bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 uykumdan kalktım, avrupadan anadolu yönü tamamen tıkanmış durumda. belki 10 tane ambulans geçti ve sürekli olarak geçiyor. polis araçlarının sesi falan geliyor sürekli. 8. katta 100 metre uzakta falan uyandım o kadar çok ses geliyor. var mı ne olduğunu bilen? polis araçtan bir şeyler söylüyor anlaşılmıyor
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 şu an görüşümde sadece 6 tane sirenli araç var iki yöndede mevcut
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bostancı köprüsünden başlayarak kartal tarafına doğru böyle gidiyor, baya baya 15 dkdır araçlar 1 metre ilerlemedi itfaiye de var arada.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sanmıyorum neyse sabaha çıkar kokusu bakalım
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ibb trafikten baktım kaza var 2 şerit kapalı
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 filoları salmışlar, ülkemize oyunlar oynanıyor.
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 uzun zamandan sonra ilk defa yağdı, ondandır.
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 1 kişi ölmüş sabah bi kazada, 3 yaralı varmış. baya bi kaza olmuş ulan gören de çölde yaşıyoruz, çok uç bi olay sanır şu memlekette yağmuru.. sabah ben de çıktım trafiğe, tamam yağmur falan var da insan gibi git işte
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 kabak lastikle yola çıkıyor öküzler, ölüm olması normal.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ayrı ayrı iki kaza olmuş herhalde, sabah 8'de bize temizliğe gelen ablamızda söyledi kaza vardı bostancı köprüsünden sonra diye. benim gördüğüm olay 6'daydı tabii. trafik daha yeni yeni açıldı. demek ki baya fecii bir şey oldu ki itfaiye falan çağırma gereği duydular.
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bi araba arka koltuğa kadar dağılmış diyordu işe gelen arkadaş, bi kamyon ters dönmüş vs. baya bişey görmüş gelene kadar
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 işte birimiz sıcak yatağında uykudan kalkarken, diğeri hayata gözlerini yummuş ey hayat! sabah fena yusufladım böyle bir sürü polis, itfaiye, ambulans görünce. deprem oldu falan zannettim uyku sersemliğiyle. veya uçak falan düştü sandım neyin kafasıysa. neyse, ailelerin başı sağolsun diyelim uzatmayalım
Editor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 sexty o'clock tan beri yoldaim la bune
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Maltepe yolunda ölümlü trafik kazası mevcuttu. Helikopterden gördüm bende.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 maltepe minibüs yolunda kaza vardı bizzat yanından geçtim 222 gelmediği için bugün 17 ye binmek zorunda kaldım. çok kalabalık bi minibüs bi arabaya arkadan çok sağlam girmiş birbirine kenetlenmişti araçlar. baya bi koşuşturma vardı kaza bi 15-20 dk önce olmuş sanırsam.
Öne çıkan mesajlar