Ama dediğim gibi seperata. Bu işleri tatlı ve kolay görenlerin pek tutunduğunu görmedim.Bir yılda sakallar ağırdı haberin olsun.Yıpratıcı iştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kolay gelsin. poe işi için ortak olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 çinde vardıyalı wow gold farmerlar görmüştüm. çek yatlarda yatıyorlar fln. sadece oyun. işkence gibi hayat valla belgesel vardı bu konuda hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar