applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Somon said: applev0dka said: gs oldboyzlar direk sağa sola saldırmaya baslamıs yenilginin üzüntüsü ile. hayır bu mactan sonra böyle yapıyorlar ise ispanya dönüşü nasıl bir ruh halinde olacaklar belli degil, yazık kıyamam sen beşiktaşlı değil misin? fenerbahçe - gs topiğinde ne işin var akbaba gibi? dün bizim topicde ağlayan madcow mendilleri unutmuş onları bırakmaya geldim, baya gerekli gibi görünüyor da
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Harbi apple ne anti-gslisin birader. Bu FBJK olayı harbiymiş cidden.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 CuteButPsycho said: Cons said: gökhan gönülün ilk dakkalarda kendini atmasının swfsi geldimi Bu adam boyle yapan birisi degildi, bu da bozulmus demekki, burakla pozisyonunda da hakem faulu verdi faul yada degil, hala biton laf ediyo. Gereksiz. maç sonu gökhan gönülün açıklamasi : "Gökhan Gönül, ilk yarıdaki penaltı pozisyonuyla ilgili de bir itirafta bulundu ve "İlk yarıdaki pozisyonum penaltı değil. Müdahale olduğunu hissettim bir an ama penaltı olmadığını söyleyebilirim. Kendimi atmış gibi olduğum için utanıyorum." şeklinde konuştu." en azından kendi itiraf etmiş.
Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 kermit said: gslilerin sesi niyeyse çok boğuk geliyo. kermit said: gsliler ağzından 2 taneyi çıkartıp konuşursa daha anlaşılır olacak sanırım bu diyaloglar bi şey dememiş ki niye banlansın B)-
Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 maçtan sonra herkes söyler, penaltı çalsa gururla gezerdi. söyleminde bile kendimi attım gibi görüldüğü için demiş az haysiyet olur insanda.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bunlar adam işte: Nite forma değişiyorlarsa şu Baroni gibi pislik adamlarla.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 boğazınıza bişey kaçtıysa kermit temizlesin
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 madcow said: boğazınıza bişey kaçtıysa kermit temizlesin http://www.istanbulbacatemizleme.com/wp-content/uploads/2013/08/baca-temizligi.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Abi derbi dedigin gs fb arasinda, besiktad populerlik derdinde. Ilk 5 haftalik temsili sampiyinluk yetmedi galiba.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ağlıyor bir bursalı gözleri yaşlı anlamamış hala olayı napsın çocuk lol
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 neyse ben size bi reçete vereyim 2 kere verdiğim ilaçlarla ağzınızı çalkalayıp gargara yapın geçer bişi kalmaz. özelden gelirsiniz reçete için
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Hosbulduk babus Fakat iyi yenildik ha. Bide neyi anlamadik gokalp, bayaa sevince ortsk olmus bjk qhahs. Klubun kapisina fb bayragi cekin la.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Su recete dedigin 5 hafta bizden aldiginiz ilaclar mi ahah
Öne çıkan mesajlar