reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bingildak said: oyunun gözdeki hissiyatı hiç öyle yüksek fpslermiş gibi değil zaten neden böyle bilmiyorum. ultrada 40-70 bandında mesela 40 fps'e indiğinde hiç 40 fps gibi hissetmiyor. anlamadım. sniper oynarken istio abi fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 negatif anlamda dedim abi onu zaten. hiç 40 fps'nin akıcılığında hissetmiyorum ben. bildiğin 20 fps deymişim gibi. ben rifle kullanırsan bile med range scope bakarken fps 40'a düştü mü çok rahatsız oluyorum. ama sorunu gtx 680'de aramıycam yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kimdi o 780 titandan iyi diyen, bildiğin ezmiş chartta bf4 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 o chart yalan bence çünkü 280x gt 780 geçmiş meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bingildak said: negatif anlamda dedim abi onu zaten. hiç 40 fps'nin akıcılığında hissetmiyorum ben. bildiğin 20 fps deymişim gibi. ben rifle kullanırsan bile med range scope bakarken fps 40'a düştü mü çok rahatsız oluyorum. ama sorunu gtx 680'de aramıycam yani :p 40fps nin bi akiciligi yok ki abi zaten? Hangi oyunda 40 fps akiyodu ki (: Fpsleri 80-90 in altinda oynayamiyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bingildak said: kimdi o 780 titandan iyi diyen, bildiğin ezmiş chartta bf4 için. Titanin yenisi olmayacak, 780ti gelecek deniyodu, nitekim oyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ben bilmem chartta ezmiş :p evet yani doğru diyosun ama ne bileyim abi 40 fps 40 fps gibi değil sanki, öyle hantallık aşırı hissettirmezdi. bilemedim valla. ama şunu biliyorum yani bf4 gtx 680'de istediğim gibi çalışmıyor diye gidip gtx 780 almayacağım. çünkü gerçekten oyunun 680 de 40-50 fpslere düşmeden çalışması gerek. kartta bir problem olmadığına göre topu oyuna ve optimizasyonuna atıyorum. şimdi dice düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 high end kartlarda fps düşmesi sanırım bununla alakalı TeknoSeyir Nvidia G-Sync inceleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Esh said: bingildak said: kimdi o 780 titandan iyi diyen, bildiğin ezmiş chartta bf4 için. Titanin yenisi olmayacak, 780ti gelecek deniyodu, nitekim oyle oldu. titan ultra gelcek diyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ne zaman diyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bingildak said: ben bilmem chartta ezmiş :p evet yani doğru diyosun ama ne bileyim abi 40 fps 40 fps gibi değil sanki, öyle hantallık aşırı hissettirmezdi. bilemedim valla. ama şunu biliyorum yani bf4 gtx 680'de istediğim gibi çalışmıyor diye gidip gtx 780 almayacağım. çünkü gerçekten oyunun 680 de 40-50 fpslere düşmeden çalışması gerek. kartta bir problem olmadığına göre topu oyuna ve optimizasyonuna atıyorum. şimdi dice düşünsün. sen bi configi yazsana. triple buffer falan mı kapalı acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 i7 950 @ 3.07 ghz 16 gb 2100 mhz vengeance corsair miydi acaba gtx 680 asus directcu yoksa oyunun config'ini mi istedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bf4se den bak, grafik bölümünü screenshotla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bu olur mu yoksa oyun içi mi çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi sen konsolcu musun? fov u 70ten 90a cek motion blur 0 a cek weapon blur kapat grafik settings i customa al alttan 3 taneyi off yap. geri kalan high gir istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yok abi hayatımda konsol kullanmadım fakat bu konuda baya cahilim deneyim hemen bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi 680 ile conquest maplerde bu halde oynuosan ben lowla ancak girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 GreenPeace77 said: GTX780 usa fiyatları 530 dolar türkiyede 1200tl den aşağı düşmez sanmıyorum vatanda şuan ürün 1300tl zaten ASUS GTX780 DirectCU II yani aradaki 200 300 lira umursanmayacak kadar ufak bir bedel de olabilir, ek parça da demek olabilir setup a göre. edit; ama o kadar büyük fark yok. halbuki 770 fln olunca fark açılıyor (aslında 800 e 1200 gibi oluyor ama 800 lük karta %50 daha fazla vermekle 1050 liralık karta %30 daha fazla vermek algı yanılgısı tabii sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 reampage said: abi 680 ile conquest maplerde bu halde oynuosan ben lowla ancak girerim. esh dual 660 ile çatır çatır oynuyor ya, bende kasmıyor ama işte gözüme batıyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bingildak said: esh dual 660 ile çatır çatır oynuyor ya, bende kasmıyor ama işte gözüme batıyor bazen tekno seyir de anlatılanları izledinmi min fps yi 60 olucak şekilde ayarla sonra Vsync aç öyle dene birde istersen? w.youtube.com/watch?v=Gw0igMhqKnU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 vaktim olmadı abi ama mantıklı, deneyeceğim bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bingildak said: kimdi o 780 titandan iyi diyen, bildiğin ezmiş chartta bf4 için. 780 Titan'a oranla daha fazla overclock kapasitesine sahip eğer custom bir modelse de zaten daha yüksek saat hızlarıyla gelir ve o haliyle bile Titan'ın önünde yer alır oyunlarda. Üzerinde Samsung bellekler varsa +500-900 gibi bir bellek oc şansı sunar, hal böyle olunca özel üretim 780ler Titan'dan daha fazla potansiyele sahiptir. Bu tarz testlerde 780 referans modeli kullanılır ve saat hızı düşük olduğu için grafiklerde 3-5 fps geride kalması normaldir. Kaynak olarak guru3d veya tpu kullanmak daha gerçekçi sonuçları görmemizi sağlayacak. BF4 AMD optimizasyonuna sahip bir oyun haliyle o noktada bir avantajları olsa da 280x'in 780'i geçtiği bir grafik saçmalıktır. 280x = 7970 ghz edition http://i.imgur.com/h2vUR2g.png Vereceğim grafik BF3 için olsa da Referans, Özel Model ve en düşük seviyede overclock ile kartın elde ettiği kazanımı açıklamak içinse şunu referans alabilirsin. http://tpucdn.com/reviews/EVGA/GTX_780_SC_ACX_Cooler/images/perf_oc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Ha bir de ufak bir uyarı yapayım Vatan iade edilen ürünleri satmaya bayılan bir firmadır. Asus 780leri alanların bir kısmı fark edip yenileriyle değişim istemiş buradan da alan varsa dikkat etsin kartın daha önce kullanıp kullanılmadığına. Fan bölgesinde ve kartın ön yüzeyinde koruyucu plastik şeritler olur genelde. Bunlar çıkmışsa aldığınız kart iade üründür. Böyle bir durumda götürün yenisini isteyin ve Vatan'da gözünüzün önünde kutuları açtırıp kullanılmamış model çıkana kadar deneyin. İndirim adı altında yarısı yeni ürünlerin yanına ithalatçı firmalara geri gönderilen ve kendi web storelarına iade edilen ürünleri ekleyip tekrardan satıyorlar, bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yukardaki uyarı için teşekkür ederim (tu) arkadaşlar HD5970 nasıl bir kartmış böyle? ::o BF3 filan banamısın demiyo yağ gibi akıyo fps şaşkınım halen, 3 senelik kart ama tıkır tıkır çalışıyo fps, çok sallamış olmıyim ama alet GTX780 ile kapışır gibi geldi bana kullanan oldumu bu kartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar