Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 dalga geçmein olm 13 yıl önceki benle, üzülür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Rp yapılırken kesilen anne babalar isyan ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 nebulada Quann patlayınca locus'a dolusup trollüyolardı, ha locus gidince bizde aynını yapardık, güzel günlerdi lan.. sonra dotayla karısık uo oynanmaya basladı, sonrada wow geldi sildi süpürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Silphatos said: konuya noktayı koyuyorum. işte yıllar önce yazdığım sanat eserim okuyun, silkelenin ve kendinize gelin. http://www.oynasana.com/forum/g334425#go sağlıcaklar. 13 yıl önce CS oynadığım da belgelenmiş bu arada. hala oynuyorum :( çok duygulandım hayat hikayene dfghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Silphatos said: sen dede olmuşun amk he ya :( o zamaaan here it comes "siz daha portakalda vitaminken biz brit mezarda adam keserdik!!" respect your elders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 blackrose second age kopyasını kargoladığı günden itibaren adam kesmeye başlamıştım ben snnde, senden önce kesmişimdir dedeee ayık ol. ha bana değil konudaki diğer ekmeklere dediysen haklısın abim derim sdfgh he blackrose demişken, adam bana o cdyi yollayarak iyi kötü hayatımın akışıyla oynadı. onun için saygı duyarım ama atmasa sanki daha iyi olurdu yhaaaaayhehuaeuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 benim de alper diye bir arkadaşım wowda yaptı aynısını bana. aylarca al al diye başımın etini yedi. sonra baktım bi gün indirimde böyle, aldım aradım. "abi aldım ama cd bozuk yüklemio ya neyse sonra deneriz" dedim. herif büyükçekmeceden çengelköye geldi hdd ini sökmüş arızalı, bana yükledi geri gitti adam. sonra 4 senemi yedi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bir defasında brit mezarı pk lar basmıştı daha snn nin ilk zamanları. millet osi dan olayı biliyor tabi biz ise 55 archery ile kemik seti çekmiş geziyoruz avel avel. pk lar gelince güç bela hide olduk mezarın içinde. arkadaşın evindeyiz. sonra pk lar gitti. tekrar çıktık bizde, skeleton kesmeye devam. sonra sağ üstte kırmızı bir isim gördük aşağı doğru kayan ve o anda internet gitti. pk katliamından sonra da biz çaktırmadan yeşil setler falan lootlamıştık crim olup normale dönene kadar beklemiştik falan üstümüz de kalabalık. bizim evde de bilgisayarın klavyesini annem saklamış oynamayayım diye. arkadaşın net gidince onun klavyeyi söktük. koştur koştur bize gittik. ulan yeşil set gidece +3 katana gidicek diye. bize geldik internete girdik heyecanlı heyecanlı. bizi kesmişler cesedi parçalamışlar lootlamışlar falan. şu anda trafik kazası yapsam hissetmeyeceğim üzüntüyü yaşamıştım. ne günlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Silphatos said: blackrose second age kopyasını kargoladığı günden itibaren adam kesmeye başlamıştım ben snnde, senden önce kesmişimdir dedeee ayık ol. ha bana değil konudaki diğer ekmeklere dediysen haklısın abim derim sdfgh he blackrose demişken, adam bana o cdyi yollayarak iyi kötü hayatımın akışıyla oynadı. onun için saygı duyarım ama atmasa sanki daha iyi olurdu yhaaaaayhehuaeuae ben de blackrose un alper diye bir arkadaşıma kopyaladığı ve istanbuldan kargo ile gönderdiği cdyi yükleyip başlamıştım. hey gidi. ne günlerdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bana da blackrose göndermişti cdyi sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 chrome said: bizim evde de bilgisayarın klavyesini annem saklamış oynamayayım diye. arkadaşın net gidince onun klavyeyi söktük. koştur koştur bize gittik. ulan yeşil set gidece +3 katana gidicek diye. bize geldik internete girdik heyecanlı heyecanlı. bizi kesmişler cesedi parçalamışlar lootlamışlar falan. şu anda trafik kazası yapsam hissetmeyeceğim üzüntüyü yaşamıştım. ne günlerdi be. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/losing-it.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 adam bir nesli yakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bizim dönemin efsanesi abi bu oyun, heleki 1999-2003 arasında osi, snn, nebula da oynamışlar için. hep hatırlanır, unutulmaz, başlanmak istenir tekrar. ahhh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 atlara fısıldayan neden morgan freeman gibi konuşuyorsun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 öyle mi olmuş, bilemedim. geçen gün osi filan başlayayım demiştim ordan esti aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Kaede said: ha pardon bir anda çok sert vurdum. sen biraz daha yumuşak yumuşak başla diyorsun riddickin son filmindeki starbuck gibi o zaman şöyle yapalım MERAK ETME BILEK-AYS BİZDE SANA GÖRE DE KIZLAR VAR http://i.imgur.com/cpJgUGk.jpg Black-ice said: lol naptın ya. neden yetemedin bu sefer bana böyle anlamadım. gittikçe daha kötüleşti senden gelenler, "ağır mı geldi" lol yakışıyo mu abi. başka bişey yazmayacağım bu hale gelmeni istemiyordum karşılıklı atışabilmekti zevkli olan. sağlıcakla kal. Offf pis çakmış lafı ŞRRRAAAKKK diye yerine oturtmuş resimle birlikte, kara buz cevap vermeye uğraşmış ama becerememiş LOL NO diyebilmiş sadece. Acaba şimdi karanlık odasında ağlayarak ama hayır öyle değil diyor, keşke yarım saatten uzun edit süresi olsa da mesajımı değiştirebilsem =( =( =( diye kendini dövüyor mudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Sen de yaz gelsin de yatin 2.katindan denize atlayayim diye bekliyorsun degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kim kime yardırıo abi ben yine kaçırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Silphatos said: konuya noktayı koyuyorum. işte yıllar önce yazdığım sanat eserim okuyun, silkelenin ve kendinize gelin. http://www.oynasana.com/forum/g334425#go sağlıcaklar. 13 yıl önce CS oynadığım da belgelenmiş bu arada. hala oynuyorum :( annemi orklar kesti babamsa şerefli bir demirciydi sfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 10sf oldu hala server açılmadı hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hey gidi heh level dergisinin de ilk 10 sayisi vardi bende simdi kim bilir nerededir. ha bu arada http://www.oynasana.com/kullanici/dynamick ben de ilk deusovis diye ingiliz sunucusunda baslamistim oynamaya. bir kac yil sonra da sylveria'ya baslayip sonra gm lik yaptiydim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Spawnların zamanını saniyesine kadar buldum diye gidip akşama hepsini değiştiriyordun, alkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Vaybe benim oynasana account 2000 den kalma. Eski mesajlarımıza nasil bakıyoruz ahuah neler yapmışım bakip gülüyüm az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 OHAAAAAAAAAAAAAA kim verdiyse şu level arşiv link'ini sağolsun. Yazdığım Championship Manager 01/02 ilk bakış yazısını buldum :D gerçi evde bir yerde dergi duruyor ama nerede acaba. dur onu da bulayım. okumak isteyenler: https://drive.google.com/file/d/0BxR70OlqHEWgWno0RWl4SUQ5aEk/edit?usp=sharing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi arşivden bakıcanız tek tek işte. ya da oynasana remus falan yazıcan anca öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar