HellHound Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 voice over'in dialog kalitesiyle ne alakasi var ki [edit: yanlis okumusum axe'i, bu cumle alakasiz kaldi /ignore ]. yazim kalitesinden cok, seslendirme varsa daha da az dialog secimi olacak demektir, beles degil sonucta seslendirme. asil great war oncesini anlatan war never changes introsunda "player"in isi ne onu merak ettim ben... [edit okuzum ben, uzerinden gecmek yerine dogru duzgun okusaydim cryogenic sleep chamber'da uyandigini gorurdum playerin... anlasildi neden oyle oldugu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 redditte fırtına başlar şimdi gene, tam sakinleşmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 male/female v/o varsa badhestanın normalde az olan konuşmalarından bile daha azı gelir top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hangi bethesda oyununda ana karakterde vo varki buna koyuyorlar. baya grand birşey planlıyorlar herhalde vo falan düşündüklerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20131213-a7f6d.png alın size diyalog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 böyle birşeyler http://fonline2.com/en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bir de böyle birşeyler http://oyungezer.com.tr/haber/39002-fallout-shadow-of-boston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Yine outsource edip obsidiana bişey yaptırırlarsa fallout olur, yoksa dandik konsol çakması aimli fps anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 oyun gezer'in sitesine ilk defa sanırım yukardaki linkle girdim herifler bir ekranlık alana 8 tane falan reklam sığdırmış. torrent sitelerinde daha az reklam var. bir de hareketli falan. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 oyun gezerin varlığı unutmuştum, hatırladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 axedice said: Yine outsource edip obsidiana bişey yaptırırlarsa fallout olur, yoksa dandik konsol çakması aimli fps anca. edip adanada outsourceout edip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 hahaha bu adam geldiğinde ne iyi niyetli sakindi ya paticik azıcık zamanda adamı nasıl bir harcadıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Feamerla aynı duygu ve düşünce içerisindeyim. Onun bu duygu ve düşünceleri paylaşması hoşuma gitti o yüzden asıl sanane kelkabalakpipiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bingildak said: hahaha bu adam geldiğinde ne iyi niyetli sakindi ya paticik azıcık zamanda adamı nasıl bir harcadıysa Nası yani parodik davranmıyor mu adam ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 adam kompozisyon dersinde yazdığı kompozisyonun etrafını çizimlerle süsleyen biriydi paticik adamı sıralara anahtarla penis şekilleri kazıyan birine çevirdi 3 ay falan sürdü herhalde geçiş hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bingildak said: oyun gezer'in sitesine ilk defa sanırım yukardaki linkle girdim herifler bir ekranlık alana 8 tane falan reklam sığdırmış. torrent sitelerinde daha az reklam var. bir de hareketli falan. abv. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQFjAA&url=https%3A%2F%2Fchrome.google.com%2Fwebstore%2Fdetail%2Fadblock%2Fgighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom%3Fhl%3Den&ei=jUtaVLL6HcXyPNTxgegM&usg=AFQjCNGetxLxrbgFgezXBLjMfYPwL2BTxw&sig2=NgkzCSqNEP-Qq-mMT-5DMQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bingildak said: adam kompozisyon dersinde yazdığı kompozisyonun etrafını çizimlerle süsleyen biriydi paticik adamı sıralara anahtarla penis şekilleri kazıyan birine çevirdi 3 ay falan sürdü herhalde geçiş hahahaha Onu civ grubuna aldıktan sonra biz yapmış olabiliriz ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 benim geçmişimi benden iyi biliyorlar ark. başlangıcım gelişine vurmak üzerineydi. kesin bilgi, yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Sen de sıradan biri olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Yazzık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bingildak said: adam kompozisyon dersinde yazdığı kompozisyonun etrafını çizimlerle süsleyen biriydi paticik adamı sıralara anahtarla penis şekilleri kazıyan birine çevirdi 3 ay falan sürdü herhalde geçiş hahahaha bunu halen yapıyorum. ama farkedilmiyor şu anda. ilk başlarda böyle karşılanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 axedice said: bingildak said: adam kompozisyon dersinde yazdığı kompozisyonun etrafını çizimlerle süsleyen biriydi paticik adamı sıralara anahtarla penis şekilleri kazıyan birine çevirdi 3 ay falan sürdü herhalde geçiş hahahaha Onu civ grubuna aldıktan sonra biz yapmış olabiliriz ya =( hahaha nasıl pis bir ortam yaratıp adamı zehirlediyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 The German trademark filing that's making the rounds is a hoax. This didn't come from our offices. — Bethesda Softworks (@Bethblog) November 5, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 yine mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar