Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzakerelere başlanmış kimin umrunda, ata ile sineme bakarız biz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türkiye'nin 40 yıllık rüyasının ilk adımları atıldı.
Hükümet gecesini gündüzüne kattı.Bütün bürokratlar değişik birşey yaptılar ve son 1 yıldır AB için hazırlandılar.
Ne icin Atatürk ün yarattığı Türkiye yi dhaa ileriye taşıyabilmek daha güçlü kılabilmek için.

17 Aralıkda kararlar açıklandı.Türkiye istediği çoğu şeyi aldı.
Ama 17 Aralık da daha önemli birşey vardı.
Evet Gelinim Olur musun? Büyük Final.
Semra teyze kimi gelin seçecek ata ile sinem napıcak belli değildi.
Oysaki aynı saatlerde Erdoğan avrupa da atılmış büyük bir adımla yurda geri dönüyordu.
İşte Toplam 7 kanal Atatürk Havalimanından canlı yayın yaparak
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı R.Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını yayınlıyordu.
Tam bu sırada ise.
Show Tv Gelinim Olurmusun Yarışmacısı Semra Türk konuşma yapıyordu.
Peki reytingler ne oldu.
Gelinim Olurmusun en çok izlenen program oldu.

Bumuydu 40 yıllık rüyanın sonucu.Bumuydu çok istenilen AB nin sonucu.
Bu kadar duyarsızmı Türk Halkı.

Atam senden sonra bu ülkede ne oldu bilmiyoruz ama bu ülkenin halkına artık hiçbirşey yakışmıyor.ABD mandası olmak ve evde sürekli gelinim olurmusun izlemek belki onları rahatlatıcaktır.
Siz boşuna kan dökmüşssünüz bu topraklarda.

Semra Teyze varken. Avrupa Birliğini kim takar....[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Burasının Türkiye olduğunu unutma. :yapma:
Burda olması gereken hiçbir şeyin gerçekleşmezken olmaması gereken her şeyin gerçekleştiğini hatırlatırım[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Mesaj tarihi:
said:
Thestral, 18 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
Pardon ama Mustafa Kemal burada olsaydı , AB'ye girmemizide istemezdi.

Mustafa Kemal burda olsaydı.
Şu anda Çoğu ülke bizim vericeğimiz karara göre tam üye olucak veya olmayacaktı.
Kıbrıs Rum Kesimi diye bir yer olmayacaktı.
Halamın bıyığı olsa amcam olurdu felsefesinden yola çıkmamalıyız.
Şu an için bize gereken yer AB.
Ama bence bu halk hiçbirşeyi haketmiyor.
Gerçekten çok sinirlendim![signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
ayrıca bence Avrupa zaten Türk halkının böyle olmasını, eğitimsiz (uyutulabilir) olmasını istiyor.Sonuçta medyanın yaptığı her hamle birileri tarafından kontrol edilior.Burda sizi düşünmeye davet ediorum...[signature][hline]There's no sun shining through...
Mesaj tarihi:
Ya neyi düşünüceksin yahu...

Biz burada altında yatan sorunları tartışmıyoruz üzerimizde oynanan oyunlarıda tartışmıyoruz bir gerçek var.

Bir ülkenin kaderini belirleyen siyasi bir olay o ülkenin halkı tarafından izlenmeyip abuk subuk yarışmalar izleniyorsa.
Ben bu ülke halkının hiçbirşeye laik olmadığını düşünürüm.
Show Tv yi Ayrıca KINIYORUM.
bu halkı Şeriat paklar.Şevki yılmaz gibi adamlar lazım başbakanlığa cumhurbaşkanıda erbakan olsun.
Tüm ülke acı çeksin...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
bu hafta çıkan penguen'in kapağında "güldürürken düşündüren" bir şekilde işlenmiş bu konu. malesef elinde çiğdem, karşısında televizyon olduğu sürece dünya umrunda olmayan insan sayısı çok fazla ülkemizde.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
kardeşm mustafa kemal i karıştırmayın alla alla, eğer olsa diye düşünüyorsanız onun için yazılmış bir çok kitap var onları okuyun.

Ama ab süreci bu rezilliği de kaldırcak ortadan işallah.[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
flash tv nin haberlerinde benzer konulu bir haber vardi .

soyle bir baktimda dun aksam resmen sov varmis . bilsem bende izlerdim . ab den tarih aldik alti ustu bu arada o kadarda abartmayin . katılım belgesini imzalamis olsakta farkli dusunmezdim ya . sonuc semra>ab[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 18 Aralık 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
ülkeyi geliştirmek adına ne yaptınız ki birşeyler yapmayanları suçluyosunuz ?

Tamam hocam kimse konuşmasın.
Kimse birşeylere muhalefet olmasınki herkes kafasına göre davransın.Ses çıkmasınki koyun gibi yaşamaya devam edelim.
Ben en azından yapmaya çalışıyorum.Eleştiriyorum.
Birşey yapmayanları eleştirmek için sınır nedir?
Ülkeye kaç milyon $ girdi yapmalıyız? Ne kadar ihracat yapmalıyız.
Veya Hangı mevkilere çıkmalıyızki insanları eleştirelim?[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Müzakerelerin canı cehenleme halen AB nin 2020 de bize ne getireceği ve ne götüreceğini bilmiyor bir araştırması da yapılmıyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
türkiyede medyanın %80 haber, gerçekleri ieten yayın organı oluşturmuyor.
paraya dayalı yayın yapıolar kimin umrunda türkiye, toplum,
insan ilişkileri

adam çıkmış dizisinde şu dialogu kullanıyor

'' Tanrıya inanıyor musun?''
'' Evet''
'' Bende tanrıya inanıyorum ve yaptığım her günahtan sonra tevbe ediyorum af diliyorum, benim tanrım affedicidir'' gibi bir dialog yani ahlaksız terbiyesizler dine söverek hem para reyting kazanıolar hemde dini aynı şekilde kullanarak toplumu yanlış yönlediriolar.[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!

[Bu mesaj jarjar tarafından 18 Aralık 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 18 Aralık 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
AB nin 2020 de bize ne getireceği ve ne götüreceğini bilmiyor

şahsen ben 2020 de nası bir Türkiye göreceğimi tahmin edebiliorum...Şimdi şöle olucak böle olucak desem çok önyargılısın falan filan dicekler.o yüzden en iyisi susıyim ben.[signature][hline]There's no sun shining through...
Mesaj tarihi:
seni en iyi ben anlarım bu konuda blackchaos
semra teyzeye kafam girsin...
ata yada kafam girsin
o na erkek evlat diyenede kafam girsin...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Eğer biz hala semra teyzeleri izlemeye devam edersek.Ab nin getirdiklerinden götürdüklerinden yapılan oyunlardan nasıl haberimiz olucak?
Biz Semrayı izlerken bi kalkıcaz İşgal altındayız.Evimizde semrayı izliicez.
Yönetimler değişik.
Semrayı izlerken soykırımlar yapıcaklar bize.
Ama biz evden çıkmııcaz semra teyzeyi izlemek lazım.
Ambargolar uygulunacak.
Ne zamanki yayıncı kanal ambargolar yüzünden yayını yapamıyacak duruma gelicek.
Tvler kapanıcak camdan bi bakıcaz.
Yönetim değişmiş.Herkes yabancılaşmış.
Olmuşuz Muz Cumhuriyeti ...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
deep_thinker, 18 Aralık 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
said:
screamer, 18 Aralık 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
AB nin 2020 de bize ne getireceği ve ne götüreceğini bilmiyor

şahsen ben 2020 de nası bir Türkiye göreceğimi tahmin edebiliorum...Şimdi şöle olucak böle olucak desem çok önyargılısın falan filan dicekler.o yüzden en iyisi susıyim ben.

hükümetin her değişimi ile senin de tahminlerin değişecek merak etme[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
  • Yeni Oluştur...