Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Guild Wars 2 Gold

chalcitis

Öne çıkan mesajlar

Eski satışlarım phistikuffs adı altında bolcana oyunhub portalında mevcut. Gw2 harici world of warcraft gold ihtiyaçlarında da iletişime geçebilir ihtiyacı olan arkadaşlar.

skype güncellemesi yaptım bu arada iletişim skype adresim

Telefon ile ulaşmak isteyen; 0536 037 13 17
Adım cevher, yaşım 38. İl Konya.

Evet balon güzel duruyor.

Son olarak Neverwinter, Path of Exile ve Final fantasy dair çalışmalar da yakında başlayabilir. Gold Farmına dair 1 yıllık geçmişim var.Sadece paticikde yeniyim.
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah saolasın. işler kendi halinde,şükür iyi.Oyunlar olduğu sürece de kendi halinde iyi olmaya devam edecek.

Şunu da unutma illegal olarak gördüğün gold farmerları hangi oyun olursa olsun var olmasalardı. AH yani pazar alanlarında edindiğin malzemelerin fiyatları x4 değerde olacaktı.Ucuza alamadığın için farm yapmak zorunda kalacaktın.Değerli zamanını farma harcarken oyunun esas keyfini ve tadını daha az bir zamanda yaşayacaktın. Ya da paran var zamanın yok. Ama gold satan adam yok.Bir günde ulaştığını bir ay bir kaç ay da elde edince firmaların illegal olarak gördüğü ve de hatta senin öğle gördüğün , ama bizim gözümüzle sosyal hizmet olan gold farmlayanları anlayabilirdin.Bizler MMO oynuyan oyuncular için bulunmaz nimetiz...
Sosyal ağlarda paylaş

benim çay demli ve tek şeker olsun. Kaşık istemez.

Zaten oyun kültürünün içindesiniz. Çin ve uzakdoğu ülkeleri sadece farm yaparak değil turnuvalarda da hep başarılı ülkeler. Oyunlardan para kazanmaya inanmışlar.Ama iyi de oynuyorlar.İzliyoruz kanallardan.

Çinlilerin varlığını bilerek bu işe girenler zaten şuan ki ortamı kabul ederek yapıyorlar.Zaten onlar gibi asla olamayız.Biz onlar kadar inanmış değiliz. :) Adamlar o konuda uzmanlar. Bizim işler bozulur düzelir öldürmeden diriltmeden sürer gider yan gelir olarak. Sezon öldürüyorum ben. Mesleğim yat kaptanlığı.Yazın denizdeyim. Kışın oyun sektörlerinde. :)

Bu çay güzelmiş. Bir taneye daha hayır demem.
Sosyal ağlarda paylaş

seperata sen sanıyorsun ki biz botları açıyoruz sonra çekip gidiyoruz. onlar farmlıyor. biz sadece satış yapıyoruz. istiyorsan dene bir hafta bir ay. o zaman anlayacaksın ki davulun sesi dışarıdan hoş geliyor.Buradan saymakla bitmez.Sohbeti ve samimiyetinize dayanarak dan bende samimi mesajlar yazıyorum.Ama dediğim gibi seperata. Bu işleri tatlı ve kolay görenlerin pek tutunduğunu görmedim.Bir yılda sakallar ağırdı haberin olsun.Yıpratıcı iştir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...