fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 axedice ın argüman sağlam yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 oyun niye oynanır anlayamamışsınız, çocukluğunza inmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gamepad'le bitiridm ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ESO tutar ve bethesda sp oyun yapmayı bırakırsa artık pseudo fo'lara para yatırır bizimkiler wl2 gibi ama ESO tutmayacak gibi ehu. beni çok eğlendiren bir gelişme wl2'deki dialog sistemin morrowind kadar basit olması, fo3 dialog ağacını beğenmeyenler sustu orada lol. adamlar dialogları her oyunda geliştiriyor, fo4'te daha tatminkar sonuçlar çıkmaması için sebep yok. tek sorun işte basitleştirmelerin değil de abuk sabuk şeylerin tepki görmesi. Dağılıyor eleştirinin odağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 argümanlar tuvalet kağıdı tier. demek ki tespitim doğruymuş. bağnazlıkta dincileri aratmıyorsunuz ne demek ya ahah. ne diyeyim ben de, ilkokul piyesi ile senaryoyu birbirinden ayıran laik düzeni yıktınız, sayenizde kabe-box RPGsi oynuyoruz mu diyeyim? -------- şimdi de çok ağır saçmalamamış birinde cevap verelim -------- @sam: wasteland =/= fallout :) fo3 diyaloglarının da fo2'den tatminkar olmaması için sebep yoktu. VEYA DUR vardı ve "kaç kere söyledik biz çocuk sana, bir türlü kulak asmadın lafımıza..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 kartel elitist değildi, halk çocuğunun grubuydu. :/ insanların %90'ı rahat fallout 2.5 aldıklarını düşünerek wl2'e para yatırdı, "NE BİÇİM RENGARENK OYUN BU BÖYLE, NERDE BENİM PASTEL KAHVERENGİ TONLARIM" postlarını hatırlayalım ilk ss geldiğinde. wl1'i zaten kaç kişi oynamıştırı da geçtim, kaç kişinin umurunda o oyuna sadık yapılmasına? böyle gerçek anlamda dialog fetişi olan çok az insan var forumda, geri kalan kitle dead state'e eski model 3d'si var diye burun kıvırabilecek kıvamda genelde. fo4'e burun kıvıracak insanın da gene karşı durması için neden yok, çünkü obsidian'ın nv2 filan yapabilmesi tamamen bu oyunun başarısına bağlı. bu kadar tantana gerektirecek bir durum yok ortada zaten daha oyun hakkında net bilgi yokken. aslında başlığa da gerek yoktu bu yüzden ama hadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 insanlar zaten new vegas ile tatmin olmuştu. fallout serisinin kıyas için kullanılması gayet normal sonuçta wasteland 88 yılının oyunu. combatı textten oluşan bir oyun. orjinaline sadık olunması epey insanın umrunda. senin gibi kesin bilgi, yüzde veremeyeceğim. official forumu var rangers hede diye. orada görebilirsin. wasteland 2 orjinale EPEY sadık bir oyun. ayrıca wasteland2 fallout'dan daha kahverengi yahu. yeşil sızıntıların bile benzi atmış gibiydi. bizzat ilk gösterilen wasteland 2 screenshotının renkleriyle oynayıp ben olsam böyle yapardım diye koymuştum hatırlarsan. nasıl uydurmuşsun... obsidian bir daha fallout serisine el atmaz. kickstarterdan bethesda'dan aldıklarının misli para topladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 o yüzden mi rus f2p mmo'cularına yardım ediyorlardı en son ehu. wl2 ilk ss'de bayağı canlı renkler vardı, eski oyunda zaten renkler çok sınırlı teknoloji nedeniyle. cart renk çoğu şey. millet hönkürdü burada da, resmi forumunda da. dertleri de fo'ya benzemiyor oluşuydu. tabii yazmayan da kitle var ama onların 87'de rpg oynuyor olma ihtimali daha da düşük, 25 yıl sonra bir oyunu hatırlayıp, sevip, para verecek kadar beğenmiş birisi zaten büyük ihtimalle forumuna da yazar ilk ss çıkınca. fo4 tutarsa bethesda ile obsidian illa gene konuşur. zaten world crafting tool vs hazır oyunun, sıfırdan yaratmalarına gerek yok herşeyi unity vs ile uğraşmaları gerektiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 daha kickstarter oyunları piyasaya çıkmadı ki. nasıl para kazansınlar? prowreckt infiniti tutarsa bethesda da elinde tutar, fallout haklarını ;) al sana ilk ss. alttaki de benim "ben olsam böyle yapardım" isimli çalışmam sdfsdf. kesmeye üşendim, diskten atmak kolay geldi. http://i.imgur.com/hFDa5OW.jpg nerede canlı renkler? cart renkler? atma recep din kardeşiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 project infinity'nin serbest piyasada tutma ihtimali avalon'un tutma ihtimalinden biraz fazla ehueh. pc only, 1998 teknoloji oyun. metacritic 95 alsa gene hasılatı belli noktada takılır. işte yukarıdaki capcanlı renkler, sen "çok renkli olmuş" deyip kısmışsın lol. şekil 1-a amirite? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 infiniti satınca para obsidian'ın cebine girecek. new vegas satınca bethesda'nın cebine girdi. arada öyle bir fark var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 2013 yılı bitiyor halen failout 3 ü savunan RPGciler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 2013 biterken hala fo3'e saldıranlar olması çok daha acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Fallout3 oyunculuk tarihinde kara bir leke olarak yerini aldı, 22. yy biterken dahi utançla hatırlanacak. Ki zaten fallout3ü savunanların rpgyle falan alakası yok, aksyon oyunu olsun gezip tozup combata girelim diyen kuru kalabalık işte. Badhesda kömür dağıtsa da oy versek diyen çoğunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 8 yıl wow oynayan yozdil'in göbeğini kaşıma iddiası havada kalıyor. "opera neden gelmiyor" deyip bütün parasını arabex kasede yatırmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Parası olmayan ama yetenekli konservatuar öğrencilerinin daha çıkmamış kayıtları için boğazımızdan kısıp destek verelim, ama müzikle alakasız olarak kebap yemeyi de sevdiğimiz için arabeskçi oluyoruz? Sam benzetmesi diye yeni bi kavram lazım. Her gün kuru kuru kubara mı vuruyorsun panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bu kadar da oyun milliyetçiliği çok saçma geliyor bana. Oyun sonuçta, beğenirsin sana hitap eder alırsın, beğenmezsin almazsın.Firmalar kazanacağı paraya bakar, oyuncu geneli patata oyunlardan hoşlanıyor, derin rpg oyunlarını seven kitle azaldı ve çok yaşlandı çoğu oyun oynamıyor artık. Durum böyleyken özüne sağdık bir Fo oyunu çıkarsalardı sattıklarının 3te 1ii anca satarlardı. Wastelands 2 türünün en iyi örneği olsa dahi asla modern AAA oyunlar kadar satamayacak. Çünkü hitap ettiği kitle çok kısıtlı. FO3üde New Vegasıda oynadım. Bir Fallout devamı olarak değil patata FPS-RPG olarak oynadım ve keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bir oyunu kebaba, öbürünü klasik müziğe benzetmeye axedice benzetmesi diyeceksek olur tabii, niye olmasın. konservatuar öğrencilerinin kayıtlarına 100, bilemedin 200$ yatırırken ankaralı turgut'a 1700$ yatıran yerli malı elitist benzetmesi de diyebiliriz ama çok uzun ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 axedice said: Ki zaten fallout3ü savunanların rpgyle falan alakası yok, aksyon oyunu olsun gezip tozup combata girelim diyen kuru kalabalık işte. Badhesda kömür dağıtsa da oy versek diyen çoğunlukthis. şimdi gidip xbox, playstation falan oynayabilirsiniz, dağılın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 son mesajlara baksaydın da onun ipiyle inmeseydin kuyuya keşke. :p kendi başına daha çok şansın var ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yaptığınız tutuculuk ve bağnazlık niye, sabit fikirle bir yere saplanıp kalıyorsunuz, onda nedir dialog yokmuş içerik yokmuş v.b. şeyler. biraz esnek olun, yeni fikirlere, yeniliklere açık olun, fo 1,2 oynadık bitti, kikstarter ları aldık bekliyoruz tamam, ama fo3 ve benzeri oyunlarda farklı tat alıp oyunuyoruz, adı üstünde oynuyoruz geziyoruz tozuyoruz o kadar, dialoglu oyun olursa öpüp başımıza koyarız, yoksada dişimizi dolduran oyun neyse onu oynarız rahat olun biraz adı niye fallout? adını koyan ve evreni tasarlayan adamlar, aynı isimde 2 tane birbirine çok bezer oyun yapmak dışında, ticari bir faaliyet yapamadıkları için ismi ve haklarını ellerinde tutamadılar o kadar, bu arada rpg ve benzeri arasında en az oynadığım oyun f3, ama size inat tekrar yükleyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 millete inat niye kendini cezalandırıyorsun ya? arkadaşlar siz de açık fikirli olun feamer ın dediği gibi sevdiğiniz ip ler sulandırılıp, dandirikleştirilmesine niye kızıyosunuz ki? hayır milyon tae ne kaliteli rpg var şu an piyasada ayda en az iki tane fallaout, arcanum tarzı ve kalitesinde oyun çıkıyor. uzun süre beklediğiniz ve çok sevdiğiniz ip lerin "ya ne güzel dolaşıyoz ya" şekline dönüştürülmesine kızmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sam said: son mesajlara baksaydın da onun ipiyle inmeseydin kuyuya keşke. :p kendi başına daha çok şansın var ehu. axedice reisin askerleriyiz. öl desin ölelim sdfsd. yalnız bazen dandik laptopu kaldırmıyor diye laf ediyor oyunlara. onu yemiyoruz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Feamer said: adı niye fallout? adını koyan ve evreni tasarlayan adamlar, aynı isimde 2 tane birbirine çok bezer oyun yapmak dışında, ticari bir faaliyet yapamadıkları için ismi ve haklarını ellerinde tutamadılar o kadar Fact check. Adını koyan ve evreni tasarlayan adamların bir kısmı ana şirket Titusla anlaşamadıkları için ayrıldı, kalanlar da Herve adında bi fransızın başarısız yönetimi yüzünden farklı firmalara dağıldılar. Maddi açıdan kendilerini toparlayabildiklerinde badhesda akbaba gibi çökmüştü ipye. Sam said: konservatuar öğrencilerinin kayıtlarına 100, bilemedin 200$ yatırırken ankaralı turgut'a 1700$ yatıran yerli malı elitist Noyanın saçmalıklarından daha iyiymiş lan bu ahahah. Dur imzamı değiştireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Karakter sınırı yüzünden biraz tırpanlamam gerekti ama oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar