aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Adamların bundan önceki oyunu skyrim, aynısının falloutlusunu yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Skyrimde böyle "bölüm geçme" kafasında questler var mıydı ya? Al burayı dragonsuz geçemezsin, o yüzden sana geçici süreliğine bi dragon hediye ediyoruz onla yap bitir gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 geçen nette ps4'e remaster olmasını istediğiniz oyunlar diye bir başlık gördüm gamespot mu nerde şimdi hatırlamıyorum. mesajların yarısı skyrim diyor. bi de öyle birşey görmedim özellikle şunla yap yoksa yapaman gibi, gerçi bitirmedim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Seru said: geçen nette ps4'e remaster olmasını istediğiniz oyunlar diye bir başlık gördüm gamespot mu nerde şimdi hatırlamıyorum. mesajların yarısı skyrim diyor. bi de öyle birşey görmedim özellikle şunla yap yoksa yapaman gibi, gerçi bitirmedim oyunu. Bitirme kelimesinin olduğu Skyrim iletileri derin üzüntüye sebep oluyor. İçim sıkılıyor. Skyrim sadece oynanır. Skyrim evreni yaşanır. Asla bir son yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 trailer'ı şimdi izledim ne kadar gereksizmiş, hangi kesme hitap etmeye çalışmışlar bunla cod'culara mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Gecuci bi bolumluk tease filandir o, asil powerarmor garajda duruo cunki ve kisisellestirilebilio Peki pa lazim oldumu hep garajami gidicez? Ironman styla summinliyabikicezmi yoksa yerden mahtar gibi cikicakmi basi yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Yeni video http://youtu.be/0lWNdcbq3EU Keşke yarın çıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 PA ilk alma questi işte, tuto gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Vidyo yeni değil, bi önceki sayfada balistiğin koyduğu ilk vidyonun aynısı işte? E power armorı aldığın yer oyunun çok başı görünüyor, bütün oyun power armorla gezdirmeyecekler herelde? O arkasına koyduğun nane büyük ihtimal finite resource, neye göre verecekler göreve göre mi yoksa open world mantığında istediğin zaman kullanabilecek misin? Bide ölümsüz gibi oluyorsun yine vidyoya göre damage yemek yok bişey yok en azından o lvla göre aşırı overpowered, hadi o kısmı tutarlı ama hani denge? Action/adventure mantığında kısa kısa power armor adventurelar yapacaklar gibi. Haydi şimdi PA resource buldun onu kullan, çünkü bu bölümde normal karakterinle kesemeyeceğin yaratıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kizillelma said: Keşke yarın çıksa Keşke hiç çıkmasa. Fallout New Vegas System Shock 2 ise, bu da Bioshock olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 axedice said: E power armorı aldığın yer oyunun çok başı görünüyor, bütün oyun power armorla gezdirmeyecekler herelde? O arkasına koyduğun nane büyük ihtimal finite resource, neye göre verecekler göreve göre mi yoksa open world mantığında istediğin zaman kullanabilecek misin? Bide ölümsüz gibi oluyorsun yine vidyoya göre damage yemek yok bişey yok en azından o lvla göre aşırı overpowered, hadi o kısmı tutarlı ama hani denge? Action/adventure mantığında kısa kısa power armor adventurelar yapacaklar gibi. Haydi şimdi PA resource buldun onu kullan, çünkü bu bölümde normal karakterinle kesemeyeceğin yaratıklar var. olacağı söylim o zırhı kullandıktan sonra bir şekilde power generator patlar bir daha kullanamayız. belki oyunun sonlarında bi daha çıkar karşımıza content bulamazlarsa gene böyle bi görev yaparlar. yoksa bu zırhla gez falan oyunun tüm keyfi kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 hmm videolar e3 te gosterilenler iste kesik kesik yerine full temiz halini vermisler, farkli bisi yok 30dklik video icinde vardi hepsi ordada. Gamescom da yeni bisiler verirler iste agustosta, zaten ordan sonra 2 ay 5 gun falan sonrada oyun cikiyor, su power armorlarda olmasi gerektigi gibi energy cell ile calisiyorsa mukemmel hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 şu aşamada tebrik etmek lazım. koridor tasarımdan yavan diyaloğuna, bonus ekipmanına tam bir FPS görevi olmuş. bir de celebrity çaksınlar on yüz milyon satar bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Ne 1 ayi? 10 kasimda cikio oyun, neredeyse 4 ay var daha. Begenmeyende almasin yani, silah zoru ilemi satiyorlar? Zaten forumun cogu gene korsanliyip gabe indirimi ile alcak oyunu lol. West coastada dokunmuyorlar hani bok ettiler hikayeyi olayi yok. Hikaye tirtta olsa modlar mis gibi sanbox takilirim ben. Fallout 3 kotuydu ama sayesinde new vegas birsuru guzel mod oynadim, franchise in tabutuna civiyi cakip biraksakarmiydi yani? Oyun cikio oyniyoruz veya alay ediyoruz iste mis gibi. Bioshock da begenilmemis lol dedim, hickimse yapmadin devam oyunu piyasa rehashler,e ve candy crushlarla dolsun mustehak size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Ya e3 demosunun fuar için özel yapılmış olup olmadığı hakkında zerre fikir yokken oyunun finali üzerine hüküm koymak tam bir paticik klasiği olmuş gene. Xcom2 demosunda da tonla saçmalık vardı, röportajda ısrarlı sorunca fuar için öyle değiştirdik dediler. Burada da öyle duruyor ama görmeden hüküm koymak abes her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 beğenmiyorsanız almayın da denmiş topkek. rehash ve candy crush ile hiçbir alakası yok mevzunun. bir anlam ifade etme olasılığı varsa ben de kolpa remasterlar, angry birds yüzünden güzel oyun çıkmıyor diye ağlayayım. devam oyunları bioshock infinite ve fallout 3 gibi yapılacaksa yapılmaması isabet. bethesda gibi franchise satın alıp içine edenler ve CCP gibi alıp turşusunu kuranların yatacak yeri yok. sen hikayesini beğenmediğin, modlayınca oynanabilir diye tanımladığın bir oyunu oynayasın diye bizim keyfimiz de piç edilmek zorunda değil ki. aynısını random bir bethesda üretimi franchise ile de gerçekleştirebilirsin. alay edebileceğim oyunların çıkması yerine sabredip deus ex gibi güzelden öte oyunları oynamayı tercih ederim. ve hayır, new vegas'ın gerçekleşmiş olması da iyi bir bahane değil. geçmiş farklı gelişseydi new vegas'ı yapanlar belki de şu anki hak sahibi olacaktı. bu kadar reboot, spin-off, spiritual successor ve devam oyunun olduğu bir piyasada lütfen kendinizi yorup da bir daha fallout oyunu çıkmazdı yazmayın, komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 sus ve paranı ver arcane. forumun 1984ü fallout, ingsoc is watching you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 o dediğinin olması için ezici çoğunluğun bethesda'cı olması lazım, tam tersine çalışıyor örnek. iki ayak kötü, aman bethesda kötü, cdprojekt iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 keşke ben de bethesda'ya deseymişim fallout'u beğenmiyorsan alma diye. niye aklıma gelmedi ki... :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ajajdgkjaldhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Bethesda hateri bu kadar cokken cidden orwell gondermesi komik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 bacim sen geceleri konulari biraz karistiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Yok be tabletten yaziom, tabler arasi gecis yaparken silindiginden notlara yazip c/p liyorum hep, karisiyo cogu zaman c/p ler meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 of patiye yazi yazicam diye o kadar ugrasilir mi ya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Beğenmiyorsanız alın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar