j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 logitech mk300 klavye farem vardı. fareyi uzun zamandır kullanmıyorum klavyem de iki gündür çalışmıyor. durup dururken bozuldu. gece kullandım sabah kullanamadım içini açtım baktım gözükürde hiçbi sorun yok. ucuz yollu kablosuz üstünde ses tuşlu falan bi şey arayışına girdim. uzun süre götürsün yeter. bi de sorununu da merak ediyorum tabi. duydunuz gördünüz mü böyle bi şey? bu arada fare hala çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yine logitech k260 ya da k330 al derim. wireless klavye + mouse seti ikisi de, k330'un klavyesi biraz daha güzel ama mouse ufak, fiyat da bi 30 lira kadar fazla sanırım. k260 60 lira , 330 da 90 lira civarındaydı en son baktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/everest-km-1784-km-1784-multimedia-kablosuz-klavye-+-mouse-set/productdetails.aspx?I_ID=56538 dandik ama ucuz ve iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 fare ihtiyacım yok aslında ya. evdekilerle fare konusunda şu an büyük uyum içerisindeyiz dpi değiştirebiliyoruz çünkü :v k270 var vatanda 66 lira. 50 civarı bulunuyor diğer sitelerde. kararsız kaldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 vatanı salla, iyice saçmaladılar fiyatlar konusunda. vatanın 87 lira çektiği k260 teknosa'da 60 lira, raf fiyatı bir de indirim falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 g105 öneririm. ses kontrolü ille de olsun diyorsan bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ille de olsun dediğim asıl kablosuz olması biraz da elimdekine yakın olması. çünkü çok sevmiştim ben onuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar