Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Benim quoteumun altına "Boş kafa mezara" ..?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 13 Aralık 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bjk busene zor ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 14 paun nedir ki ya belli olmaz bu işlerde umut verici bi top oynamıyoruz o ayrı mevzu :)[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: screamer, 13 Aralık 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Şimdi fanatik ten yarın şöyle bir başlık bekliyorum Zidan dedi ki : - bileğimi kessen kanım siyah beyaz akar! bileğini kesse kırmızı akar..işer rengi sarı sarı kırmızı :P demekki gs li yalan atıomu$ demekki :] onu dediğine göre çok yararlı olcak desene :][signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Xanthe, 14 Aralık 2004 18:38 tarihinde demiş ki: bjk busene zor ya:) bakarsın bi mucize olur geçen seneki gibi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bir tek ismi yeter "Zidan"[signature][hline]ben saadettin teksoy sokarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 isim yetseydi beşiktaş "ronaldo" ile olayı kopartırdı. :) Ha tabi bide orjinali Zidane ;)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: SM0KE, 17 Aralık 2004 15:57 tarihinde demiş ki: isim yetseydi beşiktaş "ronaldo" ile olayı kopartırdı. :) Ha tabi bide orjinali Zidane ;) cok gral yazmıssın.tebrıkler...[signature][hline]Kırmızı 145! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 zamanında almadığımız adamın (erol kaynar 5 yıllık sözleşme imzalatıp demirörene sunmuştu demirören istememişti) son yıllarının videosu beşiktaş forumlarında gördüm http://www.youtube.com/watch?v=FRilpPRTQuc demirören istemediğinde kahrolmakla haklıymışız... [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 11:44 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Sırf bu adam için mainz maçları izliyorum ben. hayranıyım ve maçta harikalar yaratıyor. Bremen de çok büyük bi sakatlık geçirdi bi ara sakatlıktan sonra kurtuldu hermaçta asisti golü vardı Sonra bremen mainz a kiraladı mainz en son iyi bi fiyata aldı sanırım. Delgado ya 5 milyon euro vereceklerine zidan ı alsalardı çok çok iyiydi. hala alınabilinir 81 doğumlu zaten. Geçen ay bundesliga da en iyi oyuncu seçildi. Mainz e gelince çok iyi işler yaptı.Hatta yanılmıyorsam 3. maçında mı ne hattick yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bende noluyo lan genemi gündeme geldi bu herif felan diyordum :) gelmedi yazık oldu gelseydi keske bole oyuncular gs yede bjk yede lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 video'da görüldüğü gibi tam bir cimriymiş . Hele bir pozisyonu var arkadasi sag tarafta adam bekliyor verse bomboş kaleye aticak golu o vermek yerine kaleciye çalim atmaya calisiyor ona atana kadar arkadan defans oyuncusu geliyo onuda calimliyo açısıda boktanlasiyo vuruyo direkten dönüyo top. Hiç sevmem bu tip oyuncuları Kolayı varken zoru başarmayı birşey sanırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 istikrarsiz herifin teki. cimri oynuyor ve yaptigi tamamen birkac artistik calim o kadar. bilmiyorum nedense insanlar hep yetenekli gordukleri futbolculara "gelecegin super yildizi" muamelesi yapiyor anlamis degilim. 3-4 sene once nerdeydi simdi nerede? 1 adim ileri 2 adim geri siradan bir topcu iste. okocha geldiginde bencil pas vermiyor diye adami dovuyorlardi nerdeyse. boyle bi cocuk gelse 2 hafta sonra arkasina bakmadan kacar ulkesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar