imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ya şimdi şöyle bi şey var. oyun çok iyi olmasa bile olsa kafamdaki kişiler oyunu alır da ts den oyuna girersek ölümüne eğleneceğimi biliyorum. 1-2 hafta bile takılsak benim için parasını kolaylıkla çıkartır. 2 günlük dürüm param sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yarın alıcam sanırım. schalke yenerse alıcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chelsea yenerse alıcaktım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 almayın erken hype yaratmayın yılbaşı indirimde ucuz alırız :DD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ben totalde 3 saat falan oynadım ama solo oynamalık değil gerçekten. topluca oynasak çok eğlenirdik eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ben alşıyorum bunu aksam arthurun altını cizdiriyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 cuce senden felaket builder olur ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 akşam alıyorum ben de o zaman hep beraber oynayacaksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bu akşam tiyatroya gitcem de yarın almayı planlıyorum, inş hype kısa sürmez bari yarın akşama kadar dayansa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar